Papa Francisc și așteptata reacție a Prea Fericitului Daniel

Rusofobia a căpătat forme grotești. De neînchipuit până mai ieri. Influensări, jurnaliști și politicieni picură zilnic venin în urechile oricui este dispus să îi asculte. Se vorbește despre război și despre distrugerea Rusiei la fel de ușor (și de inconștient) ca despre doza booster din pandemie.

Rețelele sociale abundă de indivizi ignoranți, plini de ură, duși de valul propagandei oficiale sau plătiți de cine știe ce fabrică de troli ONG-istă care una-două îți bagă dub nas cele două argumente ”forte”: 1) habar n-ai istorie, întreabă-i pe bunicii tăi cum a fost cu rușii în 1944 sau 2) dacă ajunge Putin la gurile Dunării o să fie vai ș-amar de țărișoara noastră. Îi recunoști ușor după simboluri NAFO, nick-name-uri ciudate și tot soiul de steaguri la profil (mai puțin al României). Plus limbajul adesea vulgar.

Dacă-i întrebi, n-au pus niciodată mâna pe vreo armă, habar n-au despre ororile războiului și probabil ar fi primii care ar da bir cu fugiții, în caz că ajung pe front. Ei știu una și bună: rușii sunt inamicii noștri dintotdeauna și trebuie stârpiți. Măcar pe rețelele sociale, dacă în realitate e mai greu.

Ura nedisimulată și irațională a acestor troli ignoranți a răbufnit la intensitate maximă odată cu cele mai recente declarații ale unui globalist notoriu – Papa Francisc. Suveranul Pontif a greșit fatal. Ar fi trebuit să-l îndemne pe Zelensky, creștinește, să continue războiul până la ultimul ucrainean. Să producă și mai multă suferință, și mai multe daune economiei globale, și mai multă panică în sufletele a miliarde de pământeni care văd cum planeta se scufundă din pricina unor psihopați.

Nu, Papa Francisc nu este un adevărat globalist. A trădat interesele elitei de la Davos pe altarul păcii. O erezie incalificabilă, de neiertat!

Reacția Ucrianei a fost pe măsura trolilor NAFO. Adică delirantă. Iată ce zice ambasadorul lui Zelensky la Vatican: ”Când vorbim despre Al Treilea Război Mondial, ceea ce avem acum, trebuie să învăţăm lecţiile celui celui de-Al Doilea Război Mondial. A vorbit atunci cineva serios despre negocieri de pace cu Hitler şi de steag alb pentru a-l mulţumi? Deci, lecţia este una singură: dacă vrem să se termine războiul, trebuie să facem tot posibilul pentru a ucide Balaurul”.

Așadar, avem Al Treilea Război Mondial, iar Hitler = Putin = Balaur, nimic mai simplu. Iată unde suntem, potrivit Ucrainei. Mai lipsesc zecile de milioane de morți din precedenta conflagrație globală. Însă nu-i timpul pierdut.

Franța, Polonia și țările baltice caută camarazi care să se alăture ”coaliției bunăvoinței”, dispusă să trimită trupe în Ucraina. Ministrul Afacerilor Externe al Poloniei, Radoslav Sikorsky, a scăpat porumbelul, afirmând că ”unele țări” și-au trimis deja soldații în Ucraina – fără să le numească. Strategia Vestului pare transparentă la prima vedere: noi, Franța, Polonia, Marea Britanie și alți exaltați, mergem de capul nostru, fără implicarea NATO. Ne asumăm riscurile. Iar dacă se întâmplă, drept răspuns, ca Rusia să atace Franța sau Polonia, rămâne de văzut în ce măsură se mai activează sau nu articolul 5 din tratatul NATO. Cum va intrepreta opinia publică? Dar Pentagonul? NATO a atacat Rusia sau invers?

Reacția Papei Francisc ar putea fi un bun exemplu și pentru alți înalți ierarhi. Ca Prea Fericitul Daniel, spre exemplu. Oare Biserica Ortodoxă din România, atât de deschisă față de Vatican, are altă opinie în legătură cu continuarea războiului cu orice preț? În fond, pe front mor milioane de frați ortodocși, deopotrivă ruși și ucraineni.

Așteptăm reacția Prea Fericitului Daniel, eventual prin intermediul lui Vasile Bănescu sau al lui CT Popescu, dacă ultimul a primit dezlegare pentru a fi cooptat în biroul de presă al BOR.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Propagandă rusofilă, acest articol

  2. O să aștepți mult și bine reacția Prea-Fericitului, sigur o reacție neaburitoare!
    Și eu aștept de la scriitorul Onciu episodul promis cu revelionul ursulicii, cu același rezultat!

    • Păi mai este până la Revelion 🙂 Revin.

  3. […] Papa Francisc și așteptata reacție a Prea Fericitului Daniel […]

  4. Numai că Hitler = Zelensky = balaurul, că de aceea a reintrodus ideologia nazistă. Dar a venit unul de la răsărit și i-a dat una peste bot de i-a sărit zvastica/mucii.

    Mai ate puțin și o să omoare balaurul nazist. De ce să țin eu cu balaurul? Eu țin cu ucigașul de balauri…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs