Un avertisment pentru filantropii Gates, Soros și Rockefeller

Trei dintre cei mai cunoscuți ”filantropi”, care donează sute de milioane de dolari politicienilor democrați, se află în spatele demonstrațiilor de protest din campusurile universităților americane. Potrivit ediției din SUA a revistei Politico, ONG-urile miliardarilor Gates, Soros și Rockefeller susțin financiar fundații pro-palestiniene ca Jewish Voice for Peace și IfNotNow, implicate în organizarea protestelor amintite.

Sună ciudat, nu-i așa? Greu de crezut că miliardari ca Gates, Soros sau Rockefeller (ultimii doi având rădăcini evreiești) au insomnii de grija palestinienilor. Și mai ciudat este că cei trei pun umărul atât la campania electorală a lui Joe Biden, cât și la dărâmarea acestuia, prin intermediul protestelor pro-palestiniene. Tinerii americani l-au votat pe Biden într-o proporție covârșitoare în 2020, iar extinderea revoltelor din campusuri și perpetuarea lor până spre toamnă ar putea compromite realegerea bătrânului Joe.

Pe măsură ce tacticile protestatarilor au devenit mai agresive (vezi scandările ”Genocide Joe”, cu ocuparea clădirilor din campusuri, folosirea de remarci antisemite și ciocnirile cu activiștii pro-Israel), alți donatori proeminenți de stânga s-au pronunțat împotriva studenților pro-palestinieni. Ei se tem că acțiunile de protest ar putea compromite realegerea lui Joe Biden. Și ar resuscita campanii violente anti-Israel pe tot globul (deja se întâmplă – vezi Columbia și Turcia).

Președintele SUA înțelege bine miza filantropilor ”antisioniști”, care este una foarte mare, dincolo de fotoliul de la Casa Albă. Evrei ca Soros sunt dușmanii nr. 1 ai statului Israel. Protrivit DEX, sionismul este ”mișcarea politică și religioasă apărută în țările europene la sfârșitul secolului XIX, la baza căreia stă ideea întemeierii unui stat evreiesc pe teritoriul Palestinei”.

Soros, Gates și Rockefeller sunt globaliști pur-sânge. Se simt în largul lor ca pioni ai puterii transnaționale, deasupra oricărui stat. Cât timp Palestina nu va fi recunoscută în interiorul unor granițe acceptate de ambele părți, va fi imposibilă reconcilierea și obținerea păcii în Orientul Mijlociu. Iar fără pace în Orientul Mijlociu, planurile globaliștilor pe termen lung au toate șansele să eșueze.

Așadar, chiar dacă globaliști ca Soros, Rockefeller sau Biden nu dau doi bani pe viețile palestinienilor, interesul lor de moment este ca guvernul Netanyahu să cadă. Iar Israelul-liberal să continue demersurile pentru ”soluția cu două state”, agreată inclusiv de Rusia și China.

Conștient că trebuie să meargă ca pe sârmă, între ”datoria” SUA de a ajuta Israelul în orice situație și dorința filantropilor globaliști de a-l înlătura pe Netanyahu, președintele Biden a reacționat foarte târziu față de protestele din ce în ce mai violente: ”Distrugerea proprietății nu este un protest pașnic, este împotriva legii. Vandalismul, încălcarea proprietății, spargerea ferestrelor, închiderea campusurilor, forțarea anulării cursurilor și a absolvirii, nimic din toate acestea nu este un protest pașnic”.

Nu în ultimul rând, Biden știe că mulți dintre donatorii de stânga sunt pro-sioniști, pro-Israel. Ei se gândesc să-și diminueze sprijinul financiar până spre zero dacă administrația de la Casa Albă va tolera extinderea protestelor studențești finanțate de Gates, Soros și Rockefeller. De altfel, vedem că mișcarea ”Genocide Joe” a depășit deja granițele SUA, într-o serie de campusuri din statele occidentale.

Dacă situația va degenera, șansele lui Biden de a fi reales vor fi extrem de mici. Iar asta o știu foarte bine și amicii Gates, Soros și Rockefeller.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Este timpul să discutăm puțin despre așa-zișii ”filantropi” care au reușit să pervertească acest termen, oarecum nobil în definiția lui, aducându-l până la spurcarea specifică mlaștinei globalisto-sataniste. Vinovații de serviciu – doar cei mai importanți, lista este lungă – se regăsesc în titlul articolului.

    DE FAPT acest sistem ”filantropic” este o suveică de dirijare a banilor publici bine pusă la punct de deep-state-ul din occidentul colectiv. Cum funcționează? Se iau niște unii care au strâns mari averi prin diferite potlogării, ajutați fiind de sistem, și prin asta controlați de către acesta. Că dacă nu joci cum îți cântăm noi, ne aducem aminte ce potlogării ai făcut IGNORÂND că te-am ajutat să le faci. Dada, AȘA funcționează statul mafiot globalist, cu complicitatea directă a PROCURORILOR și MAGISTRAȚILOR mituiți cu salarii grase și la noi și cu pensii speciale. Revenind la filantropi: acești indivizi imoral și ilegal de bogați dirijează anual sume importante din averea lor către proiectele care se doresc a fi susținute financiar de către deep state și pe care oficial guvernarea mafiotă globalistă nu poate să le finanțeze: lovituri de stat colorate prin fundațiile lui șoroș, vaccinuri kriminale prin fundațiile lui gates, otrăvuri băgate în mâncare prin fundațiile lui rockefeller, etc. Ceea ce însă mafia khazaro-globalistă NU vă spune este afacerea jegoasă care stă în spatele ”filantropiei”: cei care donează astfel de sume beneficiază de scutiri de taxe și impozite și alte avantaje financiare CEL PUȚIN la nivelul sumelor donate prin suveica filantropică.

    DE FAPT filantropia este pentru bogătași o foarte profitabilă afacere: își recuperează complet sumele donate, ba chiar fac și un profit decent cât timp sumele primite prin scutiri sunt mai mari decât cele donate. Iar pentru statul paralel ”filantropia” este modalitatea perfect legală prin care banii statului ajung în diferite operațiuni murdare fără ca statul să poată fi acuzat de așa ceva vreodată: că doar ”filantropul” face ce vrea cu ”banii lui” și îi donează unde vrea el. Iar în condițiile în care statul paralel controlează ”filantropii” să nu finanțeze decât ”ce trebuie” se asigură sistemul perfect inatacabil de dirijare a banului public către cele mai odioase satanisme care au adus astăzi populațiile din lagărul globalist la disperare și în pragul colapsului. AȘA funcționează unul dintre mecanismele cultului satanic babilonian al înmulțirii banilor, secretul khazar cel mai bine păzit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs