Un steag fals la orizont? Cazul ciudat al radarului nuclear rusesc distrus

Dacă acceptăm adevărul fundamental că Ucraina nu este nimic mai mult decât un câmp de luptă proxy între Rusia și Occident, atunci s-ar putea spune că cel de-al treilea război mondial a început deja. Puterile s-au mulțumit până acum să mențină situația limitată în primul rând la Ucraina, dar un eveniment recent sugerează că lucrurile sunt pe cale să se schimbe. Se întâmplă ceva foarte ciudat pe frontul nuclear dintre NATO și Rusia și cred că ar fi timpul să luăm în considerare posibilitatea ca o amenințare cu steag fals să fie în lucru.

În ultimele două săptămâni, Ucraina și-a asumat creditul pentru cel puțin două lovituri separate asupra unor ținte ciudate – stații radar rusești „deasupra orizontului”, folosind drone cu o rază de zbor impresionantă de cel puțin 1200 de mile. Până în acest moment, atacurile cu rază lungă de acțiune pe teritoriul rusesc au fost extrem de rare. Așadar, de ce aceste stații radar specifice?

Stațiile Voronej-DM au fost poziționate în afara orașului Orsk și a regiunii Krasnodar (Armavir); departe de liniile de front din Ucraina. Loviturile sunt salutate ca fiind cel mai îndepărtat atac al Ucrainei în inima Rusiei, dar presa corporatistă a ignorat implicațiile mai largi ale situației.

Este probabil ca dronele folosite să fi fost de origine americană sau europeană. NATO a impus (până în ultimele două zile) restricții stricte privind modul în care armele lor pot fi folosite de Ucraina. Dronele cu rază lungă de acțiune și rachetele de croazieră care lovesc ținte în adâncimea Rusiei invită la o ripostă majoră, inclusiv la amenințarea unui răspuns nuclear.

Acestea fiind spuse, nu mă îngrijorează atât de mult armele folosite, ci țintele specifice pe care se presupune că le-a ales Ucraina.

Sistemele radar de deasupra orizontului ale Rusiei au o rază de detecție de cel puțin 6.000 de mile (raza reală este clasificată) și scanează în mod specific rachetele balistice de mare altitudine. Ele nu sunt concepute pentru a detecta rachete de croazieră cu rază medie de acțiune care zboară mai jos (ATACMS) și drone. Ceea ce înseamnă că cele două stații distruse de armele ucrainene sunt menite să acționeze ca un sistem de avertizare timpurie pentru un atac nuclear.

Se presupune că ucrainenii au sfidat restricțiile NATO, nu o dată, ci de două ori, pentru a ținti sisteme radar care nu au nicio legătură cu ei. De fapt, rețelele se află în poziții fixe permanente și niciuna dintre ele nu a fost îndreptată de fapt spre Ucraina, ci spre nordul și sud-vestul Rusiei. Radarul Armavir a fost construit în 2009 pentru a acoperi un gol creat de pierderea radarelor din Ucraina și a fost, de asemenea, menit să înlocuiască un radar Daryal mai vechi din Gabala. Interesant este că Armavir și Orsk supraveghează cerul în principal deasupra Orientului Mijlociu, inclusiv Israelul, și o mare parte din Europa, inclusiv Elveția.

În loc să atace resurse strategice vitale, cum ar fi rafinăriile de petrol sau depozitele de muniție, apărarea nucleară a Rusiei este sistematic slăbită. De ce?

Este important să înțelegem că o lovitură de acest tip în adâncimea centrului Rusiei necesită o planificare și o logistică complexe. Ea nu poate fi realizată fără informații secrete pe teren, precum și fără ajutorul supravegherii prin satelit. Ucraina se bazează în totalitate pe sateliții și informațiile NATO; nicio lovitură de acest gen nu ar fi posibilă fără implicarea NATO. În plus, dronele folosite ar trebui să aibă capacitatea de a se sustrage sistemelor de detecție timpurie și de a rămâne ascunse pe mii de kilometri. Acest tip de tehnologie provine în principal din Occident.

Cu alte cuvinte, nu există nicio posibilitate ca aceste atacuri să fi fost realizate de Ucraina fără un ajutor și o aprobare extinsă din partea comandamentului american sau european. Pun sub semnul întrebării ideea că un pilot ucrainean ar fi pilotat chiar și de la distanță dronele. Vorbim despre unele dintre cele mai bine apărate stații radar din întreaga Rusie.

De ce contează toate acestea? Să luăm în considerare realitățile urâte…

În primul rând, țintirea apărării nucleare rusești ar putea face Kremlinul să creadă că sunt pregătiți pentru un atac nuclear. Altfel, de ce ar fi fost vizat radarul lor balistic? Acest lucru înseamnă că vor fi în alertă maximă pentru un posibil schimb nuclear. Nu este bine.

În al doilea rând, stațiile Voronej-DM sunt folosite pentru a identifica alerte FALSE POSITIVE de atac nuclear. Înseamnă că, dacă împotriva Rusiei este folosită o armă care imită o rachetă balistică de mare altitudine, capacitatea lor de a detecta că NU este o rachetă nucleară a fost redusă. Ei ar putea lansa propriile focoase ca răspuns la un atac nenuclear (un atac fals sau un steag fals).

În al treilea rând, Armavir și alte stații ar putea fi folosite pentru a înregistra activitatea rachetelor balistice mult în afara spațiului aerian rusesc (în locuri precum Orientul Mijlociu). Este posibil ca aceste lovituri să fi fost menite să orbească Rusia și să o împiedice să detecteze evenimente cu rachete care nu au legătură cu războiul din Ucraina.

În al patrulea rând, este posibil ca NATO și Ucraina să creadă că dezmembrarea radarului trimite un mesaj clar: dacă Rusia amenință cu un atac nuclear, ei ar putea fi loviți primii. Rezultă că Rusia nu va da un avertisment, ci pur și simplu va lansa.

În al cincilea rând, doar atacul asupra Armavirului îndeplinește condițiile pe care guvernul rus le-a prezentat public în 2020 pentru acțiunile care ar putea declanșa un atac nuclear de represalii. Rețeaua de avertizare timpurie a Rusiei face parte din postura mai largă de descurajare nucleară a țării.

„Condițiile care specifică posibilitatea utilizării armelor nucleare de către Federația Rusă” includ orice „atac al unui adversar împotriva unor situri guvernamentale sau militare critice ale Federației Ruse, a căror întrerupere ar submina acțiunile de răspuns ale forțelor nucleare”, potrivit Principiilor de bază ale politicii de stat ale Federației Ruse privind descurajarea nucleară, pe care Kremlinul le-a publicat în 2020.

Până în prezent nu a existat nicio indicație cu privire la modul în care Rusia va riposta, dar să luăm în considerare circumstanțele de pe front în acest moment. Apărările ucrainene sunt subțiri și le lipsește forța de muncă necesară pentru a menține cele mai rudimentare puncte forte. Așa cum am remarcat luna trecută, linia frontului ucrainean este pe cale să fie depășită, probabil în această vară, Rusia deschizând o nouă ofensivă în nord, în apropiere de Harkov.

Țările NATO spun acum că susțin utilizarea de către Ucraina a armelor cu rază lungă de acțiune în interiorul Rusiei. Asta înseamnă că marile zone metropolitane din Ucraina vor fi puse pe masa loviturilor cu rază lungă de acțiune ale Rusiei, o măsură pe care au evitat-o în cea mai mare parte. Urmăriți, de asemenea, potențiala utilizare a bombelor termobarice (bombe cu vid) de către Rusia; acestea sunt arme masiv distructive care au fost până acum absente de pe câmpul de luptă (în afară de rapoarte neverificate).

Occidentul transmite Rusiei mesajul că nu va permite ca Ucraina să piardă, că nu va căuta soluții diplomatice și că, dacă Rusia începe să câștige teren semnificativ, totul este permis. Asta include și arme nucleare? Greu de spus.

Suspiciunea mea este că establishmentul vrea să creeze un scenariu în care Rusia este condusă să reacționeze exagerat la un eveniment. Sau publicul este determinat să creadă că Rusia a devenit o amenințare nucleară legitimă pentru Occident. Există, de asemenea, posibilitatea ca Rusia să fie blocată de la monitorizarea unui viitor incident balistic în Orientul Mijlociu.

Momentul în care au avut loc atacurile radar vine cu doar câteva săptămâni înainte de „conferința de pace” planificată în Elveția, pe 15 iunie. Deși liderii importanți din SUA, China și Europa nu vor participa (iar Rusia nu este invitată), summitul este totuși o țintă suculentă pentru un steag fals și, astfel, pentru unificarea intereselor occidentale în jurul unui război mai mare cu Rusia. Nu spun că respectiva conferință va fi atacată, neapărat, dar un atac major în timpul conferinței ar putea fi folosit pentru a vinde ideea unei intervenții totale a NATO.

Dacă scopul este de a extinde războiul, atunci orice ostilitate percepută care vizează conferința ar putea fi, de asemenea, folosită ca o scuză pentru a aduna sprijinul popular. Faptul că atât de mulți lideri mondiali, inclusiv Biden, refuză să se prezinte, face ca acest lucru să fie și mai dubios.

Mă îndoiesc foarte mult că establishmentul dorește să declanșeze un război nuclear global. Ei au totul de pierdut și foarte puțin de câștigat. Tocmai și-au petrecut cea mai mare parte a secolului trecut construind una dintre cele mai complexe rețele de control economic și politic din istoria omenirii. Nu cred că ar fi fericiți să vadă totul vaporizat într-o clipită. Acestea fiind spuse, un eveniment nuclear limitat ar putea servi bine intereselor lor.

În timp ce scriu aceste rânduri, mai multe guverne, inclusiv guvernul francez, cer ca trupele europene să fie trimise în Ucraina. Unii lideri politici doresc ca acestea să meargă în calitate de „consilieri” și instructori. Este exact ceea ce au făcut SUA chiar înainte de a desfășura forțe militare extinse în Vietnam. Vă amintiți de incidentul cu steag fals din Golful Tonkin?

Ceva foarte ciudat se întâmplă aici. Nu am nicio îndoială că cel de-al treilea război mondial este rezultatul preconizat al confruntării dintre NATO și Rusia în Ucraina. Întrebarea este: cum plănuiesc ei să aranjeze acest rezultat, convingând în același timp publicul american și european să se alăture efortului de război? Au nevoie de un steag fals serios.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Bizzu spune:

    Este multă pantomimă aici pentru cine mai pricepe cât de cât câmpul tactic. Se ignoră cu desăvârșire faptul că OTH-urile (Over The Horizon radar) sunt sisteme redundante, instrumentul principal în cazul detecției rachetelor balistice fiind SATELITUL. Iar rețeaua de sateliți a Rusiei este complementară cel puțin de rang 2 dacă nu mai mult pe SUTĂ LA SUTĂ din suprafața planetei. Cu alte cuvinte, orice lansare balistică (și nu numai) este detectată instantaneu din cel puțin 2 sau mai multe părți, se știe imediat originea și aproape instantaneu traiectoria, ținta și timpul de zbor. Plus semnătura termică și spectrometria spun aproape instant ce tip de rachetă este.
    Judecând cele întâmplate, singura mea bănuială este că la momentul critic lagărul globalist va încerca o neutralizare a sateliților rusești în spațiu, moment în care vor avea o surpriză. În același timp și uriașă, și neplăcută.
    Așa că pentru mine escaladarea conflictului NATO-Rusia (mai bine zis USA-Rusia) are cele mai multe șanse să se desfășoare în spațiu, chiar și nuclear deși nu este nevoie decât ca ”efect artistic”, cu consecințe aproape nule pentru populațiile de la sol dacă se termină totul la timp. Este din ce în ce mai clar că numai un eveniment critic ar putea tranșa definitiv problema și ar putea trezi dur populațiile adormite după decenii de manipulare globalistă. Iar forma de înfruntare deschisă cu consecințe minime este cea descrisă de mine. Chiar dacă e vorba de o înfruntare nucleară.
    Ce-mi plac mie ”coincidențele”: acum un an Rusia a suspendat ultimul acord bilateral cu USA în domeniul rachetelor nucleare, New Start semnat în 2021. Totul se leagă…
    Sun-Tzu: ”arată-te slab atunci când ești puternic și arată-te puternic atunci când ești slab” – Arta Războiului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs