Cum o albim pe Ursula von der Leyen – ghid practic

Se apropie alegerile din 9 iunie și Ursula von der Leyen mizează pe un nou mandat în fruntea Comisiei Europene, sprijinită de partide globaliste înțesate de corupți, ca PSD, PNL, PMP sau USR. Vorbim, bineînețeles, despre corupți ”onorabili”, dat fiind că se pronunță ferm împotriva imperialismului rusesc.

Jurnaliștii independenți de la publicația France-Soir au continuat să facă presiuni asupra Parchetului European pentru a afla informații de interes public legate de dosarul Pfizer-Ursula. Din păcate răspunsul a rămas același: ”Nu comentăm anchete aflate în curs de desfășurare”. France-Soir susține că parchetul condus de Kovesi a preluat în forță dosarul SMS-urilor schimbate de șefa Comisiei Europene și directorul Pfizer (aflat în jurisdicția procurorilor belgieni) cu unicul scop de a-l mușamaliza.

Mai mult decât atât, într-o recentă dezbatere publică organizată de revista Politico, Ursula von der Leyen a pretins că achizițiile de vaccinuri nu au implicat fonduri europene. Contractele ar fi fost semnate de statele membre direct cu companiile Big Pharma, iar plățile s-au făcut din bugetele naționale. Doar negocierile au picat pe umerii Ursulei, care acum pretinde că a salvat vieți: ”Am reușit să vaccinăm 80% dintre europeni, cel puțin cu o singură doză. Nu trebuie să uităm asta. Cum au fost întocmite aceste contracte? Au fost aprobate de către statele membre. Fiecare stat membru a avut un contract cu o companie farmaceutică. Banii care au circulat proveneau de la statele membre, nu de la Comisie, nu din banii europeni.

Așadar, dacă că nu sunt implicați bani europeni, ce caută parchetul d-nei Kovesi în ecuație? De ce a preluat abuziv dosarul de la anchetatorii belgieni?

Faptul că nu sunt implicați bani europeni în contractele negociate de cuplul Ursula-Albert este confirmat de procesele deschise de Pfizer împotriva Bulgariei, Poloniei și României pentru încălcarea contractului și neplata sumelor datorate. Cu toate acestea, Laura Codruța Kovesi și-a declarat competența în dosarul instrumentat de procurorii belgieni, în condițiile în care Parchetului European a primit un mandat strict, doar pe probleme de corupție ce afectează bugetul UE.

Potrivit France-Soir, în dosarul ”belgian” inițiat de Frédéric Baldan, părțile implicate, inclusiv Ursula von der Leyen, Albert Bourla, Polonia și Ungaria (România privește meciul din tribune!), au fost invitate la o audiere la Liège. Ulterior, procurorul șef Kovesi a declarat în două ocazii (audierea filmată în fața Parlamentului European, pe 9 aprilie 2024 și filmul Arte) că ”nu a găsit niciun suspect” în dosarul instrumentat de Justiția belgiană.

Tot jurnaliștii francezi au aflat că parchetul d-nei Kovesi a solicitat la începutul anului 2024 respingerea cererilor de constituire de parte civilă ale reclamanților. Mai mult, în timp ce unul dintre avocați a redactat o cerere către EPPO (Parchetul European) și a insistat să i se dea dosarul pentru a-l consulta, procurorii au chemat agenții de securitate și ulterior poliția.

Ancheta France-Soir concluzionează, pe bună dreptate, că parchetul condus de procurorul Kovesi pare să acționeze împotriva intereselor cetățeanului și în sprijinul înalților funcționari de la Bruxelles suspectați de corupție.

Amintim că belgianul Frédéric Baldan a depus o plângere pe numele Ursulei von der Leyen pentru ”uzurparea de titluri, distrugere de documente, primirea de foloase necuvenite și corupție”. Această plângere se alătură altor zeci trimise direct pe adresa Parchetului European, după ce ancheta jurnalistică ”Pfizer-Ursula” e expus posibila implicare a doctorului Heiko von der Leyen în negocierile cu Albert Bourla și ulterior primirea unor comisioane consistente printr-o firmă interpusă.

p.s. Presa mainstream din România continuă să acorde spații largi deontologilor de la Recorder, care se ocupă exclusiv de politicienii noștri și se fac că plouă când vine vorba de marea corupție de la vârful UE.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. […] Cum o albim pe Ursula von der Leyen – ghid practic […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs