Război total sau blat ca la carte?

Debusolat de situația foarte proastă de pe front și de lipsa de reacție a celor 50 de aliați de la Ramstein, președintele Zelensky a pus pe tapet, pentru prima dată, varianta aparent stupidă potrivit căreia atacul asupra Ucrainei ar fi fost demarat în urma unor discuții între serviciile secrete ruse și americane. Cu alte cuvinte, un blat ca la carte, menit să aducă o serie de câștiguri fabuloase Statelor Unite și Rusiei. Cu victimele de rigoare asumate de Kremlin.

Așa cum arată situația astăzi, ar fi de preferat ca Zelensky să aibă dreptate. Pentru că alternativa duce la un război inevitabil cu rușii, din care toată lumea va avea de pierdut. Inclusiv marile puteri.

Cu pași mici și deloc șovăielnici, occidentul ghidat de Statele Unite împinge Rusia către un răspuns suficient de dur încât să declanșeze WWIII. Președintele Putin a fost limpede în cele mai recente declarații: rachetele cu rază lungă de acțiune (teoretic puse la dispoziția lui Zelensky) sunt manevrate de ”specialiști înalt calificați” din statele NATO, iar operarea acestor arme se realizează prin intermediul sateliților spion occidentali. ”Aceste misiuni contra ţintelor ruseşti nu sunt pregătite de soldaţi ucraineni, ci de reprezentanţi ai ţărilor NATO”, a subliniat Putin.

Prin urmare, atingerea țintele militare de pe teritoriul Rusiei înseamnă un atac direct al NATO asupra rușilor. Un act clar de război.

Putin a declarat fără să tresară că ”vor fi consecințe grave”. Astfel de atacuri nu vor rămâne fără răspuns. Iar direct vizate vor fi țările UE din proximitatea Ucrainei.

Reacția Kremlinului vine pe fondul declarațiilor iresponsabile ale lui Jens Stoltenberg și ale președintelui francez Emmanuel Macron, care au dat undă verde pentru o nouă escaladare a conflictului. De data asta suficient de gravă încât să provoace răspunsul dur al Moscovei. Iată ce spune Macron, după discuții cu cancelarul Scholz: ”Trebuie să le permitem ucrainenilor să neutralizeze siturile militare de unde sunt lansate rachetele, dar nu și alte ținte civile sau militare. Nu escaladăm făcând acest lucru”.

Absolut, de unde atâta escaladare?! E doar un alt pas către inevitabila lovire a unui stat membru NATO de către ruși.

Comportamentul politicienilor globaliști aflați în zona de influență a Casei Albe arată la prima vedere că scopul Statelor Unite este provocarea Rusiei până în punctul declașării conflictului cu NATO. În ideea că Moscova va evita, totuși, să folosească arsenalul nuclear.

Iată un pariu extrem de riscant.

În atari condiții, preferabil ar fi ca totul să facă parte dintr-un scenariu mai amplu – cel pomenit de Zelensky. Un scenariu profitabil atât pentru SUA, cât și pentru Rusia, din motive arhicunoscute. Americanii vând armament și energie în draci, însă la fel procedează și rușii în spațiul BRICS. În plus, ultimii vor rămâne cu un teritoriu de mărimea Bulgariei după ce ostilitățile se vor termina, iar Zelensky va intra într-un program de protecție a martorilor (în cel mai fericit caz).

Lucrurile nu vor rămâne în ceață la nesfârșit. Vom afla varianta corectă probabil mai devreme decât ne vom aștepta.

Voi ce credeți, va fi un conflict devastator? Sau rușii și americanii își vor da mâna în spatele scenei pentru a culege roadele, fiecare în zona lui de influență?
……………………………
Campania de strângere de fonduri ”10 zile de donații pentru 100 de zile de Opoziție” continuă. După opt zile s-au strâns 2.490 euro dintr-un total de 3.000. Amănunte, aici

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Radu Comșuța spune:

    „Voi ce credeți, va fi un conflict devastator? Sau rușii și americanii își vor da mâna în spatele scenei pentru a culege roadele, fiecare în zona lui de influență?”

    Își vor da mâna vestul cu estul în spatele scenei,… on my ass!
    Știți ce? Haideți să-l lăsăm pe Dumnezeu să vorbească, că mi s-a urât de atâția analiști militari sfătoși care mai de care.

    Faceți o vizită până la biserica din satul Drăgănescu, cu hramul Sf. Ierarh Nicolae, și uitați-vă pe peretele din stânga, deasupra „Învieri Domnului”, acolo unde toată lumea a văzut turnurile gemene în flăcări de la 9/11. Ia priviți mai bine, contemplați scena in ansambul ei și atunci o să vedeți un război nuclear în toată regula, sau io-s popă! Iar ținta principală este America, nu colonia românica.
    Doamne ocrotește-i pe români!

  2. Teddy spune:

    Dacă tot ne-ai întrebat, te întreb și eu: cum și-a petrecut ursulița revelionul că n-ai mai spus?
    Acum la chestiune, da, va fi război ! Ce nu prea înțeleg este de ce se lălăie atât? Romanii au un proverb ” boală lungă, moarte sigură” adică ori căcă ori căcă!

  3. Ecaterina spune:

    Asta-i ipocrizie să permiți lovirea punctului de unde sunt trase rachetele, ca apoi să soliciți necesitatea de a evita escaladarea! Una peste alta, NATO se joacă cu focul! Nuclear. Și totuși, opinez că se va rămâne doar la nivel de declarații belicoase, fără să se ajungă la intensificarea și, eventual, extinderea conflictului. Deocamdată.
    Pe vremea când era prim-ministru al Norvegiei și nu era lovit de demență, mi-amintesc că presa rusă scria despre colaborarea excelentă între actualul secretar general al NATO și administrația de la Kremlin în probleme dificile referitoare la Marea Barents. În momentul de față, puterea și privilegiile corup definitiv unele minți. Cele slabe și ușor influențabile, în special.

    Dacă războiul va izbucni în Europa (deși va fi puțin probabil să se întâmple indiferent cât ar forța yankeii lucrurile), nu pot să nu mă întreb: cum se vor comporta SUA, ținând cont de paritatea cu Rusia în domeniul armelor strategice și mai ales știind că armele tactice nucleare americane se află de multă vreme „staționate” pe bătrânul continent?
    Anul trecut, în doctrina militară a Federației Ruse, V. Putin a introdus un amendament fundamental care sună cam așa: „dacă inamicul, chiar și cu arme convenționale, ne atacă amenințându-ne integritatea teritorială, atunci ne rezervăm dreptul de a folosi mai întâi armamentul atomic”. Ținând cont că americanii, în cadrul exercițiilor militare, testează două tipuri de arme – atât pe cele tactice, cât și pe cele strategice, devine clar și extrem de limpede cum va răspunde Rusia într-o atare situație.

    Se pregătește Occidentul pentru un mare război cu Federația Rusă?
    Există toate motivele să presupun asta, deși NU este complet evident
    că occidentalii vor extinde conflictul și sprijinul pentru Ucraina. Cel mai probabil, vor introduce un contingent militar pe teritoriul ucrainean, demonstrând că au devenit mult mai îndrăzneți și mai ales încercând să facă dovada că practica Moscovei (cel puțin din ultimii doi ani) de-a trasa la nesfârșit „linii roșii”, exprimând condamnarea și promisiunile de a lovi în centrele de luare a deciziilor de la Kiev, postările furioase ale unor oficiali de la Kremlin pe Telegram, Twitter și așa mai departe, cu angajamentul de a arde pe toată lumea în flăcările războiului nuclear, NU duc nicăieri! Nu se termină în nimic și nu se materializează în niciun fel! Rusia trebuie să înceapă să acționeze în același mod cu Occidentul, dar cu o înțelegere REALĂ a capacităților sale și mai ales a specificului său. NU este necesar să sperie pe nimeni, nici să amenințe și nici să traseze nesfârșite „linii roșii”, ci să acționeze într-o manieră DECISIVĂ asupra Kievului.

    Din punctul meu de vedere, NU este un blat! Rusia este gata să răspundă oricărei provocări, dar ultimul lucru pe care rușii îl doresc este un alt război, chiar dacă actualmente în aer plutește un iz de WWIII. Pentru cine cunoaște cât de cât mentalitatea rusă, știe ce spun. Deoarece nu există o strategie câștigătoare într-un război nuclear, nimeni NU are niciun motiv să încerce să înceapă unul. În nicio circumstanță, SUA nu vor putea vreodată să-și dicteze condițiile Rusiei amenințând-o cu anihilarea nucleară. Chiar mă amuză un fapt suficient de cunoscut de către cei care au urmărit cu atenție politica celor două națiuni de-a lungul anilor: există doar câteva „ingrediente magice” care permit SUA să continue să existe ca o țară stabilă, dezvoltată, capabilă să proiecteze forțe militare peste ocean. Acestea sunt: ​​rețeaua electrică, sistemul financiar, sistemul de autostrăzi interstatale, transportul feroviar și maritim, companiile aeriene și conductele de petrol și gaze. Dacă Putin se gândește să le dezactiveze pe toate acestea, jocul s-a terminat! Cum? Comunitățile rusești din America sunt foarte numeroase. Cu oameni, în cadrul lor, foarte bine pregătiți/instruiți. Care știu cum și când să acționeze. Restul, cred eu, e intuitiv și n-are rost să dezvolt subiectul. Practic, soluții sunt (altele decât cele nucleare de pe fregata Amiral Gorșkov) și teribil de dureroase pentru yankei.

    Concluzionând, Rusia NU va recurge la măsuri militare împotriva occidentalilor decât dacă este provocată! Timpul și răbdarea sunt de partea Rusiei. Cu fiecare an care trece, SUA devin mai slabe și își pierd, concomitent cu dolarul, prietenii și aliații. Cu românii, polonezii și liliputanii baltici nu cred că vor înclina balanța spre distrugerea totală a planisferei. Ăștia toți vor fi exterminați de ruși în pauza dintre masa de prânz și ora de servire a ceaiului. Și-apoi, doar greierii se vor mai auzi. Poate, nici ăia.

  4. Bizzu spune:

    Prima dată a fost Yalta. Apoi a fost Malta. Acum va fi Alta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs