Fascismul monetar

Am ajuns în a doua jumătate a lunii martie 2024, iar lumea se află în stare de urgență de aproximativ 4 ani. Libertatea și drepturile noastre au fost restricționate în moduri fără precedent în numele sănătății. Noi măsuri ne sunt impuse în mod constant în numele climei, distrugând în special clasa de mijloc. Puterea noastră de cumpărare este erodată de inflație, iar progresele în domeniul inteligenței artificiale îi fac pe mulți dintre noi să se teamă pentru locurile de muncă.

În același timp, avem de-a face cu politicieni care nu se opun acestor tendințe, ci le promovează cu bună știință, reducându-ne în mod deliberat nivelul de trai, eliminând ultimele rămășițe ale democrației și, mai mult, conducându-ne fără scrupule într-o eră a conflictelor armate pe care o credeam demult apusă.

Ce se află în spatele tuturor acestor lucruri? Cum se poate ca noi să fim nevoiți să privim diletanți incompetenți cum distrug prosperitatea creată de-a lungul deceniilor și cum distrugem intenționat multe dintre realizările pentru care a luptat poporul în trecut? Este oare posibil să explicăm această nebunie?

Se poate. Ne aflăm într-o fază de tranziție istorică în două privințe: pe de o parte, asistăm la dezvoltarea explozivă a inteligenței artificiale ca parte a celei de-a patra revoluții industriale, care va schimba totul, iar pe de altă parte, la jefuirea și distrugerea actualului sistem monetar global, pregătind în același timp un nou sistem în fundal. Iar cele două sunt direct legate.

Progresele fenomenale din domeniul inteligenței artificiale vor duce la cea mai mare perturbare pe care a cunoscut-o vreodată piața globală a muncii. Sute de milioane de locuri de muncă vor dispărea în următorii ani ca urmare a IA, și fără a fi înlocuite. Ne confruntăm cu o avalanșă de șomeri cum nu s-a mai văzut în lume.

Ca urmare, vom asista la revolte sociale uriașe. Pentru a le ține sub control, cei de la putere vor fi forțați să ne limiteze drepturile și libertățile mult mai drastic decât până acum, doar din instinct de conservare.

Și aici intervin noii bani.

Moneda digitală a băncilor centrale (CBDC), care este în prezent dezvoltată cu viteză maximă de 130 de bănci centrale, va fi folosită DUPĂ răscoală pentru a ne face pe toți să ne supunem și pentru a ne înăbuși din fașă orice rezistență.

Noii bani vor avea proprietăți pe care banii nu le-au avut niciodată până acum. Vor fi programabili, vor fi emiși pentru un scop sau o locație specifică și vor putea fi legați de o dată de expirare sau – ca în China – de un sistem de credit social. Ea va permite băncii centrale să ne atribuie dobânzi și rate individuale de impozitare sau, în cazuri extreme, să ne întrerupă complet toate fluxurile financiare.

Va fi, de asemenea, primul sistem monetar cu două niveluri din istoria finanțelor. Va exista un CBDC cu ridicata, tranzacționat doar între banca centrală și marile instituții financiare, și un CBDC cu amănuntul pentru noi, cetățenii obișnuiți, inclusiv întreprinderile mici și mijlocii.

Noii bani nu vor fi nici mai mult nici mai puțin decât cel mai mare atac din toate timpurile la adresa libertății noastre financiare și a drepturilor democratice – și, prin urmare, la adresa celui mai mare bun al nostru, autodeterminarea.

Cu toate acestea, CBDC nu ne va supune doar statului, sub forma băncilor centrale, ci și unei companii private, și anume BlackRock, cel mai mare administrator de active și cel mai puternic gigant financiar pe care l-a văzut vreodată lumea. Cu sistemul său de analiză a datelor financiare ALADDIN, BlackRock are la dispoziție inteligența artificială, de a cărei putere atârnă practic întreaga lume financiară, inclusiv băncile centrale, de la criza financiară globală încoace.

Așadar, CBDC-urile vor realiza corporatismul autoritar în domeniul banilor prin simbioza dintre stat și o mare corporație privată – și ne vor conduce pe toți într-o lume la care a aspirat cândva Benito Mussolini, iar de atunci este cunoscută sub numele de „fascism”.

Nu suntem încă acolo. Deși pregătirile se află în curs de desfășurare și noii bani sunt deja supuși la numeroase teste internaționale, există încă două probleme majore care trebuie rezolvate de către cei responsabili, pe lângă numeroasele probleme tehnologice.

În primul rând, trebuie reorganizat întregul sistem bancar. Întrucât noul sistem va fi controlat exclusiv de băncile centrale, băncile comerciale trebuie să fie private de dreptul de a acorda împrumuturi.

Acest lucru nu înseamnă altceva decât că băncile mici și mijlocii, care trăiesc în principal din împrumuturi, trebuie eliminate. Este exact scopul creșterilor ratelor dobânzilor, care ne sunt prezentate ca o luptă împotriva inflației, ale cărei consecințe le putem observa în special în SUA, unde un val de insolvențe ale băncilor mici și mijlocii este iminent.

Dar a doua problemă este și mai mare, și anume acceptarea noilor bani de către populație. Pentru a verifica acest aspect, în octombrie 2021 a fost lansat un test pe scară largă în Nigeria, cea mai mare țară industrializată din Africa. Rezultatul? Un eșec răsunător. În ciuda măsurilor drastice luate de guvern, doar un procent foarte mic din populație a avut un portofel corespunzător instalat pe telefonul mobil; marea majoritate a nigerienilor încă respinge noii bani.

Tocmai această problemă explică starea actuală la nivel mondial, atât în sectorul financiar, cât și în afaceri și politică. În prezent, ne confruntăm cu o situație în care vechiul sistem este menținut în viață cu toate mijloacele disponibile, în timp ce crizele se intensifică la nivel mondial.

Scopul este în mod clar de a înfrânge rezistența și de a ne pune pe toți sub o presiune atât de mare încât să nu ne putem împotrivi introducerii noilor bani sau, în cele din urmă – din disperare față de situația noastră – chiar să îi acceptăm de bună voie.

Oricine nu recunoaște acest lucru, cine crede în mod serios că actuala concentrare de crize și dezastre este o coincidență, va fi expus neputincios la evoluția implacabilă. Iar cei care înțeleg conexiunile ar trebui cu siguranță să folosească faza care ne așteaptă pentru a-i informa pe alții. Și pentru a face tot ce le stă în putință ca să se opună cu tărie dominației financiare a unei mici elite obsedată de putere.

Timpul se scurge pentru a scăpa de înrobirea planificată a umanității prin intermediul banilor programabili.

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. […] Fascismul monetar […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs