Musk, Soros și Protocoalele Înțelepților Sionului

 

Elon Musk l-a descris pe filantropul George Soros așa cum îl văd milioane de oameni din întreaga lume, iar îndrăzneala i-a atras automat ștampila de ”antisemit”. Inclusiv din partea ministrului de Externe din Israel.

Este absurd și ridicol. Ca și cum evreii de pretutindeni ar beneficia de protecție absolută față de orice critici, oricât de fundamentate ar fi. Fenomenul se înscrie în tendințe. Regula nefirească se aplică și altor minorități discriminate pozitiv la inițiativa miliardarului Soros.

Dacă ar fi să analizăm originile adevăratului antisemitism, nu cel clamat de politicienii din zilele noastre, atunci ar trebui să ne întoarcem cu peste un secol în urmă.

Protocoalele Înțelepților Sionului, publicate pentru prima dată în 1905, sunt considerate a fi (atenție, de către presa mainstream!) cel mai important text antisemit. Un fals atribuit evreilor de către Imperiul Țarist.

Indiferent cine și cu ce scop a scris respectivele protocoale, ele au rezistat în timp datorită caracterului lor profetic. Numeroase teze și principii regăsite în text par a fi fost preluate și puse în practică (de-a lungul a zeci de ani) de o FORȚĂ obscură răspândită la nivel global, cu un scop bine definit: stăpânirea lumii.

Ipoteza pe care aș dori să o lansez în spațiul public face referire la posibila legătură dintre ideile expuse în Protocoalele Înțelepților Sionului (scrise de evrei, creștini, musulmani – nu contează!) și încercarea ”elitelor” de la Davos de a implementa Noua Ordine Mondială. Adică guvernul mondial.

Este oare posibil ca oamenii din preajma lui Klaus Schwab să se fi inspirat din protocoale? Să le fi luat drept model de punere în practică a directivelor menite să subjuge țările și popoarele sub sceptrul unui unic organism global de conducere? O să las cititorii să tragă concluzia, după parcurgerea argumentelor de mai jos.

În primul rând, puțină istorie înainte de orice. Potrivit narațiunii oficiale, promovată de mass-media mainstream, Protocoalele ar fi o înscenare a Ohranei – poliția secretă a Imperiului Țarist de la sfârșitul secolului al XIX-lea. Un anume Piotr Racikovski, ajuns director adjunct al serviciilor rusești în Europa, ar fi avut ideea de a prezenta public Protocoalele ca și cum ar fi fost scrise de evrei.

Istoricii ”frecventabili” susțin că autorul ar fi de fapt un rus pe nume Matvei Golovinski, unul dintre agenții de la Paris al lui Racikovski.
La acea vreme, țarul Nicolae al II-lea și-ar fi dat seama că ”falsul” i-ar putea folosi pentru a se debarasa de evrei – prezenți în imperiu în număr semnificativ.

Desigur, mass-media MSM a promovat varianta ”oficială” fără alte dovezi în afara unor presupuneri venite din partea sus-numiților istorici. În realitate, nimeni nu poate ști cu adevărat cine a scris protocoalele. Ce știm cu exactitate este că ele au apărut prima dată în Rusia (ce coincidență!), fiind publicate în 1905 de un anume Serghei Nilus, pe filiera directorului adjunct Racikovski. Iar de atunci continuă să facă vâlvă.

Conspiraționiștii pretind că la originea protocoalelor s-ar afla marele congres francmasonic din 1897 (de fapt, o întrunire a asociațiilor sioniste), desfășurat în Elveția.

Atât ”oficialii”, cât și ”conspiraționiștii” au mari greutăți să demonstreze, cumva, dacă agenții lui Racikovski sau dimpotrivă, evreii reuniți la congresul din Elveția, ar fi redactat tezele cuprinse în cele 24 de capitole ale cărții. De menționat că mass-media a evitat până acum să comenteze conținutul protocoalelor, probabil considerând că ar alimenta astfel antisemitismul.

Una dintre întrebări ar fi de ce Protocoalele au priză la public și astăzi. Specialiștii susțin că astfel de linii directoare și metode de acțiune sugerate de tezele respective pot asigura unei minorități de orice fel, cel puțin în teorie, o armă infailibilă de a domina majoritatea. Cum ar fi, de pildă, dominația minorității ”elitelor” de la Davos asupra majorității populației lumii.

Ideile fundamentale ale Protocoalelor sunt următoarele:

1) Francmasonii nu admit alt drept decât cel dat de forţă; liberalismul propagat de ei printre creştini a distrus religia şi autoritatea statului.

2) Aurul a intrat în mâinile Francmasoneriei şi, cu ajutorul lui, aceasta controlează mass-media, dominând opinia publică ce comandă guvernele în statele democrate.

Una dintre primele ediții în limba română a Protocoalelor, care încă se mai găsește în colecții personale, a apărut în 1923 la editura Libertatea. Textele mai pot fi citite pe Internet (vezi aici) sau în format clasic, scoase de o editură din Bacău. Ele ar trebui studiate fie și ca material didactic, sub titulatura ”Izvoarele antisemitismului european”.

Multe dintre ideile desprinse din Protocoale și-au păstrat o anumită prospețime și după mai bine de o sută de ani. Vă invit să le descoperiți.

În final, rămâne întrebarea: ce credeți, ar fi putut elitele de la Davos să se inspire din Protocoalele Înțelepților Sionului pentru a atinge țelul suprem – guvernul mondial?

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. […] Mulți zic că da: miliardarii din zona financiar-bancară, din prezent și de dinainte de 1917, călăuziți de unele idei desprinse dintr-o binecunoscută scriere: ”Protocoalele Înțelepților Sionului” (vezi text aici). […]

  2. Un fals????? Hahahahaha…..Fals este sa se spuna că e fals. Au recunoscut vreodată ceva ce a „transpirat”? Niciodată. Principiul a fost dintotdeauna: ce vezi nu este. Dar totul a demonstrat și demonstrează că a fost și este autentic.
    Asta daca ai macar 2 neuroni care fac sinapsa. Doar asta face diferenta.
    Ah, și mai e ceva, adică, daca nu cumva ești din povestea asta, in povestea asta.
    PS. Vorbesc la modul general, fără vreo trimitere la anume cineva.

  3. Daca e dezavantajos pt. evrei, atunci e antisemitism. Chiar daca e adevarat.
    Cautati pe Internet filmarea cu ce a zis fostul ministrul israelian Shulamit Aloni „it’s a trick, we always use it”.
    „Cand un evreu face ceva rau, atunci e doar acea persoana, ceilalti nu au nicio legatura, e doar o coincidenta. Cand un evreu face ceva bun, toti mananca din asta” – Kanye West
    Protocoalele inteleptilor Sionului au fost publicate recent si de CIA in Reading Room, in urma a Freedom of Information Act sau ceva de genul. La o adica, puteai descarca pdf-ul chiar si de pe site-ul CIA.
    Poti sa fii anti orice dar nu si antisemit. Sub pretextul ca ei au fost cele mai mari victime (desi relativizarea asta poate fi doar unidirectionala) si ca nu, ca la ei a fost altfel, ca si cum Holodomorul nu a fost altfel. Holodomorul poate fi insa relativizat, minimalizat, negat, trivializat etc. doar erau albi crestini. Se vede si acum cu Zelensky: Ukrainian Lives Don’t Matter, granita e acum un malaxor, pretinzand ca granita e tot ce conteaza.
    „Ca sa iti spun cine te conduce, spune-mi pe cine nu ai voie sa critici.”
    Nici Elon Musk nu ar putea face fata Cahalului, avem mult prea multi tradatori, inculti si idioti. I-ar putea sabota proiectele incat sa nu poata niciodata sa ajunga ceva de-al lui pe Marte.

  4. Mult prea multe cuvinte care, deși mare parte din ele sunt corecte, ocolesc flagrant un adevăr simplu: mafia kriminală khazară a inventat antisemitismul pentru că ȘTIAU că vor face krime, ȘTIAU că vor să impună diktatura și teroarea intregii planete. Și nu de azi de ieri, ci de FOARTE mult timp. Cam de pe când au fost alungați din Asia Centrală de armatele reunite ale… cui? CEEE COINCIDENȚĂ! FIX de armatele reunite ale rușilor și chinezilor, sătui de jafurile și tâlhăriile făcute de khazari față de toți cei care îndrăzneau să treacă pe teritoriile lor. Poveste interesantă de acum 800 de ani, a se cerceta internetul pentru detalii.
    Sub pulpana antisemitismului au încercat să se protejeze pentru ca atunci când oricine se va lua de ei pe bună dreptate pentru că SUNT KRIMINALI, ei să se dea cu curul de pământ și să se jeluiască că te-ai luat de ei pentru că SUNT EVREI și că, vezi Doamne, ar avea ei vreun co…rn în frunte suplimentar față de celelalte popoare ale lumii. Unele popoare fiind MULT mai asuprite și mai exterminate decât ei, unele chiar exterminate complet – a se vedea nativii nord-americani sau cei din Australia. O manipulare prin substituție clasică, ordinară, demnă de jigodismul acestor hoarde satanisto-globaliste. Vă las pe voi să numărați statistic coincidențele: CÂȚI din acești kriminali globaliști de la noi sau de aiurea au ”origini sănătoase”? Adevărul vă va elibera.

  5. A fost tradusă o carte la noi, a judecătoarei evreice Hadesa Ben Itto intitulată, „Protocoalele înțelepților sionului, anatomia unui fals” încercând să demonstreze prin depoziția unor martori în cadrul unor procesele intentate de comunitatea internațională evreiască, editurii care a scos această carte. Procesele au avut loc în orașul elevețian Berna de-a lungul a doi ani. Despre aceste procese nu am auzit nimic, nu a apărut nimic în presa deținută astăzi de aceleași forțe oculte care a aruncat pe piață și nebunia cu protocoalele sionului. E clar că protocoalele au fost o făcătură ce avea nevoie de un pretext pentru demararea unor progromuri în Rusia și a holocaustului in Germania. E vorba de înaintașii acelora care azi pozează în mari apărători ai drepturilor omului, marii filantropi care aduc progresul și bunăstarea și care pun eticheta de rasist, sexist, homofob și ANTISEMIT pe oricine le stă în calea realizării planurilor oculte de control și guvernare a întregii lumi.. Astăzi urmașii lor au decretat dictatura sanitară din marea plandemie exact după modelul lagărelor de concentrare, până și nazi-passul nu a lipsit. Concluzia autoarei este că nu este o conspirație a evreilor împotriva lumii ci în realitate este o conspirație a unor „elite” (știm noi cine) împotriva evreilor, și aș mai adăuga eu astăzi, și a întregii lumi. Așa se explică cum azi NEVER AGAIN IS NOW GLOBAL!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs