Rusia și Statele Unite vor continua războiul atât timp cât au de câștigat

Foarte interesant cum gândește Occidentul colectiv continuarea războiului cu Rusia.

Cât timp conflictul rămâne cantonat în regiunile anexate oficial de Moscova, Axa Binelui își manifestă sprijinul constant și de lungă durată față de Kiev. Financiar și logistic. Pe de altă parte, aliații Washingtonului conștientizează foarte clar că războiul nu poate fi câștigat. Au știut-o încă de la primele rachete lansate de ruși. La fel de limpede a fost situația și pentru regimul Zelensky.

Totuși, politicienii-marionetă, generalii Pentagonului și experții serviciilor de informații aproape jură că măcelul cu deznodământ anunțat se va prelungi ani buni de-acum înainte. În ciuda victimelor, a impactului asupra economiei globale și a distrugerilor de sute de miliarde de dolari.

Faptul că nimeni nu se gândește la o eventuală ”victorie” a Ucrainei a fost foarte bine subliniat de președintele Macron. Franța a vorbit, de fapt, în numele Statelor Unite. Cocoșul galic ”suveran” își umflă pieptul doar pentru populimea ignorantă, întrucât în realitate Palatul Elysee răspunde la comenzile Casei Albe la fel de prompt ca Palatul Cotroceni. Axa Binelui a trasat, prin vocea lui Macron, o așa-zisă linie roșie pe care rușii ar trebui să o respecte: ”Odesa rămâne sub control occidental”. Ucraina post-conflict trebuie să aibă musai ieșire la Marea Neagră. Cu riscul ca aliații NATO să intervină cu trupe în prima linie a frontului.

Așadar, ne pasă de Ucraina, dar într-o foarte mică măsură. Cât timp rușii nu vor ajunge la Odesa și la gurile Dunării, treaba va decurge ”normal”. Ieșirea la Marea Neagră rămâne miza principală, de unde și obsesia Axei Binelui pentru recuperarea Crimeei (o utopie!) și protejarea Odesei cu orice preț.

Politicienii-marionetă sunt incapabili să explice de ce Rusia ar deveni o amenințare fatală pentru occident în cazul în care ar ajunge la gurile Dunării. Marii proprietari de terenuri din Ucraina l-au atenționat pe Joe Biden că cerealele livrate de Zelensky ar putea deveni necompetitive dacă ajung la destinație pe căi ocolitoare și nu direct cu vaporul. De unde și entuziasmul cu care se lucrează la Autostrada Moldovei pe direcția Vama Siret-București-Constanța, ca alternativă rutieră de transport până la portul aflat sub umbrela NATO.

Dacă Ucraina va rămâne la un moment dat fără ieșire la Marea Neagră (în pofida amenințărilor lui Macron), prin Autostrada Moldovei se vor dirija mare parte din exporturile Kievului către occident, via portul Constanța.

Implicarea Axei Binelui în războiul din Ucraina este foarte atent calibrată, cât să mențină cald conflictul și să împiedice înaintarea furibundă a rușilor către Kiev. Timpul este un aliat al Moscovei și un factor determinant de extindere a alianței BRICS (de urmărit conferința 2024 din Kazan-Rusia, în luna octombrie). Și atunci se ridică întrebarea legitimă: care-i scopul final? Ce vor câștiga părțile implicate?

Cele două super-puteri militare, SUA și Rusia, vor fi principalii beneficiari prin intermediul vânzărilor de armament și energie: americanii către statele G7, iar rușii către aliații din BRICS. Kremlinul va bifa la capitolul ”realizări” și anexarea unei bune părți a Ucrainei, în timp ce Casa Albă va stoarce până la ultimul cent din economia țării rămase sub control occidental.

La rândul lor, oligarhii și politicienii de la Kiev vor profita la maxim, în interes personal, de miliardele de dolari dirijate de Axa Binelui (și în mod special de victima de serviciu a războiului, Uniunea Europeană). Cu Trump la Casa Albă, europenii vor sângera și mai tare. Vor fi principalii donatori de pe lista lui Zelensky și în contul bugetului NATO.

Războiul va continua în măsura în care va rămâne profitabil pentru SUA și Rusia. Și se va extinde periculos doar dacă una dintre părți va simți că-i fuge pământul de sub picioare.

Firele puterii financiar-bancare suprastatale cu sediul la Davos încep să se vadă din ce în ce mai evident.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. SUA si sclavetii lor vor continua !
    Rusia se apara si va invinge !

  2. Exista totusi o fractura de logică in articol. In acest razboi mor rusi, nu vad cum acest razboi este profitabil pentru Rusia, un razboi in care de altfel a intrat in ultimul ceas. Ceea ce se poate reprosa Rusiei este ca i-a lasat pe americani sa faca ce vor in Ucraina; este ciudat cum de nu au prevazut pericolul. Stalin si-a dat seama cu cine are de-a face mai corect si mai rapid decat Putin si compania. Cu alte cuvinte, nu s-au miscat decat atunci cand si-au dat seama ca urmatorii vor fi ei. Prea tarziu. Paralela SUA- Rusia este prea simplista, aceste doua civilizatii au prea putine in comun si cred ca viziunile lor asupra fiintei umane, in primul rand, sunt atat de diferite incit nu exista conciliere. Iar cei care se opun globalistilor trebuie eliminati- in viziunea lor, desigur; pe cand Rusia actuala sustine multipolarismul, civilizatia rusa, o civilizatie crestina, fiind una dintre civilizatiile lumii- chineza, isalmica, indiana- cu care ea doreste sa convietuiasca. Sper ca acesta sa fie viitorul.

    • De acord că mor ruși și pare o fractură de logică. Dar gândiți-vă că teritoriul ocupat de Rusia în Ucraina e similar cu suprafața Bulgariei sau a Greciei și mai mare decât al unor state ca Portugalia, Ungaria sau Austria. Nu mai vorbim de calitatea terenului agricol, de centralele nucleare si de industrie. Plus vânzările de armament și energie in statele BRICS. Economia Rusiei duduie. Așa că da, Kremlinul câștigă enorm, cu sacrificiile de rigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs