Principalele piste în cazul atacului terorist de la Moscova

Pe lista „Suspecților obișnuiți” avem Ucraina și avem ISIS. Un dosar bun poate fi făcut pentru ambele. Postez trei videoclipuri – unele dintre ele sunt repetitive – care discută despre atac și despre comportamentul foarte ciudat al administrației Biden. Să trecem în revistă cronologia evenimentelor.

Pe 7 martie, Ambasada SUA la Moscova a emis următoarea alertă:

Ambasada monitorizează rapoartele conform cărora extremiștii au planuri iminente de a viza adunări mari în Moscova, inclusiv concerte, iar cetățenii americani ar trebui sfătuiți să evite adunările mari în următoarele 48 de ore.

Ceea ce trebuie să înțelegeți este că acest avertisment nu a fost emis la discreția ambasadei. A fost aprobat la Washington, DC, și ar fi necesitat anumite informații considerate oarecum specifice și „credibile”. Când am făcut lucruri similare la State Counter Terrorism, în 1990, s-a întâmplat în urma atentatului cu bombă de la Pan, 103. Publicul credea pe scară largă că Departamentul de Stat și CIA aveau informații în avans despre atentatul terorist cu bombă asupra acelui avion și că au avertizat personalul nostru să nu se urce la bord. Lucru neadevărat. S-a ridicat problema de a ști când și cum să avertizăm publicul cu privire la o potențială amenințare. Am creat un sistem care necesita informații specifice și credibile. Cu cât informațiile sunt mai specifice și mai credibile, cu atât este mai puțin necesar să avertizăm publicul. Să luăm în considerare, de exemplu, faptul că, dacă am ști că vineri va avea loc un atac terorist la o sală de concerte de către un anumit grup, am putea alerta autoritățile competente și am putea lua măsuri de precauție pentru a intercepta atacul fără a alarma publicul.

Pe de altă parte, dacă informațiile nu erau foarte detaliate, dar proveneau dintr-o sursă credibilă, atunci ne-am lua timpul necesar pentru a elabora un avertisment public. Este ceea ce s-a întâmplat atunci când Ambasada SUA la Moscova a emis avertismentul din 7 martie. Aveau informații pe care le considerau credibile, dar nu foarte specifice. Acest lucru ridică o întrebare cheie – au avertizat Statele Unite autoritățile ruse? În mod normal, atunci când îmi făceam treaba, am fi împărtășit informațiile cu autoritățile guvernamentale și de aplicare a legii corespunzătoare, pentru a încerca să prevenim atacul. Pe baza comentariilor publice ale Mariei Zakharova și ale lui Dimitri Medvedev de după avertismentul din 7 martie și după atacul de astăzi, se pare că Statele Unite nu au împărtășit niciuna dintre informațiile lor cu Rusia. Aș dori să remarc faptul că există un raport ”cald” al Wall Street Journal care afirmă că Statele Unite au avertizat, deși autoritățile ruse insistă că nu au fost informate.

Ceea ce face ca întreaga situație să fie atât de bizară și discutabilă în ceea ce privește ceea ce știau Statele Unite și când au știut, este faptul că Departamentul de Stat a emis o declarație la două ore după atentat – amintiți-vă, încă nu știam câți atacatori, ce fel de arme, câte victime și dacă erau sau nu ostatici – în care a afirmat că Ucraina nu era responsabilă pentru atac. De unde știa Departamentul de Stat acest lucru? Sugerează cu tărie că Statele Unite aveau informații, pe care nu le-au împărtășit cu Moscova.

Apoi, avem acest mesaj X (fostul Twitter) foarte neobișnuit, postat la ora 3:30 în această dimineață, 22 martie, de către OSINTdefender (despre care eu cred că are un paravan al CIA pentru a răspândi mesajele dorite de CIA):

Membrii Consiliului Național de Securitate al SUA și ai Casei Albe ar fi început să devină din ce în ce mai frustrați de „acțiunile nerușinate neautorizate” întreprinse de Ucraina împotriva Rusiei, inclusiv de recenta lor campanie de atacuri cu drone cu rază lungă de acțiune care au vizat cel puțin 25 de rafinării de petrol, terminale, depozite și facilități de depozitare din vestul Rusiei; unii oficiali ai administrației Biden consideră că aceste atacuri vor provoca o creștere a prețurilor globale la petrol, precum și o escaladare semnificativă și represalii împotriva Ucrainei, așa cum s-a văzut în timpul atacului cu rachete de mare amploare din această seară.

Credeți că este doar o coincidență fericită că Joe Biden deplânge faptul că Ucraina întreprinde „acțiuni nerușinate neautorizate” în aceeași zi în care are loc un atac terorist masiv la Moscova? Eu nu cred în coincidențe. Cred că guvernul Biden a încercat să se poziționeze înaintea unui atac despre care știa că va avea loc.

În ultima parte a zilei au apărut unele afirmații conform cărora ISIS și-ar fi asumat creditul pentru atac. Ceea ce face ca acest lucru să fie interesant este faptul că avem dovezi că unii membri ai ISIS au luptat în Ucraina împotriva Rusiei. Așa că informația nu exonerează neapărat nici Ucraina, nici Statele Unite.

Oricum, tratez aceste probleme din perspective diferite în următoarele videoclipuri:

Iată-l pe Judecătorul și pe Ray:

Și Nima:

 

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. […] Principalele piste în cazul atacului terorist de la Moscova […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs