Planul malefic ”B” în cazul revenirii lui Trump

Pe măsură ce se profilează revenirea lui Trump la Casa Albă, globaliștii de la Davos caută soluții pentru continuarea războiului cu Rusia și fără aportul Statelor Unite.

Doar că au o mică problemă: europenii nu sunt pregătiți să preia și jumătatea de sarcină de pe umerii Unchiului Sam. Opinia publică simte mai greu pericolul dinspre Moscova, de aceea trebuie conștientizată prin orice mijloace. Doar așa politicienii vor avea suficiente motive pentru a redistribui banii din coșul zilnic al populației spre industria de război.

Am asistat în ultimele săptămâni la o adevărată avalanșă de declarații panicarde din partea unor oficiali NATO, generali și politicieni din UE. Așa, aproape din senin. Ca la un semn, propaganda euroatlantică încearcă să sensibilizeze opinia publică în legătură cu iminența unui atac rusesc asupra Europei în următorii 2-3-5 ani. În consecință, se vorbește despre sume colosale redistribuite din sfera civilă către înarmare. Marea Britanie, Germania și Franța sunt campionii noii paradigme războinice. Întâmplător sau nu, cele trei puteri contribuie cu cele mai multe fonduri către regimul Zelensky. Inclusiv cu rachete cu rază lungă de acțiune, în cazul britanicilor și al francezilor.

În paralel, la nivelul Bruxelles-ului se vorbește despre crearea unui fond comun pentru înarmare, de cel puțin 100 de miliarde de euro, deși sunt mici șanse ca Ungaria și Slovacia să voteze propunerea Ursulei von der Leyen.

Cel mai probabil fiecare stat membru se va echipa corespunzător și, în același timp, va contribui substanțial la efortul de război al Ucrainei (cu cele două excepții menționate). Iată că acum nu mai par atât de ”ciudate” parteneriatele bilaterale cu Kievul, promovate de globaliști prin intermediul NATO. Ele vor asigura combustibilul necesar continuării ostilităților ruso-ucrainene indiferent de rezultatul alegerilor pentru Casa Albă.

Ca și în cazul pandemiei sau al Apocalipsei Climatice, un potențial pericol este exacerbat la maxim, în ideea atingerii unor obiective financiare sau/și strategice.

Toate calculele, plus un raționament elementar, de bun simț, arată că ”pericolul rusesc” este chiar mai mic decât a fost probabilitatea ca virusul Covid să decimeze întreaga planetă. În decembrie anul trecut, președintele Putin a subliniat ceea ce toată lumea cât de cât alfabetizată vede cu ochiul liber: ”Rusia nu are niciun motiv, niciun interes – niciun interes geopolitic, nici economic, nici politic, nici militar – să se lupte cu țările NATO”.

Așadar, viteza și determinarea cu care politicienii europeni cheltuie miliarde pe tancuri, avioane și rachete are o singură explicație. Anume dorința globaliștilor de a continua războiul proxy cu Rusia, indiferent de rezultatul alegerilor din SUA. Scholz și Macron știu foarte bine că tancurile, avioanele și rachetele ar fi complet inutile într-un eventual conflict direct Europa-Rusia: Kremlinul deține 6.800 de focoase nucleare, în timp ce Marea Britanie și Franța abia adună 500.

De fiecare dată când auziți un politician, un general sau un jurnalist vorbind despre ”pericolul iminent al unei invazii rusești”, ar fi bine să vă gândiți că respectivul nu face decât să inducă o stare de frică în rândul populației, suficient cât guvernele din UE să cheltuie în liniște miliardele de euro în sprijinul regimului Zelensky (și implicit al globaliștilor).

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. […] Planul malefic ”B” în cazul revenirii lui Trump […]

  2. Obligatoriu de vazut:
    https://www.bitchute.com/video/hD4HjPxmTCuE/

    Documentar comprimat, mii de ore de investigatii ale autoarei olandeze Janet Ossebaard + miile ore de cercetare facute de importanti detinatori de informatii de prima mana, reuniti in Q-anon, o retea imbatabila de luptatori impotriva globalistilor cabalei.
    Luna trecuta, vestea mortii autoarei m-a dus la descoperirea acestui extraordinar documentar.
    Merita share! Macar asta avem datoria morala de a face.

  3. Eu nu mai cred propaganda de la Europa „liberă”, nici să-i văd pe liderii ei murind. Interesele economice primează în Ucraina și nu grija pentru democrație sau cetățenii ucrainieni. Și rușii nu-s chiar niște coate goale rupți în fund la capitolul resurse dar „elita” vestică, da!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs