Care sunt variantele atunci când democrația moare

Cum procedăm atunci când democrația scârțâie? Cum facem atunci când realizăm că votul nostru devine inutil? Și că, orice am alege din listele electorale, direcția rămâne neschimbată?

Tactica de a controla atât Puterea, cât și Opoziția, este veche de când lumea. În practică, o serie de oameni din structurile de forță ale statului (armată, servicii) rămân influenți asupra deciziilor politice indiferent de cine vine la guvernare. ”Accidente” ca cel cu Donald Trump sunt rarisime.

Nu știm cine formează Deep State-ul în România sau aiurea, iar de aici rezultă și puterea incredibilă a acestor oameni. Nu pot fi trași de mânecă, nu pot fi eliminați din sistem sau încarcerați, orice s-a întâmpla. Oricât de mare ar fi prăpastia spre care ne îndreptăm.

După cum am văzut, parteneriatul ”guverne-corporații” este suficient de solid încât să ducă la îndeplinire programe de tip globalist ca Agenda 2030 (implementată atât în spațiul G7, cât și în statele BRICS). Dacă ne ghidăm după principiul ”Urmărește banii ca să descoperi adevărul”, atunci putem presupune că în spatele Agendei 2030 se află o mână de miliardari ”filantropi” implicați în fonduri de investiții ca Vanguard și Blackrock.

Așadar, implicați în acționariatul corporațiilor care controlează conducta de bani din blocul G7. Și, mai departe, putem presupune că filantropii respectivi au găsit, prin metode specifice, modalități de a ajunge la o colaborare reciproc avantajoasă cu Deep State-ul oricărui ”pion” din sfera de influență.

În mare parte, deciziile într-o democrație de tip occidental sunt luate de oamenii care controlează banii. De corporații. O fac prin intermediul unor actori calificați la locul de muncă: politicienii-marionetă, fie ei de stânga, de dreapta sau centriști.

Milioane de oameni s-au trezit după pandemie. Au aflat că democrația scârțâie puternic, iar principalii vinovați ar fi tocmai indivizii ăia aflați la butoanele marilor corporații monopoliste. Cei care dețin controlul asupra politicienilor.

De principiu, dușmanii declarați ai ”elitelor” supra-îmbogățite (cei 1% care dețin de două ori mai mulți bani decât 90% din populația lumii) sunt stângiștii. Sau neomarxiștii. Oamenii lui Soros ținuți în stand-by până la următorul semnal pentru un mega-prostest de stradă. I-ați văzut în marile orașe, la manifestațiile pro-Palestina (chiar dacă, întâmplător, și patrioții empatizează cu suferințele palestinienilor).

Neormarxiștii vor echitate și egalitate. Vor ca bogătașii să-și împartă averile cu simplii cetățeni. Vor venit minim universal. Urăsc meritocrația și promovează woke-ismul până în pânzele albe. De cealaltă parte, în mod normal patrioții ar trebui să fie indiferenți în legătură cu filantropii miliardari, cât timp ultimii își plătesc corect taxele și impozitele. Doar că pandemia a dat totul peste cap. I-a determinat și pe patrioți să privească marile corporații ca pe niște dușmani. Inamicul public numărul 1.

Iar acum vine întrebarea cheie: există o alternativă la ”democrația” dirijată de corporații spre globalismul fără niciun Dumnezeu? Poate China? (sper că nu!) Poate un alt sistem care să excludă influența malefică a oamenilor cu foarte mulți bani? Poate un soi de democrație participativă, directă, consensuală, în care orice decizie importantă să fie luată prin referendum, ca în Elveția? Oare au capacitatea simplii cetățeni de a găsi cea mai bună și rapidă soluție, în momentele critice?

Cert este că în 2024 vor fi foarte mulți români (poate prea mulți) dezamăgiți de orice variantă din lista de vot. Și pe bună dreptate.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Continuare. Iar opoziția posibilă e una singură, greu de realizat, unitatea! Este necesară o masă critică care să refuze autentificarea prin metodele solicitate, practic să refuze identitatea digitală. Dar asta înseamnă eliminarea confortului actual. Suntem noi dispuși să facem sacrificii pentru libertatea noastră? Propriile noastre telefoane vor deveni terminale guvernamentale, tot felul de aplicații guvernamentale vor fi necesare a fi instalate pentru „siguranța” datelor. Se vorbește despre eliminarea 2G/3G rămânând 4G/5G asta însemnând o tehnologie mult mai crescută capabilă de urmăriri mult mai perfide a activității utilizatorului. Când se va întâmpla asta in România? Cel mai probabil din 2027 banii cash vor fi eliminați complet, internetul va fi reglementat și accesarea lui va fi posibilă doar prin identificarea digitală. Primul pas este implementarea CI biometrice și imediat vei avea un cont în cloud unde toate datele tale biometrice sau legale vor fi trimise la terți cu acordul tău. Este asemănător cu ceea ce se întâmplă cu contul Google acum, te poți loga la terți folosind acest cont. Tot ce va fi nevoie să faci este să demonstrezi că ești tu, nu prin parolă ci prin amprentă sau trăsături faciale verificate de IA sau ambele. La prima vedere nu pare nimic demonic in asta dar este. Primul lucru care se va întâmpla nu va fi înscris în nicio lege dar dacă incalci „narațiunea” (fie că e că utilizezi prea mult mașina personală, cumpărând benzină prea multă) vei fi exclus complet din sistem sau pedepsit, suprataxat sau amendat. Totul pentru „binele comun”, „salvarea planetei”, „pedepsirea teroriștilor” (disidenților care de multe ori sunt dintre cei credincioși). Al doilea lucru care se va întâmpla este apartenența la sistem și vei fi obligat practic să denunți neconformarea celorlalți. Devii practic un securist. Iar în ultimul rând ți se va cere să renunți la Hristos (pentru că nu poți servi la doi stăpâni deodată) și să te închini antihristului (cel care zidește azi sistemul). Asta va exclude creștinismul și mântuirea. Oamenii care acceptă azi sistemul se vor trezi că pentru a rămâne în sistem vor trebui să facă concesii inclusiv cu propriile lor valori și credințe. Dar și atunci există șansa reîntoarcerii la Iisus Hristos, Domnul nostru, Fiul Sfântului Dumnezeu! Dar depinde de fiecare în parte, ce alege, să se supună sistemului nazist ce urmează a fi implementat sau să se supună Lui Dumnezeu și să urmeze voia Lui?

  2. Din păcate toate partidele urmează o singură direcție dată de UE, sugrumarea libertății într-un mod ascuns, de eliminare a oricărei alternative. Practic se impune o dictatură dar nu pedepsind disidenții, ci excluzandu-i din societate. In viitor accesul la internet va fi 100% reglementat, cel ce se opune narațiunii oficiale va fi cenzurat iar în unele cazuri exclus din internet. In viitor când vei accesa internetul printr-un browser , oricare (doar cele agreate de autorități vor fi acceptate) ți se va cere să faci legătura cu identitatea ta digitală, nume, prenume, CNP. Nu va mai exista parolă, identitatea digitală va fi validată de semnul apocaliptic, fie configurația feței, fie amprenta, fie ambele. In acest moment UE promovează identitatea digitală https://commission.europa.eu/strategy-and-policy/priorities-2019-2024/europe-fit-digital-age/european-digital-identity_ro urmând ca in viitor, prin diferite mici restricții, să nu poți ieși din casă fără ea. Ce le rămâne disidenților? Moartea. Excluși complet din societate aceștia vor fi rapid exterminați de lipsuri , dacă sunt violenți închiși. Singura opțiune a acestora este să se refugieze în grupuri foarte mici in sălbăticie (maxim 10 persoane). Dacă sunt mai mulți autoritățile ii vor vâna pur și simplu! Acesta este viitorul dacă nu ne opunem, robie eternă sau moarte.

  3. […] Care sunt variantele atunci când democrația moare […]

  4. […] Care sunt variantele atunci când democrația moare […]

  5. Cât timp TOATE partidele sunt create prin girul și implicarea SEKURITĂȚII aservite globalismului kriminal nu are rost să vorbim despre democrație și pluralitate politică, avem doar un mai multe partide care latră la unison după partitura impusă – UNAPARTY. Vorbim despre prosteală pe față pentru că ORICE ai alege descoperi ulterior că tot trompeta globalismului este. Exact cum a pățit Italia cu Giorgia Meloni. Prin urmare, oricare ar fi soluția, ea trebuie să se depărteze de sistemul politic 100% corupt și mai ales trebuie să includă eliminarea sekurității din viața politică și economică. Chiar cu prețul desființării acestor structuri, oricum mult prea stufoase pentru îndeplinirea scopului oficial declarat.
    Cât despre korporațiile globaliste, acolo e mult mai simplu: avem nevoie de un simplu Ordin Executiv copiat 100% după EO 13818 emis de Trump în 2017 șiii – atenție! – în vigoare la această dată (mi se pare chiar prelungit de Bideu, LOL!). Aș înlocui doar cuvântul ”blocat” cu cuvântul ”confiscat”. End of the game, este ATÂT de simplu de fapt!…
    https://www.presidency.ucsb.edu/documents/executive-order-13818-blocking-the-property-persons-involved-serious-human-rights-abuse-or

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs