Discriminarea este bună: Fără ea, civilizația s-ar prăbuși

Când auzim cuvântul „discriminare”, îl asociem adesea cu conceptul de prejudecată rasială, actul de ură bazat exclusiv pe culoarea pielii sau pe etnie. Mai multe generații de occidentali au fost condiționate de-a lungul anilor să trateze discriminarea ca pe o anatemă a civilizației – Un lucru net negativ. Dar este oare toată discriminarea „nedreaptă” sau devine uneori necesară pentru a menține civilizația în siguranță și intactă?

Fiecare persoană de pe Pământ discriminează într-un fel sau altul pentru că este un imperativ de supraviețuire, dar permiteți-mi să clarific ce vreau să spun atunci când folosesc acest termen. Susțin că discriminarea este pur și simplu actul de a refuza să te asociezi cu o altă persoană sau grup, și NU neaparat pe chestiuni ce țin doar pe culoarea pielii sau pe diferențele de aspect. În realitate, cea mai mare parte a discriminării are la bază siguranța personală și securitatea culturală.

Ființele umane sunt tribale, nu există nicio modalitate de a evita acest imperativ biologic și nu se va schimba niciodată. Tribalismul se bazează pe siguranța fizică, dar și pe siguranța ideologică. Ființele umane formează triburi și regate și națiuni și granițe pentru că au un anumit set de valori, credințe religioase și norme culturale pe care doresc să le mențină și să le protejeze. Au găsit un sistem care funcționează pentru ei și împiedică societatea lor să facă implozie, iar ei vor să se asigure că nu există niciun sabotaj al sistemului din interior.

De aici, nevoia de suspiciune și discriminare atunci când un trib se confruntă cu străinii care susțin un ideal ostil sau contrar. Amenințarea de a fi absorbit și distrus de cultura unui alt trib a fost un motiv de discriminare încă de la începutul umanității.

Un alt factor este discriminarea anumitor comportamente. Triburile au învățat cu mult timp în urmă că oamenii distructivi se nasc uneori și că nicio presiune socială nu îi poate face diferiți. Psihopații, unii sociopați, narcopații, bolnavii mintal grav etc. nu pot fi lăsați să se dezvolte în cadrul unui trib, altfel vor provoca în cele din urmă mari daune. Tribul ar putea chiar să se destrame și să se stingă.

Nu este o chestie a albilor, nu este o chestie occidentală, este o realitate pentru fiecare grup de oameni de pe planetă. Nu trebuie să fim cu toții de acord asupra unei civilizații omogene care să cuprindă fiecare persoană și toate comportamentele.  Este în regulă să ne separăm unii de alții și să trăim diferit (cel puțin până la un punct). Este în regulă să nu vrem să ne asociem cu persoane dezechilibrate mintal sau malefice, care creează haos în societate, și este în regulă să respingem impunerea unor filosofii incompatibile și străine.

Pe de altă parte, stângiștii și globaliștii afirmă că orice separare și lipsă de asociere între grupuri este inacceptabilă. Nu poate exista decât un singur trib, iar acel trib TREBUIE să urmeze mandatele progresiste/socialiste. Este din nou Turnul Babel, iar idealul de stânga devine categoric intolerant față de oricine nu se conformează centralizării. O parte esențială a acestei filosofii globaliste este demonizarea discriminării.

Decăderea morală hrănește subterfugiile autoritare

Religia woke se bazează pe falsitatea stângistă conform căreia orice discriminare are un „aspect social negativ”. Există câteva motive pentru care ei promovează narațiunea. Fără discriminare nu poate exista o judecată morală. Fără aplicarea moralei și a standardelor de comportament, societatea nu poate supraviețui și, în cele din urmă, se va prăbuși. Este exact ceea ce doresc stângiștii.

Odată ce o societate se prăbușește, ea poate fi reconstruită cu o anumită flexibilitate autoritară și în imaginea pe care o preferă leftiștii.  Ei își vor impune propriile reguli, propriile tabuuri, propriile interdicții și propria viziune. Mai exact, ei vor să dărâme civilizația occidentală și să o înlocuiască cu ceva înrădăcinat în relativismul moral. Într-o lume relativistă din punct de vedere moral, orice rău devine permis atât timp cât grupul care face răul controlează aplicarea legii.

Vedem acest lucru cel mai clar în răspândirea mișcării transsexualilor și în invazia politicii „woke” în școlile publice. Sexualizarea flagrantă a copiilor are loc chiar acum în Occident și este susținută de interesele corporatiste, de guvernele statelor SUA și de actualul guvern federal. Agenda include justificarea unor comportamente destul de odioase, cum ar fi pedofilia.

Conservatorii au fost numiți cândva „teoreticieni ai conspirației” pentru că au susținut că acesta era sfârșitul jocului pentru activismul woke și, totuși, iată-ne aici, luptând pentru a ține pornografia departe de bibliotecile școlilor primare și gimnaziale, în timp ce academicienii susțin că pedofilii ar trebui să fie tratați ca o orientare sexuală protejată.

Astăzi există chiar și politicieni de stânga care admonestează în mod deschis discriminarea pedofililor ca fiind un brand de „discurs al urii”, iar în state precum California sunt adoptate legi ce reduc pedepsele pentru astfel de infractori. Există un program clar în mișcare pentru a transforma ceva rău în ceva protejat sau chiar celebrat.

Sabotaj cultural prin imigrație în masă și asociere forțată

Dincolo de problema discriminării morale necesare, există problema invaziei culturale. În Europa, pericolul devine existențial, cu cel puțin 20 de milioane de imigranți care au inundat UE în ultimii ani și cu mai mulți care sosesc în fiecare zi. Mulți dintre acești migranți provin din națiuni fundamentaliste islamice și nu au nicio intenție de a se asimila într-o structură occidentală. Mai degrabă, ei plănuiesc să schimbe sau să deconstruiască Occidentul din interior prin ceva numit „jihadul soft”.

Care este concluzia? Fundamentalismul islamic și legea Sharia sunt total incompatibile cu principiile occidentale, iar cele două grupuri NU pot exista în mod pașnic în aceeași societate. Este imposibil. Apelurile tot mai numeroase ale europenilor pentru îndepărtarea migranților nu se bazează pe rasism, ci pe un mecanism de supraviețuire culturală. Europenii pot să vadă scrisul de pe perete – în 10-20 de ani, cultura lor nu va mai exista și acționează pentru a o proteja.

În SUA, invazia este mai mult politică. Milioane de migranți sunt lăsați să se strecoare în SUA, în timp ce democrații continuă să interfereze cu măsurile de securitate la frontieră aplicate de state precum Texas. În același timp, ei creează stimulente pentru ca migranții să vină aici, oferindu-le ajutoare sociale și subvenții, ca să nu mai vorbim de potențialul unei amnistii generale care le-ar oferi ușor cetățenia.

Cei mai mulți dintre acești imigranți ilegali provin din țări cu înclinații socialiste și nu au nicio idee despre ce este o republică constituțională sau despre ce sunt drepturile constituționale. Ei sunt o armă folosită de stângiști pentru a satura SUA. Este o strategie de a șterge principiile conservatoare prin uzură.

Valoarea separării

Civilizația occidentală, știința occidentală și piețele libere sunt probabil cele mai profunde realizări din istoria omenirii, care au dus la o reducere extremă a sărăciei globale în comparație cu secolele trecute. În 1820, 94% din populația globală trăia în sărăcie extremă.  În 2015, acest număr a scăzut la 9,6 %, iar populația lumii este mult mai mare.

Fundamentele morale ale Occidentului, deși nu sunt întotdeauna respectate așa cum am prefera, reprezintă în continuare fundamentul unora dintre cei mai liberi și mai prosperi oameni din orice epocă. Există motive întemeiate pentru a proteja Occidentul de culturile străine care doresc să îl submineze.

Există, de asemenea, motive întemeiate pentru a discrimina și a expulza stângiștii/globaliștii care au crescut aici, dar care sunt obsedați să deconstruiască toate rămășițele sistemului pentru că ei cred că știu mai bine. În niciun moment nu am auzit vreun grup de stânga spunând: „Hei, ar trebui să ne mutăm cu toții împreună în alt loc și să începem un nou experiment socialist, departe de interferențe.”

Nu, ei nu cred în separare. Ei vor cultura NOASTRĂ. Vor să stea pe ruinele realizărilor noastre și să-i forțeze pe toți să accepte sistemul lor, credințele lor și relativismul lor moral. Infestarea, opresiunea și posesia sunt elementele de bază ale ideologiei lor. Singura soluție este o discriminare fără scuze și fără compromisuri împotriva celor ca ei. Este în regulă să nu inviți cancerul în corpul tău.  Este în regulă să nu inviți un vampir în casa ta.  Este în regulă să nu inviți răul în societatea ta. Este bine să discriminezi.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. […] Discriminarea este bună: Fără ea, civilizația s-ar prăbuși […]

  2. Și dacă profesorul îl discriminează pe putoarea de elev cu un doi in catalog, este bine? Păi este bine că pune putoarea cu burta pe carte ca să învețe!
    De aia ne conduc incompetenții că toți strigă în cor „discriminare”….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs