Rothschild vrea o fuziune între corporații, guverne și AI pentru a ”salva capitalismul”

Dacă nu sunteți familiarizați cu o mică organizație numită ”Council For Inclusive Capitalism”, nu vă faceți griji, majoritatea oamenilor nu au auzit de ea. Grupul a fost format la apogeul pandemiei; în timp ce frica insuflată de oficialii guvernamentali și mass-media propagau fluxurile de știri, majoritatea publicului era mai degrabă distrasă. CIC este, în esență, tot ceea ce teoreticienii conspirației avertizează de ani de zile, împachetat într-o singură entitate orwelliană, completată cu muzică dramatică de pian și o mască de filantropie umanitară.

Funcția de bază de bază a consiliului este de a centraliza majoritatea sau toate marile corporații (corporații cu influență globală) și de a le uni cu guvernele într-o rețea care pune ideologia mai presus de profit. Unii oameni ar putea argumenta că corporațiile trebuie să adopte un sistem de valori comune în loc să umble pur și simplu ca niște rechini care devorează tot ce le cade în mână. Dar cine alege setul de valori pe care îl urmează mastodonții corporativi?

CIC este un organism fizic care reprezintă brațul de acțiune al conceptului ESG. Acesta este menit să creeze stimulente și pedepse pentru mediul de afaceri în funcție de respectarea valorilor globalismului și ale socialismului woker, precum și de supunerea lor la agenda climatică. Am scris pe larg despre această problemă, dar articolul meu ”Ce este Consiliul pentru capitalism incluziv? It’s The New World Order”, este probabil cea mai bună prezentare generală a grupului și a intențiilor sale.

Ideea este simplă: Aduceți majoritatea corporațiilor în rând cu ordinea politică de extremă-stânga. Odată acest lucru realizat, vor forța companiile să își folosească platformele și expunerea publică pentru a îndoctrina masele. Am văzut strategia în acțiune în ultimii ani, multe companii producând un flux constant de produse, conținut media și marketing plin de propagandă pentru diversitate, echitate și incluziune, ca să nu mai vorbim de propaganda anti-conservatoare.

Aceste corporații au fost atât de înrădăcinate în formatul DEI și ESG, încât multe dintre ele sunt dispuse să își înstrăineze majoritatea clienților și să piardă profituri uriașe. Ultimele vestigii ale economiei de piață liberă sunt astfel distruse, deoarece motivul profitului a fost înlocuit cu un motiv politic.

De ce ar alege companiile să se alăture unei astfel de organizații dacă vor fi în mod constant supuse unui micromanagement al operațiunilor lor? Nu trebuie să le fie prezentată ca o alegere, ci mai degrabă ca o cerință inevitabilă. Cei care intră primii obțin cele mai bune locuri la masa cabalei; cei care se alătură târziu ar putea fi striviți sub greutatea unei birocrații socialiste opresive.

Dar, din nou, alegerea ar putea fi, de asemenea, voluntară, cu promisiunea că liderilor corporativi li se vor acorda roluri extinse de guvernare după ”marea resetare” a capitalismului despre care Forumul Economic Mondial discută atât de des.

Rețineți că singurul mod în care astfel de companii ar putea supraviețui după ce au fost evitate de majoritatea publicului este să se alieze cu guvernele. Li se oferă astfel un monopol sponsorizat de stat și sunt susținute prin subvenții perpetue. S-ar putea chiar să funcționeze sub ipoteza că, atâta timp cât continuă să servească religia woke, vor fi în cele din urmă recompensate cu statutul de ”prea importante pentru a eșua”.

Mussolini a definit odată întâlnirea puterii corporative cu puterea guvernamentală ca fiind proiectul original al fascismului. Consiliul pentru capitalism incluziv este expresia vie a acestei semințe autoritare.

Grupul este condus de Lady Lynn de Rothschild (foto sus, stânga), din faimoasa dinastie Rothschild, și s-a extins pentru a include o armată de parteneri corporativi, parteneri guvernamentali, parteneri ONU și chiar Vaticanul. O componentă cheie a agendei globaliste care este menționată frecvent este Inteligența Artificială (AI), împreună cu presupusa sa capacitate de a bulversa pentru totdeauna totul în societatea și economia noastră. Deși abilitățile IA sunt extrem de supraevaluate, elitele par să creadă că este un fel de aparat dumnezeiesc care va reface lumea. Lady Rothschild s-a angajat recent cu mass-media pentru a promova un argument interesant și revelator:

În mod surprinzător, Rothschild întâmpină o oarecare rezistență din partea intervievaților săi, ceea ce o obligă să facă o recunoaștere indirectă: IA va necesita o ”reformă din rădăcină a economiei”, ceea ce înseamnă că piețele libere trebuie să dispară, iar partenerii guvernamentali/corporativi vor trebui să intervină pentru a controla totul, de dragul populației și al ”binelui suprem”, bineînțeles. Doar că totul este o făcătură.

IA, la fel ca și schimbările climatice, devine rapid o altă scuză inventată pentru centralizarea globală. CIC, împreună cu instituții precum WEF și ONU, afirmă de câțiva ani încoace că ”cineva” trebuie să intervină pentru a modera IA, astfel încât niciun guvern să nu abuzeze de puterea sa aparent nelimitată. Cu alte cuvinte: Problemă, Reacție, Soluție.

Globaliștii creează o problemă din senin (IA), apoi sugerează că aceasta ar fi un avantaj (sau o amenințare) mult mai mare pentru omenire decât este în realitate, apoi își oferă serviciile de arbitri corecți și binevoitori ai tehnologiei și ai efectelor sale. Rothschild sugerează ea însăși acest lucru în interviu, atunci când susține că ”capitaliștii” vor trebui să își ajusteze prioritățile asupra cauzelor sociale în urma apariției IA. Așa cum am mai afirmat, este doar ESG într-o altă formă.

Aș dori să subliniez tonul de dispreț din reacția lui Rothschild atunci când piețele libere sunt aduse în dezbatere. Acești oameni URĂSC orice noțiune de piețe libere. Sistemul lui Adam Smith a fost redactat ca răspuns direct la încălcările controlului mercantilist. Cele două construcții se exclud reciproc. Nu poți avea piețe libere (sau libertate) în cadrul unui imperiu mercantilist centralizat. Nu poți avea piețe libere și socialism în cadrul aceleiași economii. Și, pentru a fi clar, sistemul pe care îl avem astăzi în SUA NU este un sistem de piață liberă, este un fost sistem de piață liberă subminat lent de-a lungul timpului.

Piețele libere sunt deja echitabile. Elitele corporatiste interferează cu această corectitudine atunci când se aliază cu guvernele pentru a manipula sistemul în favoarea lor și a obține avantaje nejustificate. Inechitățile pe care Rothschild le descrie ca o scuză pentru centralizare au fost de fapt create de elite ca ea. CIC și agenda Marii Resetări nu sunt nimic altceva decât instrumente create în ideea de a înrădăcina puterea corporatistă și elitistă pentru totdeauna.

Ei decid ce companii prosperă sau mor. Ei pot decide valorile sociale ale secolului următor. Ei pot dicta modul în care sunt utilizate resursele lumii și cui i se permite accesul la ele. Iar guvernele se vor asigura că sunt protejate de furia poporului, în cazul în care acesta va deveni înțelept la preluarea lor ostilă.

Partea cea mai jignitoare? Oricine critică sau atacă această invazie ideologică a vieții noastre economice va fi acuzat că este un monstru. La urma urmei, CIC vrea doar să salveze omenirea de ea însăși, nu-i așa? Dacă vreți să-i opriți, trebuie să fiți un fel de ticălos egoist care prețuiește libertatea individuală mai presus de binele comun.

Întrebarea mai mare pe care globaliștii nu vor să ne-o punem, totuși, este ce îi face pe ei să fie calificați pentru a determina binele comun? De ce se presupune că ei ar trebui să fie arbitrii tuturor lucrurilor? Chiar și criza de stagflație cu care ne confruntăm în prezent este rezultatul direct al intervenției guvernelor și băncilor centrale cu trilioane de bani fiduciari pentru a salva corporațiile ”prea mari pentru a da faliment” de propriile practici dezastruoase. De ce ar trebui să le încredințăm bunăstarea noastră socială sau orice altceva, de altfel?

Globaliștii vor răspunde la acest argument cu IA. Ei vor spune că IA este mediatorul ”obiectiv” suprem, deoarece nu are loialități emoționale sau politice. Ei vor afirma că IA trebuie să devină de facto aparatul de luare a deciziilor pentru civilizația umană. Și acum înțelegeți de ce Rothschild este atât de nerăbdător să fie vârful de lance al creării unui cadru global de reglementare pentru IA – Cine controlează funcțiile IA, cine programează software-ul, controlează în cele din urmă lumea, totul în timp ce folosește IA ca un proxy. Dacă ceva nu merge bine, ei pot spune pur și simplu că AI a fost cea care a luat decizia, nu ei.

Este guvernul din umbră perfect; un vrăjitor tehnocrat din OZ care folosește fumul și oglinzile unei marionete AI pentru a conduce planeta, eliminând orice responsabilitate și înlăturând orice rebeliune. Cum ar putea populația să se revolte împotriva unui algoritm fără chip care plutește în eterul digital?

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Cind se va porni Marea Revolutie Anticapitalista si Anticorporatista Mondiala, urmata de renuntarea la respectarea regulilor impuse de capitalistii actuali, PRAFUL SE VA ALEGE DE ACTUALA ORDINE POLITICA SI ECONOMICA.
    Populatia Lumii este prea mare ca sa mai fie posibila manipularea ei in masa.
    De aceea sint atit de febrili criminalii sa reduca populatia Planetei pina la, chiar, 500 de milioane(!?), fiindca tremura de groaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs