Cuibul de globaliști și prădători sexuali de la SNSPA

Cazul penal al profesorului Alfred Bulai de la SNSPA arată doar tangențial cât de jos a ajuns învățământul universitar românesc. Și cât de pervertit ideologic, spre woke-ismul mult visat de gașca de neocomuniști cu sediul la Davos.

De bun simț ar fi ca influensări ca Remus Pricopie (rectorul SNSPA) și Cristian Pîrvulescu (decan în cadrul SNSPA), folosiți intens de mass-media mainstream pentru a modela opinia publică în sensul dorit de globaliști, să se retragă din viața publică măcar o perioadă. Până uită lumea că au fost colegi cu Bulai ani de zile. Și au știut foarte bine cam ce-i poate pielea.

Trecând peste cazul în sine, așa cum Academia Ștefan Gheorghiu scotea pe vremuri cadre de nădejde ale Partidului Comunist, după 1989 instituția rebrănduită în Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a început să producă pe bandă rulantă generații întregi de neocomuniști – numai buni de propulsat în funcții-cheie, în calitate de marionete ale băieților din serviciile secrete. Asta în cel mai fericit caz. Pentru că, în general, absolvenții de SNSPA fie folosesc diploma pentru curierat Glovo, fie ca să obțină bunusuri la video-chat din partea clienților mai slabi de înger.

Altfel, problema majoră a învățământului superior românesc (trecând peste calitatea corpului profesoral) rămâne inadecvarea cu piața muncii. Mii de absolvenți se trezesc la finalul studiilor că au consumat 3-5 ani din viață fix de pomană. Iar unii au avut și experiențe de-a dreptul tragice, cu cadre didactice ca Alfred Bulai – invitat de marcă la posturi TV care se vor a fi faruri călăuzitoare pentru cetățenii cu două clase mai mult decât trenul.

Apoi, profesori ca Remus Pricopie, Cristian Pîrvulescu sau Alfred Bulai, adânc implicați în promovarea unor valori neoliberale pe direcția indicată de filantropi ca George Soros, încalcă în mod constant codul etic al cadrelor universitare. Nu poți fi, în același timp, și propagandist globalist, și rector la SNSPA sau decan la Facultatea de Științe Politice din cadrul SNSPA. Este complet incorect față de miile de tineri care așteaptă un anumit echilibru și o viziune obiectivă din partea ”maeștrilor” din spatele catedrei.

SNSPA ar trebui desființată și clădită pe baze complet noi. Fără politruci cu jumătate de normă la televiziuni și servicii, fără prădători sexuali de teapa lui Bulai (și înțeleg că ar mai fi cel puțin un coleg cu aceleași ”aptitudini”).

Cât despre învățământul superior românesc, în ansamblu, Dumnezeu cu mila. Faptul că cei mai buni dintre absolvenții noștri de liceu aleg să studieze la universități de peste graniță (campionul David Popovici rămâne printre puținele excepții!) arată de la sine dezastrul în care ne complacem de mai bine de 30 de ani.

Colac peste pupăză, mai apar și ”elemente” ca Alfred Bulai, ca un duș rece capabil doar să ne facă să tresărim puțin, înainte de a continua cu stoicism marșul către nicăieri.

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Tudor spune:

    Să se facă lumină și la celelalte universități. La UBB este unul Aurel Codoban care invita studente la catedra de filosofie și le aburea frumos, apoi le punea mâna pe picior ca să le combine. Tot Clujul știe însă oamenii se feresc să vorbească. Individul și-a pus nora Aura Schussler pe postul de lector care predă filosofia religiilor. Individa este expertă în sado-masochism și LGBTism. E vorba de un nepotism grosolan. Toți au închis ochii și s-au uitat în altă parte.
    Aurel Codoban este primul promotor al postmodernismului în România și unul dintre primii neomarxiști. Discipolul său e extremistul neomarxist Ciprian Mihali.

  2. Mihai spune:

    Bucurestenii inainte de 90 treceau speriati pe langa cladirea acum a SNPSA, scuipau in san si sopteau ca e sediul Securitatii Bucuresti cu beciuri si apoi a mostenitorului binecunoscut, lucru cunoscut si de ASE-istii de vis a vis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs