21 de rubini plus un papagal

Pedepsirea, sub orice formă, a delictului de opinie, echivalează cu moartea democrației. Uniformizarea gândirii, impusă prin diverse metode de globaliștii de la Washington și Bruxelles, este specifică dictaturilor pe care liderii neoliberali tocmai le înfierează cu mânie elitistă.

În loc să discute despre mesajul transmis de filmul ”21 de rubini”, propaganda guvernamentală și cea a BOR au ales să-l pună la zid pe regizorul-preot Ciprian Mega pentru îndrăzneala de a participa la festivalul de la Moscova. Mai mult, i-au reproșat discuțiile cu înalți oficiali, printre care Zaharova și chiar președintele Putin (potrivit unor surse din apropierea regizorului român).

Folosit de mass-media oriunde e nevoie de ”opinia ecumenică, pro-occidentală” a Bisericii Ortodoxe, Vasile Bănescu a inspirat adânc și a mitraliat dușmanul în stilu-i binecunoscut: ”A te întâlni și întreține amical cu cineva considerat criminal de război la nivel internațional dezonorează și descalifică crunt din punct de vedere moral și intelectual”. Iată o poziție profund creștină, identică celei manifestate de Zelensky, care a exclus prin lege orice posibilitate de negociere cu președintele Putin.

De altfel, într-un interviu acordat gazetei de perete a Ambasadei SUA (aka Europa Liberă), regizorul-preot Ciprian Mega a intuit foarte bine capacitatea și în același timp dorința d-lui Bănescu de a pune umărul în sprijinul propagandei oficiale: ”Niciun război de pe lumea aceasta nu poate fi încurajat de un preot. Eu m-am rugat pentru victimele acestei terori, pentru victimele din ambele părți ale frontului. Așa cum mă rog pentru victimele din Gaza, pentru cele din Irak, pentru cele din fosta Iugoslavie, mai ales. În dreptul celor răposați de moarte năprasnică, nu pot cerceta dacă au avut sau nu ștampila d-lui Bănescu. Pentru mine, toți sunt chipul lui Dumnezeu, oameni care au fost trimiși la moarte”.

Nu doar Vasile Bănescu s-a arătat preocupat de promovarea culturii românești la Moscova. Potrivit regizorului Mega, un ofițer al Serviciul de Informații Externe l-ar fi abordat în timpul festivalului pentru a-i solicita să revină în România cât mai urgent. În plus, mai multe instituții ale statului în frunte cu ANAF au luat la puricat firmele orăneanului Silviu Ciobanu, producătorul și finanțatorul filmului ”21 de rubini” – o peliculă considerată de presa MSM ca având ”un puternic mesaj antioccidental”.

Din nou, propaganda globalistă recurge la un truc ieftin. Mass-media și oamenii dedicați sistemului, gen Vasile Bănescu, etichetează din zbor drept ”anti-occidental și putinist” pe oricine critică argumentat politicile antinaționale, pro-migraționiste și pro-LGBT ale unor lideri aflați vremelnic la butoanele Puterii de la Washington și Bruxelles. Domnilor saltimbanci, occidentul înseamnă mult mai mult decât ideologia satanistă promovată de Joe Biden, Ursula von der Leyen și celelalte marionete globaliste.

Înainte de a viziona filmul și de a face o minimă judecată de valoare, alde Bănescu & Asociații se reped (ca vulturii războinici de la Washington) să ”rupă” din oricine inițiază un minim dialog cu rușii, fie și pe filieră culturală.

Rusofobia dusă la extrem de oficialitățile noastre în parteneriat cu mass-media și influensării binecunoscuți nu reușește decât să polarizeze și mai tare societatea.

Rușii vor bate palma la un moment dat cu americanii, iar noi vom rămâne, ca de obicei, niște figuri triste ale istoriei, tratați de ambele super-puteri cu aroganță, dispreț și lipsă de considerație.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Link-uri utile

  Ne gasesti pe

  © opozitia.net | All rights reserved.
  CONECTARE
  Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs