Izbăvirea ar putea veni, paradoxal, tot din America

După cum am văzut în cazul demonstrațiilor de protest din Canada, Australia, Franța și alte țări occidentale, instituțiile de forță capătă putere din ce în ce mai mare. Poliția, jandarmeria, serviciile secrete și armata se întăresc pe zi ce trece, proporțional cu teama politicienilor-marionetă de a nu fi luați pe sus de mulțimile furioase.

Șansele ca potlogarii să demisioneze sunt nule. La fel și probabilitatea ca simplii cetățeni exasperați de direcția în care ne îndreptăm să participe la o revoluție ca în 1989. Am văzut cât de ”elegant” au reușit jandarmii lui Macron să-i pună cu botul pe labe, de atâtea ori în ultimii ani, pe francezii ieșiți în stradă să-și strige nemulțumirea și să-i dea jos pe globaliștii aflați la dispoziția unei puteri transnaționale. S-au lovit de forța brută a unui stat militarizat, de gloanțele și bastoanele polițiștilor, de tunurile de apă, de gazele lacrimogene și de colții câinilor dresați să rupă tendoane. Blocarea conturilor bancare, în Canada, a reprezentat bomboana de pe coliva vechii democrații occidentale.

Din nefericire, lucrurile stau cel puțin la fel de rău în cealaltă tabără, în statele BRICS. Demonstrațiile de protest din Rusia, China sau Iran au același deznodământ. Se termină într-o celulă de arest preventiv, dacă nu cumva și mai prost.

Trăim o falsă diemă: Vestul sau Estul? Nu avem de ales, deocamdată. Este un joc stupid, o propagandă venită, culmea, din sânul conservatorilor. În primul rând, ”alegerea” uneia dintre tabere le dă apă la moară progresiștilor. Pe bună dreptate, faptul că afișezi sigla BRICS la poza de profil generează ironii. Ce exemplu de democrație ar putea fi China, Iranul sau Arabia Saudită? Ce libertăți au simplii cetățeni din respectivele state? Ce șanse au să răstoarne în mod pașnic un guvern care se dovedește a fi tiranic, corupt și incompetent? Zero! Adică fix la fel de multe șanse ca în Canada, Australia sau Franța.

Din dorința, legitimă, de a scăpa de Noua Ordina Mondială propusă de globaliștii lui Joe Biden, conservatorii au căutat un punct de sprijin. O alternativă. Și speră că BRICS ar putea fi forța capabilă se se opună tăvălugului ideologic cunoscut sub denumirea de ”wokeism”. Din acest punct de vedere, discursul de la Clubul Valdai al președintelui Putin a fost ireproșabil. Însă BRICS nu va veni prea curând să facă ordine în Europa sau în America. Va fi, cel mult, un loc de refugiu dacă cele două mari blocuri vor rămâne în permanență pe poziții antagonice. Greu de spus în ce măsură ”democrația” de la Moscova sau Beijing va fi, în perspectivă, radical diferită față de ”democrația” occidentală.

Pentru politicianul din G7 supus Puterii Transnaționale a coloșilor financiari de tip Vanguard/Blackrock, găsirea unui dușman mai detestabil decât propria persoană este un deziderat vital. Cu cât dușmanul se dovedește a fi mai vrednic de dispreț, cu atât marioneta devine mai virtuoasă în ochii simplului cetățean. Cine, iranienii?! Ăia care te spânzură dacă vii la școală fără hijab? Sau poate chinezii?! Ăia care-ți sudează ușa de la intrare la următoarea pandemie pusă în scenă de OMS? Sau rușii?! Ăia care-ți toarnă otravă-n ceai dacă vorbești urât despre domnul președinte?

Paradoxal, salvarea occidentului ar putea veni tot din America, de unde a plecat ideea Noii Ordini Mondiale și a guvernului unic. Milioanele de cetățeni MAGA, fanii lui Trump înarmați până-n dinți, ar fi singurii capabili să opună rezistență acestei dictaturi perfide, care cu maxim tupeu pretinde că apără libertățile noastre fundamentale.

La un moment dat ne vom uita la războiul civil american ca la ultima speranță. Sper să mă înșel și miracolul să vină din altă parte, fără vărsare de sânge.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Această falsă dilemă Est vs. Vest este tot o creație a globaliștilor. Pe modelul PSD vs. PNL, de parcă nu ar fi aceeași haită globalistă. Ceea ce mă uimește pe mine este că nimeni nu vede A TREIA CALE pe care eu o tooot prezic din 2016 și astăzi este mai actuală ca oricând. Soluția nu este în nici un caz lagărul globalist dar nici BRICS-ul otrăvit de mărul stricat chinezesc. Soluția cea mai simplă este INDEPENDENȚA și SUVERANITATEA. Ieșirea noastră ca țară de sub orice alianță imperialisto-globalistă și slujirea interesului național ca proiect de țară. Plus negocieri la sânge pentru orice, cu orice putere străină. Pentru ca să poți rezista în astfel de vremuri satanice este nevoie de resurse: energie electrică, combustibili, gaz, apă, mâncare. Noi ni le putem produce pe toate cu succes dar suntem orbiți și prostiți de diktatura satanică și minciunile ei venite de la Bruxelles și Washington. Iar soluția anti-globalistă nu e revoluția pentru simplul motiv că n-ai CU CINE: chiar și agitația din 1989 ne-au creat-o alții, v-o spune un participant activ la acele evenimente. ADEVĂRATA soluție, la fel de perversă ca și globalismul, este BOICOTUL. NU mai luăm credite de la ei, NU mai cumpărăm din supermarket-urile lor, NU ne vaccinăm cu otrăvurile lor, NU ne mai angajăm la korporațiile lor, NU ne mai uităm la tembeliziunile lor și în general spunem NU la orice poate duce la sufocarea economică a acestei diktaturi mascate de minciuna generalizată. S-a dovedit că funcționează, vezi cazurile BudLight, Disney, etc. din USA care erau să dea faliment pentru că au promovat agenda progresisto-satanistă. Acum o să spuneți perfect justificat: „Păi da, la ei se poate, că ei au un popor demn și care nu tolerează mizeriile astea”. Exact asta este problema, că noi n-avem această mentalitate. Altfel tot ce-am scris eu aici era deja pus în aplicare și fără s-o zic eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs