O nouă aberație după pașaportul de vaccinare

După ce pașaportul de vaccinare a fost pe punctul de a fi legiferat, ce credeți că le-a trecut prin cap globaliștilor: să introducă un așa-zis ”pașaport de carbon”. Lucrurile încep să se precipite.

Chiar dacă presa mainstream va sări din nou până-n tavan, pretinzând că-i vorba despre o altă conspirație, haideți să-i lăsăm să vorbească pe politicienii responsabili, aflați în funcții executive. Ca de exemplu Ursula von der Leyen: ”Comunitatea internațională trebuie să analizeze modalitățile de introducere a tarifării globale a carbonului pentru a accelera tranziția către o economie cu emisii reduse de CO2”.

Șefa Comisiei Europene spune, în cuvinte simple, că fiecare poluator cu dioxid de carbon va trebui să plătească o penalizare. Iar taxarea va ajuta la ”tranziția” către o lume mai curată, fără combustibili fosili, fără cărbune, gaz metan și petrol. Banii strânși astfel vor fi folosiți la reducerea impactului asupra facturilor la energia verde și la construcția de noi centrale nucleare (vezi SMR-urile americane de lângă Târgoviște). Plus noi parcuri eoliene și solare.

Doar că dijmele închipuite de Bruxelles nu se vor aplica doar marilor poluatori, gen combinate zootehnice, fabrici și uzine. Fiecare muritor de pe planetă va trebui să plătească în funcție de cât dioxid de carbon elimină în atmosferă. Inclusiv indirect, prin călătorii cu mașina, vaporul sau avionul.

Calculul, plata și eventualele restricții se vor face prin intermediul unui ”pașaport de carbon”, probabil inclus în portofelul electronic la care Uniunea Europeană lucrează intens, cot la cot cu filantropul Bill Gates.

Pentru ca cetățenii să se obișnuiască din timp cu planul futuristic al Bruxelles-ului, mass-media a început să difuzeze articole lămuritoare. Astfel, în ediția din 27 noimebrie, site-ul de știri CNN a publicat articolul cu titlul ”Este timpul să limităm frecvența călătoriilor în străinătate – pașapoartele de carbon ar putea fi soluția”.

Aflăm astfel că există un concept denumit ”pașaportul de carbon”, care se axează pe faptul că fiecărui călător i se atribuie o cotă anuală de carbon. Și asta pentru că după pandemie turismul a explodat, iar consecințele sociale și de mediu ar fi, citez, ”dezastruoase”. S-au înregistrat valuri de căldură record, incendii în Grecia și Hawaii, iar în multe destinații de vacanță populare, precum Portugalia, Spania și Turcia, au fost emise avertismente de vreme extremă. Evident, binecunoscuții experți s-au grăbit să găsească vinovatul și au concluzionat că dezastrul trebuie să fi fost musai opera schimbărilor climatice.

Cotele anuale de carbon vor fi similare cartelelor pentru alimente din vremea comunismului. Vor ”raționaliza” călătoriile. La nivel global, amprenta medie anuală de carbon a unei persoane se apropie de 4 tone. Însă pentru a salva planeta, cetățenii ar trebui să emită maxim 2 tone de carbon anual, până în 2050. Cifra echivalează cu aproximativ două zboruri dus-întors între Londra și New York.

Desigur, libera circulație și dispariția granițelor reprezintă avantaje certe pentru milioane de oameni din întreaga lume. Până când noul portofel electronic va intra în vigoare, iar odată cu el tot soiul de pașapoarte menite să introducă restricții: de vaccinare, de carbon sau de plata la zi a datoriilor.

Viitorul Guvern Mondial, ca și actualul guvern de la Bruxelles, nu va însemna altceva decât birocrație, dictatură ”woke” și pierderea libertăților fundamentale.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. […] O nouă aberație după pașaportul de vaccinare […]

  2. […] O nouă aberație după pașaportul de vaccinare […]

  3. Acesti indivizi infecti de la Bruxelles trebuie trebuie internati in clinici speciale de recuperare.

  4. Isteria psiho-patologică a mafiei globaliste kriminale este în creștere pentru că ei realizează deja CĂ AU PIERDUT. Că nu-i mai crede nici satana la care se închină. Că popoarele lagărului diktatorial globalist s-au săturat de ei și vor răzbunare. Că atunci când vor pierde puterea va veni decontul. PENTRU TOȚI. Ei știu bine că se fac deja de câțiva ani liste cu fiecare dintre ei și cu ce krime au făcut. Și mai știu că nu pot scăpa – planeta asta este un spațiu finit. Orice animal de pradă rănit de moarte și înghesuit într-un colț va deveni isteric și agresiv pentru că nu mai are nimic de pierdut. Dar asta nu înseamnă că va câștiga lupta. BA DIN CONTRĂ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs