Presa pune în lumina reflectoarelor procesele lui Trump, dar tace în privința lui Biden

Un comentariu de Larry Bell pentru Newsmax

Asistăm la un soi de disperare a democraților și a altor adepți ai stângii de a pune în evidență adversarul prezidențial al partidului lor (lider în sondajele naționale) în săli de judecată ostile și umilitoare și în afara campaniei electorale, în contrast cu protejarea propriului lor candidat, mult mai profund compromis.

Luați în considerare spectacolul actual, de neconceput până acum, al unui fost și foarte probabil viitor lider al lumii libere care este ținut în sclavie virtuală în cadrul unui proces judiciar programat să se desfășoare pe parcursul unei bune părți a sezonului de campanie electorală din 2024 de către un procuror districtual din Manhattan (Alvin Bragg) care a făcut campanie pentru a-l condamna. Proces prezidat de un judecător al cărui membru de familie apropiat strânge bani pentru democrați.

Cu toate acestea, judecătorul newyorkez Juan Merchan a refuzat să se recuze, să transfere procesul într-o jurisdicție neutră din punct de vedere politic sau să îi permită lui Donald Trump să lipsească fără permisiunea sa, sub amenințarea de a fi arestat.

Toate au avut ca premisă o presupusă aventură amoroasă din urmă cu aproape două decenii și care ar fi implicat o așa-numită plată în 2016.
S-a stabilit în mod explicit că respectivul virament nu a încălcat nicio lege.

Apoi, mai este și acel alt caz din Manhattan intentat de E. Jean Carroll, care l-a acuzat pe Trump de viol, acuzație recent respinsă în unanimitate de juriu, dar ulterior schimbată într-o condamnare pentru agresiune sexuală – deși ”victima” nu și-a putut aminti anul exact sau chiar sezonul din anii 1990 în care ar fi avut loc evenimentul.

Deși plângerea lui Carroll pentru viol a fost permisă la aproape 30 de ani după presupusa faptă doar printr-o lege sponsorizată de democrați și introdusă pe 6 ianuarie 2021, ”victima” a primit totuși 5 milioane de dolari plus o amendă impresionantă de 83,3 milioane de dolari ca daune punitive suplimentare pentru că a fost defăimată prin respingerea acuzațiilor inițiale de viol.

Între timp, presa tradițională continuă să ignore în totalitate acuzațiile de agresiune sexuală din aceeași perioadă, împotriva fostului senator de Delaware Joe Biden, formulate de către asistenta sa de atunci, Tara Reade. Ea susține că, în 1993, acesta a înghesuit-o la perete în clădirea Capitoliului SUA și a atins-o în mod nepotrivit, fără consimțământ.

Încă un alt proces din Manhattan l-a amendat inițial pe Trump cu 250 de milioane de dolari, într-un caz de proprietate civilă fără victime, vechi de două decenii, servit de procurorul general al New York-ului, Letitia James. Cea care a făcut campanie pentru a-l acuza pe președintele de atunci Trump de ceva – orice. Procesul e prezidat de un judecător al Curții Supreme din New York, Arthur Engoron.

În timp ce sentința a fost redusă de Curtea Supremă din New York la 175 de milioane de dolari, băncile implicate au declarat că nu au avut nicio problemă cu evaluările proprietăților lui Trump și că ar fi încântate să facă din nou afaceri similare cu el.

În același timp, traficul masiv de influență străină și evaziunea fiscală a familiei Biden este tratată de cei în care avem încredere că vor aplica o justiție echitabilă ca și cum nu ar reprezenta mare lucru.

Cum ar fi, de exemplu, să ne întrebăm de ce IRS a lăsat să se prescrie acuzațiile de evaziune fiscală penală împotriva lui Hunter Biden, implicând venituri de 8,3 milioane de dolari în perioada de vârf a angajării sale ca membru al consiliului de administrație al firmei ucrainene Burisma. O companie coruptă, care a scăpat basma curată după ce vicepreședintele Joe de atunci a amenințat că va tăia un miliard de dolari din ajutorul american dacă procurorul general al Ucrainei va rămâne în funcție.

Înregistrările bancare obținute de House Oversight Committee arată că, pe 1 martie 2017 – la mai puțin de două luni după ce Joe Biden a părăsit funcția de vicepreședinte – State Energy HK Limited – o companie chineză coruptă legată de Partidul Comunist (PCC) – a transferat peste 1,3 milioane de dolari către firmele familiei Biden.

Este vorba de afacerea care apare într-un e-mail al laptopului lui Hunter Hunter, despre reducerea de 10% pentru „tipul cel mare” (Joe Biden).

Consilierul special al SUA, Jack Smith, urmărește în prezent un caz federal în Florida, în care se susține că fostul președinte Trump a ținut ascunse în mod ilegal documente guvernamentale sensibile după ce a părăsit funcția. Asta deși avea toată autoritatea să păstreze documentele în conformitate cu Legea.

Între timp, în mod ironic, se pare că nu există niciun interes din partea Departamentului de Justiție în urmărirea acuzațiilor împotriva lui Joe Biden pentru că a ascuns „accidental” documente clasificate scoase ilegal din arhivă încă din 1974, când era senator.

Abuzurile au continuat într-o singură direcție, așa cum ne-o demonstrează în mod spectaculos raidul ostil și înarmat al FBI din 8 august 2022 la reședința personală a familiei Trump de la Mar-a-Lago, în căutarea unor documente neautorizate.

Judecătoarea Aileen Cannon din Florida a publicat recent dovezi redactate anterior care dezvăluie o comunicare strânsă între Casa Albă a lui Biden și Administrația Națională a Arhivelor și Înregistrărilor, împreună cu numele părților cheie implicate, pe care Smith a încercat să le ascundă în anul dinaintea inculpării lui Trump.

Comparați acest lucru cu dezinteresul foarte diferit al DOJ și al mass-mediei în ceea ce privește descoperirile a cel puțin 10 documente clasificate, găsite ascunse în cel puțin cinci locații nesecurizate ale reședinței lui Biden. Inclusiv un garaj și un dulap de birou al think tank-ului Biden Center for Diplomacy and Global Engagement de la Universitatea din Pennsylvania.

New York Post a descris Centrul Biden, condus de consilierul de nivel înalt al campaniei prezidențiale a lui Biden – în prezent secretar de stat al SUA, Antony Blinken – ca fiind un „coșmar cu bani negri, în care concurenți străini precum China au donat milioane de dolari universității pentru a avea acces la viitorii oficiali de rang înalt”.

Întâmplător, acesta este același Biden Center care a făcut lobby cu succes pe lângă Departamentul de Justiție pentru a anula Inițiativa China a fostului președinte Trump de combatere a spionajul tehnic din umbră în universități și instituții de cercetare.

A trecut urgent timpul să ne trezim și să aprindem luminile.

…………………..

Larry Bell este profesor de arhitectură spațială la Universitatea din Houston, unde a fondat Centrul Internațional Sasakawa pentru Arhitectură Spațială și programul de arhitectură spațială pentru absolvenți. Cea mai recentă dintre cele 12 cărți ale sale este „Arhitecturi dincolo de cutii și granițe: My Life By Design” (2022).

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs