Summitul de pace din Elveția, un eșec de zile mari

La summitul de ”pace” din Elveția doar 41% dintre statele membre ONU (adică 80 din 193) au fost de acord că negocierile de încetare a focului trebuie să plece de la respectarea integrității teritoriale a Ucrainei.

A fost un eșec răsunător al găștii lui Zelensky. Printre cei care nu au semnat declarația finală a summitului se află șapte state din grupul G20 al principalelor economii ale lumii – China, Brazilia, Mexic, Arabia Saudită, Africa de Sud, India şi Indonezia, dar și Armenia, Bahrein, Thailanda, Libia, Emiratele Arabe Unite, Columbia şi Vaticanul (doar câteva nume din lista cu cei 93 de participați. China nici măcar nu a trimis delegați).

Ziua de ieri a marcat sfârșitul ”ordinii internaționale bazate pe reguli”. Majoritatea statelor lumii, în frunte cu China, India și Brazilia, consideră că Rusia este îndreptățită să negocieze încetarea focului ținându-se cont de situația de pe teren. În ultimii ani, ucrainenii au mers cu capul înainte potrivit directivelor regimului Zelensky, și-au încordat aiurea mușchii bazându-se pe promisiunile occidentului colectiv (aka Statele Unite), însă pe front s-au izbit cu capul direct în zid. Au dat de greu și acum nu mai știu pe unde să scoată cămașa.

A venit vremea decontului. Prostia, escrocheria și infatuarea se plătesc scump.

Încercarea occidentului de a-și gonfla bicepșii pentru a impune termenii păcii s-a încheiat penibil. Zelensky este în corzi pe front, iar la masa diplomației a strâns doar 80 de state care încă se mai află la cheremul Casei Albe.

În disperare de cauză, regimul de la Kiev a recurs și la un mic fake, pe care l-a atribuit premierului italian Giorgia Meloni: ”Dacă Rusia nu este de acord cu condițiile Ucrainei, o vom forța să se predea”. În realitate, ”suveranista” Meloni nu a scos un astfel de porumbel. Supărată pe rezultatul dezastruos al summitului, presa din Ucraina a încercat să dea senzația că occidentul este pe cai mari și ”îl va forța pe Putin” să ridice steagul alb.

Discursul premierului Meloni a fost postat integral pe site-ul guvernului de la Roma și este mult mai puțin războinic decât ar fi visat Zelensky: ”Pacea nu înseamnă capitulare – așa cum pare să sugereze președintele Putin prin ultimele sale declarații. Nu este așa. Confundarea păcii cu subjugarea ar crea un precedent periculos pentru toată lumea”. Am extras partea cea mai ”dură” din declarația premierului Meloni, care este foarte departe de ceea ce susține presa de la Kiev.

Întrunirea marionetelor lui Joe Biden fără participarea rușilor și a chinezilor reprezintă doar o acțiune nereușită de PR, pusă în scenă probabil la rugămințile lui Zelensky. Simplii cetățeni știu și fără să urmărească mass-media globalistă că occidentul se gândește la pace în Ucraina la fel cum Iohannis se gândește să revină la catedra de fizică din Sibiu.

Toate eforturile administrației Biden se concentrează pe și mai mult război. Pozițiile protagoniștilor au devenit deja ireconciliabile.

Forța brută va decide învingătorul.

Dacă partida se va prelungi într-un război de uzură, rușii au precizat că negocierile vor deveni și mai dificile pentru Kiev. Zona de tampon între NATO și Rusia se va mări, iar cucerirea Odesei și implicit tăierea accesului la Marea Neagră vor deveni obiective legitime.

De notat că Trump a dat din nou de înțeles, după o perioadă de ambiguitate, că va suprima sprijinul american pentru regimul Zelensky. O ridicare a mingii la fileu, astfel încât Europa să intensifice donațiile către Kiev și participația financiară în cadrul NATO. Amenințarea ”Vine Trump la Casa Albă” se traduce, simplu, prin ”Papagalii din UE trebuie să cotizeze suplimentar”.

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs