La naiba cu voința poporului

Un comentariu via ReMix

Stânga globalistă este din ce în ce mai lipsită de scrupule în disprețul său pentru opțiunea alegătorilor.

A treia cea mai puternică facțiune, Patrioții pentru Europa, nu va avea niciun oficial în Parlamentul European. Și asta întrucât majoritatea globalist-jacobină – care, de dragul simplității, se numește de cele mai multe ori „stânga” – încalcă toate regulile scrise și dreptul cutumiar și ignoră voința poporului. Ursula a anunțat că, în opinia lor, fracțiunea suveranistă – creată în mare parte de Viktor Orbán – este de extremă dreaptă și, ca atare, antieuropeană, antiprogresistă și antiumană. Prin urmare, ar trebui să fie pusă în carantină, izolată și sufocată.

Nu se vorbește încă despre deportarea lor, dar, pe baza dinamicii evenimentelor, acest lucru s-ar putea întâmpla chiar în câțiva ani.

Așa că patrioții nu primesc nimic, cu atât mai puțin funcții – poate chiar în cele din urmă câteva gloanțe, precum Fico și Trump. Iată cum „funcționează” reprezentarea populară pentru campionii democrației de la Bruxelles.

De fapt, unul dintre pilonii viitoarei președinții de cinci ani a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, va fi să dărâme rezistența la imperialismul UE, să elimine dreptul de veto al statelor mici, în special al băgăcioasei Ungarii.

Dacă nu există veto, toată lumea va face ce vor cei mari. Cu alte cuvinte: „Taci din gură!”

Acum, imaginați-vă pentru o clipă că în parlamentul maghiar partidele de opoziție nu ar putea nominaliza vicepreședinți care să conducă Camera, nu ar putea avea președinți și vicepreședinți de comisii. Evident, problema este cu concepția maghiară despre democrație, dar în această țară un astfel de lucru nici măcar nu a fost gândit – nici în perioada guvernelor de stânga, nici în cea de dreapta, nimeni nu s-a gândit la un astfel de act josnic, la un astfel de dispreț pentru voința electoratului. Dar Bruxelles-ul a făcut asta fără scrupule. Au luat parte la acest act dezgustător și acum se comportă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, în timp ce continuă să ne dea lecții despre democrație, statul de drept, controale și echilibre.

Unde este respectul pentru voința alegătorilor? Regula poporului? Principiul suveranității populare? Desigur, noi, maghiarii, avem o dictatură dezlănțuită, în care, chiar și cu o majoritate de două treimi din partea Fidesz, există întotdeauna un lider al opoziției (de data aceasta Zoltán Sas, un membru Jobbik al Comitetului Național de Securitate), ca să nu mai vorbim de vicepreședinții opoziției din Adunarea Națională și mulți alți oficiali.

Partidul Popular European (PPE) continuă să calce în picioare alegătorii. Pentru a le oferi globaliștilor o majoritate, Manfred Weber, cu o coloană vertebrală de melc, a făcut echipă cu bolșevicii – ca și cum i s-ar fi ordonat să facă acest lucru printr-un mesaj text. I-a atras de partea sa pe cei mai naivi oameni de dreapta cu minciuni flagrante și promisiuni naționaliste, doar pentru a fi măturați de agenda stângii.

Chiar dacă alegătorii săi sunt sătui de migranții ilegali, lui Weber și echipei sale nu le pasă – cu aprobarea lor, vor continua să transporte cu avionul și cu vaporul milioane de africani și asiatici pe continent, deoarece înlocuirea populației trebuie să continue. Weber este ca un tip care deturnează avioane: a deturnat votul de dreapta. Dacă spun că acest personaj este un escroc, un trădător ticălos, un nebun din punct de vedere moral, cu siguranță sunt prea blând.

Dar nu doar voința alegătorilor este ignorată de globaliști. În urmă cu câțiva ani, în timpul uneia dintre audierile din cadrul procesului-spectacol împotriva Ungariei, Parlamentul European nu a reușit să obțină numărul necesar de voturi pentru următorul vot „da”, așa că votul a fost repetat a doua zi, invocând „motive tehnice”. Așa s-a făcut. Ursula poate să arunce zarurile cât vrea acasă până obține poziția dorită, e o chestiune privată. Dar Uniunea nu este un circ de purici și nu am aderat la ea pentru a fi jucăriile unor răufăcători care își șterg bocancii noroioși pe noi în fiecare zi.

La fel s-a procedat și la adoptarea raportului Sargentini: Abținerile nu au fost luate în considerare, încălcându-se tratatele UE și Regulamentul de procedură al Parlamentului European, deoarece aceasta era singura modalitate de a forța deschiderea procedurii prevăzute la articolul 7 împotriva țării noastre. Desigur, Curtea Europeană de Justiție a legalizat ulterior respectiva încălcare a legii, dar nu este nimic surprinzător în asta. Legea este doar o fațadă pentru ei; ei sunt de fapt comisarii populari ai societății deschise. A se vedea ultima lor sancțiune gigantică împotriva Ungariei în cazul cotelor de migranți.

Ursula și camarazii ei sunt doar niște marionete, care fac tot ceea ce vor păpușarii democrați de la Washington. Prin urmare, este teoretic imposibil pentru ei să realizeze ceea ce majoritatea alegătorilor europeni doresc și ceea ce se presupune că li s-a încredințat. Ei nu sunt interesați și sunt chiar iritați de faptul că majoritatea europenilor nu doresc înlocuirea populației, multiculturalism, război, sancțiuni și inflație de război.

În toamna anului 2022, ministrul german de externe Annalena Baerbock a rezumat perfect viziunea elitei occidentale asupra democrației: „Dar dacă le promit oamenilor din Ucraina că vom fi de partea lor atâta timp cât vor avea nevoie de noi, intenționez să mă țin de cuvânt. Nu contează ce cred alegătorii mei germani”. Într-adevăr, ce contează opiniile alegătorilor, nu? Voința poporului. Poporul este prost, dar inteligenții Baerbocks o vor face pentru el. Și dacă se întâmplă ca toți acești Baerbocks „inteligenți” să declanșeze o conflagrație mondială (se pare că acesta este scopul lor), așa să fie. Ne-ar fi plăcut să îi lansăm la timp în spațiu pe acești idioți.

Chiar și în presupusa patrie a democrației, Statele Unite, se face mare caz de opinia electoratului, de respectarea voinței poporului. De luni de zile, de ani de zile, oamenii spun cât de sănătos, ce spirit proaspăt are președintele (Biden). Apoi au trântit masa, repetând că Biden nu este pierdut în propria curte, că nu ațipește în timpul unei reuniuni, că totul este o minciună a propagandei de dreapta.
Preferata mea este „investigarea faptelor” de către grupul Soros Lakmusz, în care au dovedit, chiar în momentele dinaintea căderii, că imaginile cu președintele rătăcind au fost manipulate.

Apoi, Biden a fost îndepărtat de nominalizarea prezidențială ca un balast. Dar operatorii telecomenzii Biden pariază mult pe faptul că milioane de americani și-au pus încrederea în acest bătrân în primarele democrate din primăvară. Și când a fost pus în scaunul democrat, au știut exact în ce stare disperată se afla: Nu era mai puțin bâlbâit și divagant atunci decât este acum. Așa că a trebuit să-l aibă, iar voința poporului ar trebui respectată. Apropo, dacă Biden este incapabil să candideze la președinție, așa cum se spune acum – și cum a fost în 2020, apropo, dar îngrijitorii săi au negat atunci – nu este el incapabil să fie în continuare președinte pentru cele șase luni rămase?

Devine din ce în ce mai ipocrit, din ce în ce mai jalnic, atât acolo, cât și aici, la Bruxelles. Felul în care vorbesc despre democrație, statul de drept, diversitate și solidaritate.

Felul în care încearcă să te facă să crezi că ei sunt democrați, în timp ce dacă îndrăznești să spui ceva diferit de ei, te amenință, te șantajează, îți iau banii și te trimit la Kiev. În ultima vreme au vorbit despre expulzarea noastră.

Elina Valtonen, ministrul finlandez de externe, a prezis recent că „Ungaria ar trebui să se gândească dacă este bine pentru ea să fie membră a UE, având în vedere valorile sale diferite”.

Bine, ne vom gândi la asta.

Nu poate exista decât un singur lucru de valoare: ceea ce au ei.

O singură opinie: a lor.

Și un singur partid: coaliția socialistă-verde-comunistă-democrată.

Partidul viitorului.

Toți ceilalți sunt naziști. Și ar mai fi obraznicii, pentru că, în ciuda spălării creierului, nu mai aplaudă cu suficient entuziasm.

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs