O Uniune în stare de război, capabilă de orice nebunie

Alegerile din 9 iunie au marcat doar aparent o ”schimbare de joc”. În ciuda eșecului partidelor mainstream din Germania, Franța sau Austria, centrul de putere de la Bruxelles a rămas neschimbat. Așa că escaladările legate de conflictul din Ucraina continuă cu și mai mare determinare. Alte linii roșii sunt încălcate, pe măsură ce angajamentul UE pentru protejarea valorilor democratice devine doar o simplă poveste de adormit copiii.

Unul dintre principiile de bază ale funcționării Uniunii este legat de votul unanim în cazul problemelor de politică externă, spre exemplu. Tratatul UE, similar unei constituții, reprezintă piatra de temelie pe care se sprijină toate instituțiile de la Bruxelles și Strasbourg. Încălcarea flagrantă a Tratatului echivalează cu sfârșitul democrației și transformarea Uniunii într-o dictatură soft, cu bune perspective de a deveni un adevărat gulag sovietic.

Odată cu izbucnirea războiului din Ucraina, instituțiile UE au căutat și au găsit multiple metode ilegale, de tip mafiot, prin care să deturneze importante fonduri publice către Kiev. La inițiativa Ursulei von der Leyen și a lui Josep Borrell, juriștii s-au dat peste cap ca să reglementeze furtul din banii cetățenilor europeni.

Marionetele de la Bruxelles s-au comportat ca și cum însăși Uniunea ar fi în stare de război. Au lipsit doar rechizițiile unor bunuri private – însă după cum evoluează lucrurile, mai avem foarte puțin până când saltimbancii din gașca Ursulei vor intra în locuințele noastre pentru a confisca bani, bijuterii, mașini și tot ce-ar mai putea fi de folos în susținerea efortului de război.

Uniunea Europeană a încetat să mai existe ca ”far al democrației” pe continent. Nu mai are căderea să arate cu degetul spre state ca Rusia, Georgia sau Belarus, din moment ce încalcă cu nonșalanță principii, legi și valori fundamentale.

Bunăoară recent, când oamenii de paie ai Ursulei von der Leyen, plătiți regește din bani publici, au găsit un șiretlic juridic prin care să elimine votul Ungariei legat de fondurile destinate regimului Zelensky. Alte 1,4 miliarde de euro din Instrumentul European de Pace (wow!), provenite din profitul activelor înghețate rusești, vor fi trimise regimului Zelensky în pofida opoziției legitime a Ungariei.

Aceşti 1,4 miliarde de euro reprezintă, practic, suma veniturilor din bunurile ruseşti sechestrate sau îngheţate. Întrucât Ungaria s-a abţinut de la primul vot privind utilizarea acestora, serviciul juridic al consiliului, cei de la Bruxelles, birocraţii şi unele state membre au considerat că acest lucru reprezintă un fundament suficient pentru a nesocoti dreptul de decizie al Ungarie”, a explicat Péter Szijjártó, ministrul ungar de Externe.

Este, în mod clar, o linie roşie. În trecut nu a existat, niciodată, o încălcare, o nesocotire atât de neruşinată a regulilor europene comune. Mai mult decât atât, regulile europene sunt încălcate tocmai de cei care susţin cu voce puternică procedurile statului de drept şi vorbesc despre punerea în pericol a valorilor democratice”, a continuat Szijjártó, care a precizat și că instructorii UE ar putea să-i antreneze pe soldații lui Zelesnky pe teritoriul Ucrainei, la propunerea lui Josep Borrell (deja se întâmplă, trebuie doar ”legiferat”).

Deși totul pare deocamdată liniștit pe continent, în instituțiile de la Bruxelles, Paris, Berlin și celelalte capitale europene s-a decretat demult starea de război. Politicienii-marionetă, dacă nu cumva au înnebunit subit, par să știe ceva ce noi încă nu știm.

Loviturile sub centură se înmulțesc, la fel și derapajele Uniunii Europene. Prognozele sumbre legate de izbucnirea unui conflict mult mai amplu pe continent au un substrat temeinic.

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

 1. […] O Uniune în stare de război, capabilă de orice nebunie […]

 2. TABLA DE ȘAH AFRICANĂ
  – AES bagă occidentul în spaime de moarte
  De CD

  Tabla de șah geopolitică se înfierbantă, iar oligarhia finanțatoare khazară cea care credea că a câștigat lumea în 1992 devine din ce in ce mai nervoasă si chiar periculos de dezorientată. Vor da cu piciorul peste tabla de șah în mijlocul unei crize nucleare?
  Vor merge pană la a porni un război nuclear, nu spun a incita căci ei incită de mult, dar rusii sau chinezii nu mai răspund la provocari prostesti si criminale.
  Au fost întinse multe capcane pentru a provoca o multitudine de războaie în întreaga lume, dar până acum acele capcane nu au fost declanșate de membrii alianței multipolare.
  Atat Rusia cat si China au găsit metode tehnologice de a folosi arma atomică intr- un mod mai controlat, nu spun mai sigur/safe, dar oricum cu mai putine victime colaterale si urmări catastrofale, loviturile de anihilare energetica EMP si HEMP. In aceste conditii aceste puteri sunt sigure că pot para in mod eficient orice lovitură initială dată de agresor si că pot răspunde de asa natură incat să anihileze orice alte lovituri ce ar fi incercate ulterior de agresor.
  Mijloacele tehnice militare de inalt nivel, bine verificate deja dau increderea acestor state că pot răspunde loviturii nucleare provocatoare(căci nu va mai exista a doua) a agresorilor in mod ultra eficient si asigură pierderi colaterale minime, in vieti omenesti in terenul adversar pe termen scurt.
  Anihilarea militară vine insă odată cu anihilarea energetică definitivă a tării sau a terenului agressor si de aici urmările pe termen lung pot apărea, dar ele sunt provocate de agressor si Rusia sau China nu vor face decat să răspunda unei lovituri directe sau indirecte nucleare. Deci “Iarna Nucleară” este vina agresorului, iar tările atacate de aggressor pot de principiu să intervină, să ajute populatia afectată din teritoriul agresorului, dar asta numai in conditiile in care agresorul se predă total si neconditionat.
  Trăim Epoca Alternativelor intr-o Lume Multipolară, toate tările pot alege calea convenabilă, iar tările ce s-au intepenit in lumea unipolară vor fi victimele propriei “ordini bazate pe reguli.
  Problema tranzitiei definitive la multipolaritate trebuie rezolvată cat mai curand si atat Rusia cat si China o stiu foarte bine, inainte ca adversarii să ajungă la acelasi nivel de tehnologie militară, situatie in care lucrurile s-ar complica mai mult decat par ele la această oră.
  În mijlocul acestui câmp de luptă, continentul mult abuzat al Africii este unul dintre cele mai strategice domenii care îmbrățișează rapid o orientare eurasiatică, integrată in Sudul Global si bazată pe suveranitatea națională, gândirea pe termen lung, reciprocitate wi-win și investiții la scară largă în infrastructura de bază.
  Recent, chinezii au dat oficial cheile a trei rețele feroviare majore guvernelor din Djibouti, Kenya și Rwanda, după ce zeci de mii de ingineri feroviari africani si tehnicieni au fost suficient de instruiți pentru a menține și a îmbunătăți ei înșiși acele sisteme construite de China.
  Între timp, Rusia a oferit asistență nelimitată pentru energie nucleară tuturor națiunilor africane care doresc să se rupă de modelul FMI-IPCC de creștere tehnologică zero, iar agenția muzicală rusă Wagner a oferit asistență vitală naționaliștilor africani care doresc să reziste grupărilor teroriste susținute de occident și dictatorilor supusi hegemonului.
  Aceste evoluții pozitive doboară narațiunile de informații occidentale care au căutat să proiecteze o imagine demonizantă a corupției totale asupra Africii, Rusiei și o imagine a ambițiilor imperiale asupra Chinei.
  Având în vedere acest lucru pe Tabla de șah africană AES – Alliance of Sahel States – Alianta Statelor Subsahariene, ce se intinde de la oceanul Atlantic la cel Indian: Senegal, Mali, Burkina Faso, Niger, Chad, Sudan trimite occidentul în spaime de moarte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs