Operațiunea ”Salvați-ne de la înec”

Imaginea Uniunii Europene, conferită de prestația dezastruoasă (și adesea criminală) a politicienilor de la Bruxelles, a ajuns la cel mai scăzut nivel pe continent. Inclusiv în România.

Pandemia și războiul din Ucraina, dar și din Fâșia Gaza, și-au spus pe deplin cuvântul. Politicienii-marionetă aflați sub tutela Casei Albe sunt disperați că la alegerile din 6 iunie s-ar putea ca ”extremiștii” să ocupe mult prea multe fotolii în Parlamentul European. De altfel, lupta cu extremismul a devenit un laitmotiv în zona guvernamentală. A devenit argument fezabil pentru orice inițiativă a băieților aflați la putere, oricât de stupidă și inexplicabilă.

Înțepenite în discuțiile despre susținerea de către liberali a candidatului PSD la președinție (în speță, Ciolacu), negocierile dintre PNL și PSD au fost reluate după intervenția dură a președintelui Iohannis. Liberalii riscau să coboare la alegeri sub podium, mai jos de AUR, iar relația privilegiată cu ambasada SUA risca să rămână fără obiect.

Strâns cu ușa de Deep State-ul mioritic, Ciolacu a trebuit să le dea explicații membrilor de partid vexați de ușurința cu care PSD renunță la niște locuri eligibile în PE ca să-i salveze pe susținătorii nr. 1 ai colonialismului de tip american. ”Când ajungi în anumite funcții de stat trebuie să decizi ce e mai bine pentru România și apoi să armonizezi lucrurile astfel încât colegii să fie lămuriți că așa e cel mai bine pentru România, dincolo de a fi pesediști sau peneliști”, a explicat premierul, fără să uite să menționeze că, înainte de orice, ”apărăm țara de extremism”.

Adică ne prezervăm puterea prin orice mijloace. Chiar și folosind-o pe Șoșoacă drept sperietoare pentru cetățenii ușor manipulabili, care au senzația că suveranismul a fost confiscat pe persoană fizică, iar politica de tip isteric este reprezentativă pentru contestatarii Ursulei von der Leyen și ai acoliților ei.

Mai mult, ca să confere greutate negocierilor netransparente PSD-PNL cerute insistent de ambasade, Mihai Tudose a scos din burtă un sondaj potrivit căruia 60 la sută dintre români ar aștepta cu sufletul la gură comasarea localelor cu europarlamentarele. Mai ceva ca pe Moș Crăciun. O bătaie de joc nemaivăzută la adresa cetățenilor care, în mod straniu, încă mai credeau în respectarea Constituției și a legilor țării de către actualii guvernanți.

Cum vor putea votanții PNL să pună ștampila pe candidații PSD și viceversa e altă întrebare. Probabil ținându-se cu mâna de nas, în speranța că își vor păstra job-ul călduț din aparatul de stat sau afacerile profitabile cu fonduri europene dedicate clientelei de partid.

Altfel, situația în care a ajuns Europa a fost extrem de bine conturată la ultima Conferință de Securitate de la Munchen. Baronașul filantrop Alex Soros a postat pe Twitter o duzină de poze de la o agapă frățească, decontată de fundația Open Society. Alex Soros și Ursula von der Leyen au stat în capul mesei alături de oficiali de rang înalt din SUA și UE, pentru a degusta bunătățile servite de ospătarii miliardarului globalist. Este imaginea Noii Resetări propusă de Klaus Schwab: politicienii-marionetă profită din plin de ”generozitatea” sponsorilor corporatiști, iar drept mulțumire își oferă serviciile pentru orice tip de tranzacții, oricât de oneroase – cu medicamente, cu armament, cu energie ș.a.m.d. Pe scurt, așa arată corupția și crima organizată la cel mai înalt nivel.

Ar fi o prostie să cădem în capcana propagandei guvernamentale și să credem că politicienii noștri ar trebui iertați complet de păcate, întrucât dincolo, la autocrați, lucrurile ar sta mult mai rău. Astfel, printr-o comparație forțată și neavenită cu răul suprem, real sau inventat, Ursula von der Leyen ar arăta ca Alba ca Zăpada, iar Klaus Iohannis ca Harap Alb.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Pentru cine este satul de partidele actuale, fie ca sunt la guvernare sau in opozitie, si totusi doreste sa se implice in politica macar ca si votant va aduc la cunostinta ca a fost fondat Partidul National Conservator Roman (PNCR) al carui presedinte este Cristian Terhes. Singurul europarlamentar roman care s a opus vehement vaccinarii obligatorii anti-C19 si obligativitatii introducerii pasaportului de vaccinare.

  2. […] Operațiunea ”Salvați-ne de la înec” […]

  3. Apropo de titlu: nu cred că cineva care citește acest articol are vreun dubiu despre faptul că mafia pnl-psd trebuie de-a dreptul scufundată. La MARE adâncime. Dar despre elefantul din cameră nu vorbește nimeni: de unde și până unde halucinația AUR de a face alianță cu USR, adică cu cel mai mare pericol globalist la adresa României? Nu se impun niște clarificări urgente în acest sens din partea AUR? Atenție că NU suntem un electorat captiv: la primul semnal că vrăjeli de genul Giorgia Meloni sau Javier Milei s-ar putea repeta în România cu AUR vom fi mulți cei care rupem ușa instant și îi lăsăm cu ochii-n soare.
    Și încă ceva: cel puțin George Simion, dar poate și alții, ar trebui să clarifice urgent prin declarații publice relația lor cu COLDEA și implicit cu sekuritatea globalistă pe care el o reprezintă în continuare (sri + sie + ambasade + agenți de influență globaliști).
    Până când aceste aspecte nu sunt lămurite stăm cu piciorul pe frână și poate mergem pe mâna lui Radu Moraru: boicot vot. Că dacă n-avem cu cine…
    Anyway, mingea e la AUR în teren. Să nu zică că n-au fost avertizați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs