Filantropul Bill Gates, implicarea în pandemie și pașii către Marea Resetare. Episodul 3 | Alianța ID2020, identitatea digitală

Pașaportul sanitar reprezintă doar primul pas. Esențial, am putea spune.

Ținta finală ne este explicată, transparent, la vedere, chiar pe saitul oficial al Alianței ID2020, înființată de Bill Gates pe 24 octombrie 2019. Ne amintim, noul coronavirus avea să fie semnalat în China, în Wuhan, doar câteva săptămâni mai târziu, în decembrie 2019. Tot coincidență, pe 19 octombrie 2019 filantropul american organiza la New York (în parteneriat cu Forumul Economic Mondial de la Davos) așa-zisul ”Eveniment 201”, un exercițiu de simulare a unei pandemii. O repetiție generală pentru reglarea mecanismelor de răspuns din partea politicienilor, instituțiilor, medicilor, experților și mijloacelor mass-media de propagandă. Cum s-a văzut ulterior, totul a mers șnur până la un punct. 

Microsoft și Fundația Rockefeller, parteneri de nădejde

Doi dintre principalii parteneri ai Alianței ID2020 (vezi foto) sunt strâns legați de miliardarul Bill Gates: GAVI (Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizări) și compania Microsoft.

Ceilalți doi colaboratori, Fundația Rockefeller (luată de Gates drept exemplu de ”dezvoltare și implicare” la nivel global) și compania Accenture, completează parteneriatul strategic. ”Combinăm puterea datelor biometrice și a tehnologiei blockchain pentru a oferi o soluție globală de identitate”, se specifică pe saitul corporației Accenture. Printre alți ”sponsori” oficiali ai Alianței ID2020 se numără mega-companii ca Facebook, IBM și Mastercard, agenții afiliate ONU sau ONG-uri specializate în servicii de securitate cibernetică și de implementare a identității digitale, ca National Cybersecurity Center (vezi foto).

Așadar, Bill Gates a înjghebat un nou ONG cu acoperire planetară pentru a implementa bazele Marii Resetări – o societate a viitorului fără bani cash, în care cumpărarea, vânzarea, accesul în orice instituție (inclusiv la locul de muncă!), accesul la propriul dosar de sănătate, la credite bancare, la călătorii în străinătate, la facilități de tot felul, se face doar prin identificare digitală.

Boschetarii lumii, pretextul ideal pentru resetare

Desigur, intențiile Alianței ID2020 nu pot fi chiar la fel de transparente ca un glob de cristal. Oficial, ni se spune că există cetățeni dezavantajați. Aceștia ar constitui principala țintă. Banca Mondială estimează că peste un miliard de oameni nu au nicio formă de identificare recunoscută legal. Ei nu au acces la servicii vitale, inclusiv asistență medicală, protecție socială, educație și finanțe. ”ID-ul digital poate fi un puternic multiplicator de forță menit a spori oportunitățile sociale și economice pentru toți oamenii. Dar pentru a realiza pe deplin potențialul, trebuie ca toate guvernele, companiile de tehnologie, instituțiile financiare și societatea civilă să colaboreze. Suntem încântați să salutăm prezența Mastercard în Alianța ID2020 și să aplaudăm angajamentul lor față de identitatea digitală, care protejează confidențialitatea și utilizatorul”, a precizat Dakota Gruener, director executiv al Alianței ID2020.

Așadar, intenția răzbate clar. Să-i ”ajutăm” pe toți cetățenii planetei, nu doar pe cei defavorizați, fără cărți de identitate.

Ideea a fost lansată pentru prima dată de directorul general al GAVI, Seth Berkley, într-un articol din revista Nature, ”Immunization needs a technology boost”. Berkley afirma că obiectivul de imunizare 100% nu va fi atins fără ”sisteme de identificare digitală sigure care pot stoca istoricul medical al copiilor”.

În 2018, Gavi a lansat un apel la inovare în domeniul tehnologiilor digitale ”pentru găsirea, identificarea și înregistrarea celor mai vulnerabili copii”. Apelul a solicitat în mod specific tehnologii în vederea captării, stocării și înregistrării detaliilor biometrice ale sugarilor pe ”dispozitive biometrice robuste”.

Graba nebună de a stoca detaliile biometrice și de a atribui o identificare digitală fiecărei persoane de pe pământ este vândută publicului sub pretextul ”incluziunii financiare”. Cei mai săraci oameni de pe planetă au probleme în a accesa servicii financiare și a primi ajutor guvernamental întrucât nu dețin un act de identificare. Eliberarea unui document de identitate guvernamental sub forma de detalii biometrice devine astfel un ”drept al omului” care trebuie ”asigurat”. Nicio surpriză că acest ”drept al omului” are, de asemenea, beneficii directe în cazul marilor corporații. Dar și în cazul entităților guvernamentale (aka servicii de informații) care caută să exercite un control mai mare asupra populației.

India este un exemplu foarte interesant în acest sens, unde sistemul Aadhaar (un identificator din 12 cifre corelat cu date biometrice), devine omniprezent în întreaga țară. Același tip de sistem se implementează în Pakistan și în unele state din Africa.

Rețeaua de control a ID-urilor este o parte esențială a digitalizării economiei (vezi Agenda2030 pentru Dezvoltare Durabilă). Deși vândută ca o oportunitate pentru ”incluziunea financiară” a celor mai săraci din lume în sistemul bancar (oferită de oameni ca Gates și asociații săi de la Davos), Rețeaua de control a ID-urilor este de fapt un sistem de excludere financiară. Excluderea oricărei persoane, a oricărei tranzacții care nu are aprobarea guvernului sau a furnizorilor de plăți.

Tranziția accelarată de la numerar la plăți digitale

Gates a fost implicat îndeaproape în acest proces de trecere a lumii la o rețea de plăți digitale legată de identitatea biometrică. În 2012, Fundația Bill și Melinda Gates a contribuit la înființarea ”Better Than Cash Alliance”, care reunește guverne, organizații internaționale și sectorul privat ”pentru a accelera tranziția de la numerar la plăți digitale la nivel global”.

Diferitele părți ale acestei grile de control al populației se potrivesc ca piesele unui puzzle. Campania de vaccinare se leagă de campania de identitate biometrică, care se leagă de campania pentru o societate fără numerar. În viziunea lui Gates, toată lumea va beneficia de vaccinările impuse de guvern și toate persoanele vor avea datele lor biometrice înregistrate în documente de identitate digitale administrate la nivel național și integrate la nivel mondial. Aceste identități digitale vor fi legate de toate acțiunile și tranzacțiile noastre. Atunci când vor fi considerate ilegale, vor fi pur și simplu închise de către guvern – sau chiar de către furnizorii de servicii de plată înșiși.

În ianuarie 2018, un reportaj din The Tribune a dezvăluit că toate detaliile (inclusiv numele, adresa, codul poștal, fotografia, numărul de telefon și adresa de e-mail) cetățenilor indieni înregistrați în sistemul Aadhaar, în număr de peste un miliard, puteau fi cumpărate de pe WhatsApp pentru 500 de rupii. Adică aproximativ 7 dolari.

Practic, ne îndreptăm către un stat totalitar, în care fiecare tranzacție și fiecare mișcare a oricărui cetățean este monitorizată, analizată și stocată în timp real, în baza de date guvernamentală. Scopul rețelei de identificare integrată la nivel global și a plății fără numerar este de a elimina intimitatea din viața noastră. Vorbim despre control. Controlul asupra fiecărui aspect al vieții de zi cu zi: unde mergem, pe cine întâlnim, ce cumpărăm și ce facem.

Rețeaua de control al populației pe care Gates a finanțat-o în ultimul deceniu a devenit, odată cu pandemia, foarte vizibilă.

Proiectul-pilot din Suedia ne arată viitorul

Pentru a vedea cum ar putea arăta un astfel de ID digital, trebuie să ne uităm la un proiect-pilot dezvoltat în Suedia. Acolo unde circa 6.000 de voluntari se identifică deja cu un cip implantat sub piele. În el sunt încorporate toate informațiile vitale: contul bancar, buletinul, cardul de sănătate, date despre ultimele vaccinări ș.a.m.d. Potrivit relatărilor din mass-media, firma tehnologică Dsruptive Subdermals a dezvoltat un implant scanabil preprogramat, de mărimea unui bob de orez, ușor de inserat sub piele. Am programat cipul astfel încât să am pașaportul Covid în implantul din mână. Motivul este că vreau să-l am mereu accesibil. De exemplu, dacă merg la film sau merg la un centru comercial, atunci vor putea să-mi verifice certificatul chiar dacă nu am telefonul la mine, spune Hannes Sjoblad, director general al Dsruptive Subdermals.

Un astfel de implant costă în jur de 100 de euro. Sjoblad susține că dispozitivul nu poate fi urmărit, ci doar scanat. La începutul lunii decembrie 2021, Suedia (culmea, tocmai țara fără restricții în primele luni de pandemie!) a adoptat noi reguli. Suedezii sunt nevoiți să aibă un pașaport sanitar valid la orice eveniment cu mai mult de 100 de persoane. Specialiștii companiei Dsruptive Subdermals susțin că, pe viitor, un astfel de microcip ar putea detecta nivelul anticorpilor din organism. Ți-ar putea ”spune” când ar trebui să mergi la centrul de vaccinare. O adevărată binecuvântare, nu-i așa?

Este ușor să actualizați implantul, puteți folosi o aplicație pe telefon pentru a schimba ceea ce este pe cip. Așa că pot adăuga informații noi pe cip în fiecare zi – ieri a fost profilul meu de Linkedin, azi este certificatul meu Covid, mâine ar putea fi altceva. Nu este nimic ciudat să ai un implant în mână, ne explică același director general al firmei suedeze.

Desigur, toate acestea erau până mai ieri doar conspirații. Acum nu mai sunt. Apar negru pe alb, pe saitul ONG-ului creat de filantropul Bill Gates odată cu izbucnirea pandemiei: Alianța ID2020.

Am aflat, astfel, și ce se află în spatele insistenței politicienilor de a implementa celebrul Green Pass. Nimic altceva decât aplicarea identității digitale la nivel global, țară cu țară, stradă cu stradă, om cu om. Mai întâi în Suedia și China, apoi peste tot în lumea civilizată. Iar când s-o putea, în țările subdezvoltate și aflate sub dictatură. (sfârșitul Episodului 3)

În Episodul 4 vom afla cum anume se folosește Bill Gates de Apocalipsa Climatică pentru a mai trage niște tunuri monumentale în cadrul parteneriatelor de tip public-privat cu diverse state și instituții bugetare. O parte din profit va fi folosit, bineînțeles, în sprijinul Marii Resetări.

***

Așa cum o fotografie face cât o mie de cuvinte, la fel o declarație poate lămuri mult mai bine decât orice altceva. Aveți mai jos extrase din materiale video, audio și tipărite. Majoritatea sunt fragmente video, extrem de concludente pentru a întregi tabloul.    

Kevin McHugh (cercetător principal MIT): „Fundația Bill și Melinda Gates a venit la noi și ne-a spus: „Hei, avem o problemă reală – să știm cine este vaccinat” (…) Așa că ideea noastră a fost să atașăm o înregistrare, un implant fiecărei persoane. În acest fel, mai târziu, oamenii pot scana zona pentru a vedea ce vaccinuri au fost administrate și să le administreze doar pe cele care mai sunt necesare.

Bill Gates: „În cele din urmă vom avea niște certificate digitale care să arate cine s-a recuperat sau a fost testat recent. Sau când avem un vaccin nou, să știm cine l-a primit„. (Sursa: Reddit)

Bill Gates: ”În cele din urmă, va trebui să avem certificate care să ateste cine este o persoană vindecată și cine este o persoană vaccinată.” (Sursa: Cum trebuie să răspundem la pandemia de coronavirus | Bill Gates)

Bill Gates: ”Prietenul meu, Nandan Nilekani (n.r. –  cofondator Infosys), este unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori din India. El a condus crearea celui mai mare sistem de identificare biometrică din lume, Aadhaar. Acum lucrează la promovarea platformei sale pentru a îmbunătăți viața celor mai săraci oameni de pe planetă.” (Sursa: Video BMGF)

Nandan Nilekani (fondator Aadhaar, India, cel mai mare sistem de identificare digitală din lume): ”Există peste un miliard de oameni din întreaga lume care nu au niciun fel de act de identitate. Nu poți face nimic în viață fără un act de identitate, pentru că oamenii sunt mobili, sunt migranți. Și oriunde s-ar duce, fie că vor un loc de muncă, fie că vor să se urce în tren, fie că vor să își deschidă un cont bancar sau să obțină o conexiune mobilă, dacă persoana nu are cum să dovedească cine este, atunci pur și simplu nu va avea acces la aceste servicii. Așadar, provocarea pe care am avut-o a fost: cum putem oferi un act de identitate unui miliard de oameni, dintre care mulți nu au certificate de naștere?” (Sursa: Video BMGF)

Bill gates: ”Fiecare țară trebuie să se uite cu adevărat prin aceste reguli KYC – cunoașteți-vă clienții – pentru a se asigura că clienții sunt capabili să dovedească cine sunt. Dar, bineînțeles, în multe țări nu aveți niciun fel de sistem de identificare. Iar lipsa unui sistem de identificare este o problemă, nu doar pentru sistemul de plăți, ci și pentru vot, sănătate, educație și impozitare. Așadar, este un lucru minunat să creăm un sistem de identificare extins.” (Sursa: discurs în cadrul Forumului pentru incluziune financiară găzduit de Trezoreria SUA în 2015)

Bill Gates: ”Odată ce fluxurile financiare trec în subteran – unde o mulțime de tranzacții legitime sunt amestecate cu cele pe care vrei să le urmărești – și odată ce trec printr-un sistem digital cu care SUA nu are nicio legătură, este mult mai dificil să găsești tranzacțiile de care vrei să fii conștient sau pe care vrei să le blochezi.” (Sursa: discurs la Forumul pentru incluziune financiară, 1 decembrie 2015)

Bill Gates: ”Mișcarea îndrăzneață de a demonetiza bancnotele de mare valoare și de a le înlocui cu bancnote noi cu caracteristici de securitate mai ridicate este un pas important pentru a trece de la o economie subterană la o economie și mai transparentă. Iar tranzacțiile digitale cred că vor crește în mod dramatic aici. De fapt, cred că, în următorii ani, India va deveni cea mai digitalizată economie. Nu doar ca mărime, ci și ca procent. Toate piesele se pun acum cap la cap.

Bill Gates (despre investițiile în vaccinuri și profit): ”Știți, vedem un istoric fenomenal. În total, lumea a investit o sută de miliarde de dolari – fundația noastră are puțin mai mult de 10 miliarde – dar noi credem că a existat un randament de peste 20 la 1. Așadar, dacă ne uităm doar la beneficiile economice, este o cifră destul de puternică în comparație cu orice altceva.”  (Sursa: Bill Gates: „Cea mai bună investiție” a mea a transformat 10 miliarde de dolari în beneficii economice în valoare de 200 de miliarde de dolari)

Bill Gates: ”Și pentru toate cele 193 de state membre, trebuie să faceți din vaccinuri o prioritate ridicată în sistemele voastre de sănătate, pentru a vă asigura că toți copiii voștri au acces la vaccinurile existente acum – și la noi vaccinuri pe măsură ce acestea devin disponibile.” ( Sursa: Bill Gates către OMS – Imunizați fiecare copil)

Caryn Seidman Becker (co-fondator și CEO al Clear Secure): ”Și, deși am început cu călătoriile, în esența noastră suntem o platformă de identitate biometrică securizată, unde întotdeauna a fost vorba de atașarea identității tale la biletul de îmbarcare la aeroport sau la biletul de intrare pe un stadion sau la cardul de credit pentru a cumpăra o bere. Și acum, odată cu lansarea Clear Health Pass, este vorba despre atașarea identității dvs. la informațiile despre sănătate legate de Covid pentru angajatori, angajați și clienți.” (Sursa: Noul serviciu Health Pass al Clear Secure, pentru a ajuta la depistarea coronavirusului)

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs