Decizii politice, nu golănii în dosarul Ursula-Pfizer

Direcția Națională Anticorupție este o instituție cât se poate de onorabilă, însă uneori mai dă și rateuri. La această concluzie a ajuns fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, într-un interviu în care explică de ce procurorii l-au luat în vizor.

Mai precis, un procuror anti-vaccinist cu vădite simpatii pentru PSD. ”Acest dosar (…) apare brusc la 6 luni înainte de alegeri, atacând strict opoziția și preluând narative anti-vacciniste și anti-europene ale PSD și AUR. Asta în plină epidemie de rujeolă și în plin avânt al extremismului peste tot în Europa”, punctează la sentiment Voiculescu, fanul vaccinării întregii populații, de la bebeluși, până la centenari. ”Strict opoziția” sună bine, dar este cât se poate de fals. În calitate de senator PNL, partid aflat la putere, Florin Cîțu are prea puține tangențe cu opoziția.

Chiar dacă Voiculescu se va dovedi nevinovat în final, procurorul pesedist de la DNA a fost inspirat. L-a chemat la audieri și astfel am aflat cine și cum a manevrat vaccinurile în pandemie. Fostul ministru al Sănătății a pus toate tunurile pe PNL: ”Tot ce era legat de vaccinuri: achiziții, logistică, planificări, centre de vaccinare, până la comunicare și raportarea efectelor adverse, toate au fost la Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea și toate se terminau cu decizii ale președintelui sau ale premierului Cîțu, care nu ieșea niciodată din cuvântul președintelui”.

Lucru firesc, de altfel. Iohannis l-a numit premier pe Cîțu știind că-i omul sistemului. Adică execută ordinele întocmai și la timp. Același Iohannis a decis în cadrul Consiliului European ca România să cumpere vaccinuri din coșul comun pus la dispoziție de Ursula von der Leyen. Așadar, mult mai potrivit pentru ancheta DNA ar fi fost Iohannis, și nu Cîțu. Asta spune Voiculescu.

Din interviul ministrului userist reiese și că România a contractat în 2021 ”doar” 2,94 doze pentru fiecare cetățean, în timp ce media europeană a fost de 3,12 doze. Ceva a mers prost. Românii s-au lăsat influențați mai degrabă de conspiraționiști, decât de argumentele experților Arafat-Gheorghiță-Mahler, așa că rata de vaccinare nu a depășit 50% (față de 80% la nivel european). ”Am fi putut salva și mai multe vieți”, dacă românii l-ar fi ascultat pe Gheorghiță, mai zice Voiculescu. Nimic, niciun cuvânt despre reacțiile adverse și decesele cauzate de noua tehnologie ARNm.

Trebuie spus clar: nu a existat nicio negociere între România și vreunul dintre producătorii de vaccin. Comisia Europeană a negociat cu producătorii”, afirmă Vlad Voiculescu. Cu alte cuvinte, dacă a luat mult mai multe doze decât ar fi fost necesar, la un preț negociat în favoarea Pfizer, doar Ursula von der Leyen le-ar putea spune anchetatorilor ce anume a motivat-o. Însă nici măcar ea, dacă ar fi să ne luăm după cum gândesc useriștii: ”Nu este treaba procurorilor sau a judecătorilor să decidă unde se face o autostradă, ce vaccinuri sau ce armament se cumpără sau nu se cumpără, cum decide o țară să își protejeze pădurile. Într-o democrație, acestea sunt decizii politice”.

Și cum rămâne cu abuzul în serviciu, domnule Voiculescu? Este infracțiune doar în cazul primarilor PSD care au decis să toarne asfalt de 10 ori mai scump decât ar fi fost normal? Sau să cumpere imprimante, calculatoare și mașini la prețuri nesimțite? Ori poate astea și multe altele nu sunt decizii strict politice, întrucât nu au legătură cu vaccinarea întregii populații. Vaccinurile, armamentul și energia, mai ales dacă provin de la americani, ies automat din atenția procurorilor. Achiziționarea lor ”fără număr” și fără limită de preț reprezintă doar decizii politice venite în sprijinul cetățeanului. Se aude, domnu’ procuror pesedist și antivaccinist de la DNA?

Probabil că acesta este motivul pentru care eroina anticorupție Kovesi o protejează pe Ursula von der Leyen. Șefa Comisiei Europene lucrează exclusiv în interesul europenilor, prin decizii politice aflate mult în afara ariei de competență a magistraților.

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. […] Decizii politice, nu golănii în dosarul Ursula-Pfizer […]

  2. Vlad Voiculescu trebuia de mult sa infunde puscaria nu cum zice el ca acum inainte de alegeri. Toti infractorii isi cauta o scuza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs