Bolșevicii, globaliștii și firul roșu

Dictonul ”Istoria se repetă” este mai actual ca oricând. Un fir roșu vizibil din spațiu unește două mișcări foarte puternice, la distanță de un secol. Ele au același scop: aducerea tuturor statelor lumii la un numitor comun, sub aceeași ideologie promovată de așa-zisele elite.

Încercarea comuniștilor de a-și impune ideile la nivel planetar, după revoluția bolșevică din 1917, și mișcările actuale ale globaliștilor, deși par să aparțină unor momente istorice și contexte ideologice diferite, prezintă asemănări remarcabile.

Ambele mișcări au urmărit în mod explicit crearea unei noi ordini mondiale, fie prin intermediul revoluției proletare, fie prin promovarea unei guvernanțe globale și a unui set comun de valori și sisteme economice. Atât comunismul, cât și globalismul implică anumite grade de dictatură și îndepărtarea de Dumnezeu (vezi atacurile asupra Bisericii). De aici reacția puternică de împotrivire a unei bune părți a populației și apariția unor conflicte extrem de sângeroase (Al Doilea Război Mondial, respectiv Ucraina/NATO-Rusia).

După victoria bolșevică în Rusia, liderii sovietici, precum Lenin și ulterior Stalin, au aspirat la exportarea revoluției comuniste în întreaga lume. Nu doar ca dorință ideologică, ci și ca necesitate practică. Comunismul, potrivit teoriei marxiste, nu putea să triumfe definitiv într-un singur stat înconjurat de națiuni capitaliste ostile. Cominternul (Internaționala Comunistă) a fost înființat în 1919 tocmai pentru a coordona și promova revoluții comuniste la nivel global. Prin intermediul Internaționalei, URSS a instigat la revoluții comuniste din Germania până în China, oferind sprijin logistic și ideologic partidelor comuniste locale.

Pe de altă parte, globaliștii contemporani, sau susținătorii globalizării în forma sa politică și economică avansată, nu urmăresc răspândirea unei revoluții violente (vezi Soros și revoluțiile colorate), ci promovează o viziune despre o lume interconectată, în care statele naționale pierd din suveranitate în fața unor instituții supranaționale, cum ar fi ONU, UE sau FMI. Mișcarea globalistă susține libera circulație a persoanelor, bunurilor și capitalului, promovând idei de diversitate, multiculturalism și guvernanță globală prin acorduri multilaterale.

Asemănările dintre cele două mișcări se reflectă în primul rând în ambiția lor de a remodela lumea conform unei viziuni ideologice. În ambele cazuri, finanțatorii și promotorii insistă pe atrofierea granițelor naționale și pe crearea unei noi ordini mondiale – fie că vorbim de o societate comunistă fără clase sociale, fie de o comunitate globală interconectată. Ambele viziuni presupun o formă de centralizare a autorității. Marx, Lenin și Stalin concentrau puterea în mâinile unui stat comunist omnipotent, în timp ce Schwab, Biden și Ursula von der Leyen folosesc pârghiile de conducere din birourile unor organizații supranaționale.

În plus, ambele mișcări apelează la retorica universalismului pentru a-și justifica agenda. Comuniștii vorbeau despre solidaritatea internațională a muncitorilor și lupta împotriva opresiunii capitaliste, în timp ce globaliștii impun mesajul despre drepturile minorităților, protecția mediului și combaterea sărăciei la nivel mondial. Retorica universalistă servește la mobilizarea susținerii din partea populației, dar și la legitimarea intervenției în statele suverane, sub diferite pretexte.

Așadar, atât mișcarea comunistă cât și cea globalistă împărtășesc obiectivul fundamental de a reconfigura ordinea socială, politică și economică la nivel mondial. Se pune întrebarea cine este ”motorul” din spatele comuniștilor și al globaliștilor. Există un fir roșu comun?

Mulți zic că da: miliardarii din zona financiar-bancară, din prezent și de dinainte de 1917, călăuziți de unele idei desprinse dintr-o binecunoscută scriere: ”Protocoalele Înțelepților Sionului” (vezi text aici).

Vă las să trageți propriile concluzii. Se repetă sau nu istoria?

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. „Pe de altă parte, globaliștii contemporani, sau susținătorii globalizării în forma sa politică și economică avansată, nu urmăresc răspândirea unei revoluții violente (vezi Soros și revoluțiile colorate) ” Afirmatia mi se pare eronata. Pe de o parte, „revolutiile colorate” nu au fost deloc pasnice.Mai ales cea din Ukraina, combinatie intre insurectie nationalista, revolutie civica si complot armat globalist. Pe de alta parte, „revolutiile colorate” nu au fost decat una din formele folosite pentru impunerea globalismului. A fost, sub ochii nostrii chiar, practicata si agresiunea directa, statala, impotriva unor tari care nu intelegeau sase supuna dictatului globalist. E adevarat, raspunsul violent al Rusiei ar putea sa puna in paranteza pentru un timp aceasta ultima alternativa,dar ea va ramane esentiala.

  2. Foarte bun comentariul, Adrian. Dar necesită câteva informații suplimentare în legătură cu ADEVĂRATA natură a globalismului, care nu este DOAR komunism, ci și în aceeași măsură nazism și satanism. Acesta este adevăratul fir roșu complet, și este motivul esențial al acestei lupte bibice împotriva Răului. ACEEAȘI mafie bancară a finanțat totul: Marx, Engels, Hitler, Liga Națiunilor, ONU, Bilderberg, CFR, Crans Montana, Davos. Ajungem în curând la finalul unei lungi perioade de acumulări ideologice, începută acum vreo 200 de ani odată cu Marx și Engels. Voi explica de ce, detaliind doar ceea ce s-a întâmplat în ultimii 80 de ani.
    Ulterior celui de-al Doilea Război Mondial, prin operațiunea PaperClip s-a realizat un ”export” MASIV de creiere naziste în principal în USA dar și în ”democrațiile” vestice. Odată cu cunoștințele și talentele acestor naziști au fost preluate și concepțiile acestora, nu tocmai creștine, care în mediul universitar pe care l-au invadat au dat roade creându-se printre altele Școala de la Frankfurt din anii 60, principala responsabilă de ceea ce se întâmplă astăzi. Acolo neo-marxiștii incipienți din perioada interbelică și-au dat mâna cu naziștii lui Hitler și-au creat ceea ce va deveni peste nu foarte mult timp GLOBALISMUL, adică o formă de imperialism totalitar și diktatorial care a preluat TOT ceea ce a fost mai rău și odios din ambele mizerii planetare: komunismul și nazismul. Iar când băjeții ăștia s-au întâlnit cu adepții lui Aleister Crowley și Albert Pike cocktail-ul satanist a fost definitivat: NOUA ORDINE MONDIALĂ.
    ACESTA este inamicul nostru, chintesența pactului babilonian al mafiei khazare transpus după 2500 de ani în timpurile moderne de către slugoii ei de pretutindeni. Pentru că acolo este originea, în Babilonul satanist, iar trasabilitatea acestui cult demonic a fost refăcută complet. Ea duce astăzi direct la adevărații proprietari ai lagărului globalist, familiile antice care dețin pe ascuns FMI, Banca Mondială, BIS, BlackRock, Vanguard și mai tot sistemul bancar occidental. Îi găsiți aproape pe toți prin Elveția și nu apar niciodată în spațiul public. Că doar de aia au slugoi preaplecați peste tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs