Sunt șanse mari să ai nevoie de proviziile tale de supraviețuire

În 2020, la începutul sperieturii din pandemie și chiar înainte de lock-down-uri, nu voi uita niciodată că am mers la cumpărături într-o după-amiază de vineri și am găsit drumuri aproape goale și magazine aproape goale. Cei câțiva oameni care făceau cumpărături aveau o privire sticloasă în ochi, de parcă erau amețiți sau șocați. Pentru mine a fost doar o altă zi; pentru cei care nu s-au pregătit, a fost un coșmar al incertitudinii.

În Montana, nu am prea ținut cont de lock-down-uri după prima lună. În trei luni, totul a revenit practic la normal, cu excepția obligației de a purta măști, pe care majoritatea oamenilor au ignorat-o. Având la dispoziție mai multe date privind virusul, era clar că șansele de deces erau mult exagerate. Ceea ce ne-a speriat într-adevăr a fost discuția omniprezentă despre pașapoartele de vaccinare în 2021. Restricțiile de stat și federale propuse pentru persoanele care refuzau să se vaccineze ne erau familiare – puteau deveni începutul tiraniei în toată regula, dacă nu rămâneam fermi.

Între timp, publicul s-a grăbit să cumpere cât mai multe produse de primă necesitate pe care și le putea permite. Și, bineînțeles, măsurile de stimulare din pandemie au contribuit la declanșarea unei crize de stagflație care se acumulase deja în SUA de mulți ani.

În fața atâtor amenințări potențiale, cei pregătiți erau încă bine protejați. În cazul în care pașapoartele pentru vaccinuri deveneau o normă și accesul în locurile publice era blocat, atunci aveam stocuri de alimente pentru a ne descurca o lungă perioadă de timp. Dacă panica în magazine și inflația duceau la un dezastru în lanțul de aprovizionare, atunci eram pregătiți, împreună cu armele și muniția din dotare, pentru a păstra ceea ce aveam. Dacă urma o luptă, atunci aveam mijloacele de a ne apăra.

Multă vreme am fost convins că factorul de precauție a fost cel care a determinat guvernul să își regândească strategia de blocaj medical perpetuu și să renunțe la pașapoartele pentru vaccinuri. Studiile recente arată că peste 30% din populația adultă a SUA este implicată în acțiuni de precauție. Suntem un element necunoscut, ceva ce ei nu pot prevedea, o posibilă cheie în angrenajul mașinii.

Cu propriile noastre provizii, nu suntem dependenți de sistem pentru a ne menține în viață și, cu cât ne împing mai tare, cu atât suntem mai constrânși să ne organizăm într-un obstacol și mai mare. La fel cum sancțiunile NATO au apropiat Rusia, China și BRICS, politicile vădit autoritare din Occident în timpul pandemiei au apropiat oamenii mișcării liberale. Establishment-ul a dat înapoi pentru că a trebuit.

De aceea râd de fiecare dată când văd un idiot online spunând: „Ce rost are să te pregătești când nu se întâmplă niciodată nimic?”

Acești oameni trebuie să fi trăit sub o stâncă din 2020. Tocmai am evitat unul dintre cele mai mari gloanțe orwelliene din istoria națiunii noastre odată cu înfrângerea obligativităților din pandemie. Sau, poate că nu realizează că pandemia a fost doar începutul.

Dacă este așa, atunci mă doare să reamintesc tuturor că nimic nu s-a schimbat fundamental. Da, am învins mandatele, dar aceleași elite sunt încă la putere, aceleași instituții globaliste care au exploatat Covid pentru a crea panică există încă, iar evenimentul a acționat ca un domino într-un lanț care duce la alte crize. Iată doar câteva motive pentru care vei avea cu siguranță nevoie de pregătirile tale de supraviețuire în următorii ani…

Criza de stagflație care nu vrea să moară

Problema stagflaționistă este persistentă, în ciuda tuturor afirmațiilor din mass-media că se află sub control. Cititorii familiarizați cu analiza mea economică știu că am prezis stagflația cu mai mulți ani în urmă ca fiind rezultatul inevitabil al relaxării cantitative a Rezervei Federale și al ratelor dobânzilor aproape de zero (a se vedea articolul meu publicat în 2018 intitulat „Criza Stagflaționistă: Understanding The Cause Of America’s Ongoing Collapse” pentru referință). De asemenea, am prezis problema Catch-22 a creșterii ratelor față de inflație și datorie (citiți articolul meu din 2021 intitulat „The Fed’s Catch-22 Taper Is A Weapon, Not A Policy Error”). Și când am spus în urmă cu câțiva ani că Fed nu va reveni la reducerile ratelor pentru ceva timp, am avut dreptate și în privința asta.

Având în vedere istoricul, credeți-mă când spun că stagflația este aici pentru a rămâne. Orice mișcare de reducere a ratelor va declanșa automat o recrudescență și mai gravă a inflației, iar Fed va fi obligată să crească din nou. În plus, ratele ridicate ale dobânzilor vor continua să creeze o criză a datoriei naționale, deoarece plățile datoriei vor crește vertiginos.

Cu alte cuvinte, situația economică se înrăutățește exponențial cu fiecare an care trece. Datoria națională a SUA era de 28.000 de miliarde de dolari în 2021; până la sfârșitul anului 2024 va depăși cu mult 35.000 de miliarde de dolari. Asta înseamnă 7 trilioane de dolari adăugați în patru ani. Există deja rupturi în sistem, dar asta este nimic în comparație cu ceea ce ne așteaptă în următorii patru ani. Orice produse pe care le cumpărați astăzi ar trebui să fie considerate o investiție, deoarece nu există nicio îndoială că ele vor fi mult mai scumpe sau mai greu de găsit în viitor.

Revoltele politice sunt asigurate

Recentele proteste din campusuri cu privire la Gaza (și revoltele din Franța cu privire la câștigurile conservatorilor în guvern) au reamintit oamenilor că nu ar trebui să se simtă prea confortabil cu influența în scădere a BLM. Aceiași stângiști care au mers pe valul diviziunii rasiale în 2020 ies în stradă și găsesc noi cauze de cooptat. Ei caută orice scuză pentru a se revolta, chiar dacă nu are nimic de-a face cu ei personal.

Având în vedere apropierea alegerilor din 2024, știm cu toții că tulburările civile vor fi din nou o regulă, indiferent cine ajunge la Casa Albă. Revoltele sunt însoțite de amenințarea cu jafurile, distrugerea proprietăților, violența politică și chiar legea marțială. Apoi există reacția publicului la aceste circumstanțe, inclusiv posibilitatea unui război civil. Nu presupuneți că țara se va liniști după alegeri. De fapt, presupuneți contrariul.

Războiul din Ucraina este pe cale să devină un război mondial

Din nou, am menționat în mai multe articole pericolul implicării Occidentului în războiul din Ucraina, inclusiv pericolul unui război mondial mai amplu în cazul în care NATO ar intra direct în luptă. În timp ce scriu aceste rânduri, Franța face presiuni pentru ca așa-numiții „consilieri militari” să meargă în Ucraina cu scopul de a antrena recruți, ceea ce este exact ceea ce au făcut SUA în Vietnam chiar înainte de a intra oficial în război.

Mai multe țări NATO au dat, de asemenea, undă verde Ucrainei să folosească rachete NATO cu rază lungă de acțiune împotriva unor ținte din Rusia. Dacă sunteți un student avid de istorie, știți la fel ca și mine că acest lucru nu merge decât într-o singură direcție.

Iată probabil motivul pentru care oficialii din SUA și din Europa vorbesc brusc despre proceduri de recrutare și legi de recrutare forțată pentru a-și consolida rândurile. Câți oameni se vor supune de fapt unei încorporări? Nu știu, dar știu că acesta nu este genul de discuții pe care guvernele le poartă atunci când scopul lor este diplomația. Este genul de discuție în care se angajează atunci când se pregătesc să antagonizeze inamicul.

Un război mai amplu cu Rusia vine la pachet cu o serie de dificultăți. Mi-ar trebui prea multe pagini pentru a le aborda aici. Pentru a rezuma, războiul cu Rusia înseamnă război cu China, război cu Coreea de Nord, război cu Iranul și cu cea mai mare parte a Orientului Mijlociu, perturbări tragice ale lanțului de aprovizionare, sfârșitul statutului de rezervă mondială al dolarului și o șansă bună de a avea loc un schimb nuclear limitat (fals flag) sau regional.

Am îndoieli serioase că războiul nuclear global este pe masă, deoarece establishmentul nu are nimic de câștigat și totul de pierdut de pe urma acestuia. Însă un război între Est și Vest este mai mult decât suficient pentru a provoca un haos absolut în fiecare națiune de pe planetă.

Războiul din Gaza duce rapid la un război pentru Orientul Mijlociu

Nu am de gând să aplaud niciuna dintre părțile implicate în acest conflict. Preocuparea mea este America și americanii. Acestea fiind spuse, este clar că acțiunile ambelor părți forțează războiul să se extindă mult dincolo de Gaza.

Recentele lovituri israeliene asupra Siriei și încăierările cu trupele egiptene sunt îngrijorătoare. Libanul este foarte implicat, iar Iranul a făcut deja schimb de rachete cu Israelul. Israelul a declarat că ofensiva sa va continua cel puțin până la sfârșitul anului 2024, iar acum ar putea trece la un război total împotriva Libanului.

În ceea ce privește modul în care toate acestea afectează SUA sau Europa, consecința imediată va fi oprirea traficului de petrol prin Strâmtoarea Ormuz și Marea Roșie. Aceasta înseamnă 30% sau mai mult din comerțul mondial cu petrol încetinit sau eliminat. Prețurile la energie vor exploda împreună cu prețurile la orice altceva. Prețul tuturor bunurilor pe care le cumpărați zilnic este afectat de prețul petrolului.
Agricultura, de exemplu, se bazează în mare măsură pe combustibil și pe îngrășăminte pe bază de petrol. Aceasta înseamnă că un preț ridicat al petrolului va declanșa un preț ridicat al alimentelor, iar aprovizionarea cu alimente va fi esențială în următorii ani.

Pregătirea nu este un hobby, este o datorie

Sincer, pregătirea ar trebui să fie un pilon social – o parte integrantă a vieții americane. Nu este un hobby, este o datorie. Cu cât sunt mai mulți oameni pregătiți, cu atât fiecare american va fi mai în siguranță. Majoritatea oamenilor pregătiți nu intră în panică pentru că nu este nevoie. Iar oamenii care nu intră în panică sunt mai puțin predispuși să facă rău altora din teamă și disperare.

Gândiți-vă la depozitarea alimentelor ca la o baterie mare. O baterie este un depozit de energie pentru mai târziu, când aveți nevoie de ea. Gândiți-vă cât timp, câtă muncă și câtă energie necesită cultivarea alimentelor necesare familiei dumneavoastră pe o perioadă de 30 de zile. Nu este mult mai bine să ”depozitați” toată această muncă în alimente, astfel încât să nu trebuiască să vă faceți griji mai târziu, în cele mai grele condiții? Fiecare găleată de alimente stocate este o baterie care vă economisește timp prețios și muncă.

Să cultivi alimente și să trăiești durabil este minunat pe timp de pace sau în mijlocul unei comunități mari, bine organizate. Cultivarea alimentelor la începutul unei crize naționale într-un loc în care prea mulți oameni sunt nepregătiți este aproape imposibilă. Dacă se produce o prăbușire, atunci cel mai bine este să vă ascundeți, să lucrați cu familia, prietenii și vecinii și să trăiți din provizii până când există o comunitate suficient de mare pentru a reporni în siguranță agricultura.

În momentul de față, există prea multe variabile în lume care pot provoca o catastrofă și chiar și evenimentele de pe cealaltă parte a globului vă pot cauza probleme grave acasă. Văd foarte puține șanse ca situația să se îmbunătățească în următorii câțiva ani și o șansă foarte mare ca lucrurile să scape de sub control. Luați-vă în serios pregătirea, chiar și atunci când detractorii inconștienți susțin că „nu se va întâmpla nimic”. Aceiași oameni vor fi cei care vor striga după ajutor în scurt timp și nu vreți să le împărtășiți soarta.

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs