O teorie despre jocul ”absurd” al administrației Biden

Dacă plecăm de la premisa că administrația Biden (inclusiv cei aflați în spatele scenei) sunt globaliști fără niciun Dumnezeu, putem spune fără să greșim că aceștia subordonează Statele Unite unui scop care transcende interesele cetățenilor americani.

Este exclus să credem că Deep State-ul nu vede imaginea care se profilează la orizont. Nu vede realitatea prezentului. Sute de milioane, poate miliarde de oameni din întreaga lume încep să perceapă SUA drept stat agresor, cinic, mincinos, pregătit în orice clipă să folosească forța și banii pentru a ucide și a corupe. Mass-media militarizată și-a atins limitele în materie de fake-uri și propagandă guvernamentală. Acum poate doar să mai spoiască pe ici, pe colo, pentru ca mortul să nu arate chiar atât de rău. Rețelele sociale pe care Ursula von der Leyen încearcă să le controleze au devenit principala sursă de informare în dauna instituțiilor media MSM (vezi cele 258 de milioane de vizualizări ale interviului Tucker-Trump).

Marea întrebare este de ce Statele Unite comit acest gest sinucigaș, aproape ireversibil indiferent de cine va deveni următorul președinte. De ce joacă totul pe o singură carte, cu consecințe profund distructive pentru imaginea țării și, cel mai probabil, pentru economia americană în ansamblu. Deocamdată Joe Biden și compania se bucură de sutele de miliarde câștigate din vaccinuri, armament și energie, însă pe termen lung de-dolarizarea inițiată de BRICS ar putea să îngroape nu doar Statele Unite, ci întreg occidentul. Ar putea să determine o scădere abruptă a nivelului de trai în capitale ca Washington, Paris sau Berlin.

Evident, nimic nu e sigur. Însă de ce Deep State-ul american (unul globalist, după cum știm) preferă să joace în forță, la risc, aproape la cacealma? De ce preferă să-i antagonizeze pe americani și să-i radicalizeze pe patrioții din întreaga lume, aducând imaginea Casei Albe și a Statelor Unite la cel mai de jos nivel din istorie?

Totuși, oamenii ăia din spatele scenei au un anumit grad de inteligență și de educație. Nu-i putem bănui de prostie. Nici măcar de lăcomie – au suficienți bani pentru câteva generații. În plus, Justiția americană le asigură protecție maximă. Și atunci, care-i explicația? De ce se comportă atât de ciudat, de ce își văd mai departe de planurile apocaliptice, complet iraționale?

Încerc să sugerez o variantă. Globaliștii gândesc pe termen foarte lung în vederea atingerii scopului suprem, Guvernul Mondial. Pe cât de dificil este traseul, pe atât de multe sunt variantele de luat în calcul. Prelungirea stării de beligeranță între țările NATO și statele BRICS ajută nu doar la coagularea celor doi poli principali de pe scena globală. În mod paradoxal, peste câteva decenii, globaliștii ar putea fi puși în situația ideală de a negocia formarea Guvernului Mondial cu doar câțiva oameni la masă – reprezentanții BRICS de la momentul respectiv. Vorba unora ca Soros, ”Eu pe cine sun când vreau să vorbesc cu Europa?”. Iată că au găsit-o pe Ursula von der Leyen. De ce nu ar găsi și în BRICS pe cineva?

Xi și Putin vor reuși, fără mari eforturi, să strângă majoritatea statelor scârbite de politicile colonialiste ale americanilor. Așa că o perioadă vom avea pe scena globală două imense blocuri, incomparabile ca mărime și forță cu cele din perioada Războiului Rece.

Se vor crea astfel, la un moment dat, condițiile ideale pentru Guvernul Mondial, în funcție de globaliștii care ar putea veni la cârmă în China, Rusia, India și celelalte puteri emergente.

Sau nu. Vom vedea. Noi sau mai degrabă generațiile următoare.

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Promisiunile au fost făcute de Dumnezeu lui Israel-celor 12 semintii .Pe aceștia doar Dumnezeu îi știe. Biserica/Mireasa Domnului Isus Hristos este vizată de cei ce s-au vândut satanei. Dumnezeu-Creatorul necreat va împlini tot ce a promis. Creatura,oricare ar fi ea nu se poate opune Creatorului binecuvântat în veci

    • Delirezi cumetre. Dumnezeu nu poate sa iubeasca un neam malefic. Dar toti oamenii de pe planeta sunt creati dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, fiecare i se inchina lui Dumnezeu dupa limba si intelegerea lui asa cum fiecare vorbeste pe limba lui. Toti copiii sai sunt iubiti de Dumnezeu, nu iubeste pe unii mai mult ca sa-i extermine pe ceilalti, asta ar fi o adevarata blasfemie.

  2. Lumea va fi condusa de un grup restrans de State?? Nu, stimate Wolf Edmond, ci de un singur Stat caruia i s-a proorocit candva foarte demult stapanirea globala a Lumii si de un mic grup (extrem de restrans) de persoane coetnice si coreligionare. Da, planul merge inainte sub privirile blege si ingaduitoare ale unei omeniri incapabile sa discearna Adevarul – singurul care o poate elibera –, pentru ca a fost si este supusa unei abulii intentionate si unui proces accelerat de idiotizare programata. Sloganul mincinos Nu vei avea nimic si vei fi fericit – trebuie citit corect astfel: Nu vei avea nimic fiindca iti vom lua totul, si nu vei fi fericit pentru ca noi vom fi extrem de fericiti de subjugarea si disparitia ta.

    • La WEF participă marii negustori ai lumii și anumiți indivizi care chiar dacă au funcții guvernamentale, nu reprezintă la acest forum în mod oficial statele sau guvernele pe care le conduc. Ca și la Bilderberg. Proiectul măreței resetări se referă explicit la state și nu la etnii, rase, etc. precum și la ponderea acestor state în luarea deciziilor guvernului mondial.

    • … și uite-așa ne întoarcem la planul inițial al satanei, planul ăla conceput acum 2.500 de ani în timpul exilului babilonian din care UNII nu s-au mai întors în țara lor natală și la religia lor onorabilă, ci au luat-o către nord fericiți fiind cu noua lor ”divinitate” pe care puteți s-o denumiți cum vreți: baal, moloch, baphomet, etc. O recunoaște chiar și site-ul globalist wikipedia care spune: ”Most of the exiled did not return to their homeland, instead travelling westward and northward.” Li s-a spus ”triburile pierdute”. Nu pentru că s-ar fi pierdut în deșert, ci pentru că au fost pierdute de la dreapta credință. Oare când o să avem dreptul la ADEVĂRATA istorie a acestei planete?

  3. În videoclip-ul care a apărut în plandemie despre marea resetare și care se afla pe site-ul WEF „Nu vei avea nimic dar vei fi fericit” în care se expune agenda măreței resetări, se afirmă cât se poate de clar că până în 2030 SUA își vor pierde statutul de hegemon mondial iar lumea va fi condusă de un grup restrâns de state. Așa de repede uităm?
    Cum ar trebui să piardă SUA hegemonia mondială? În urma unui război nuclear? Nu e o idee bună pentru globaliști și nici pentru noi. Așa că au pus un sclerozat pe jumătate inconștient care să justifice „nebuniile” comise în țară în vederea îndeplinirii agendei.
    Planul merge înainte.

  4. […] O teorie despre jocul ”absurd” al administrației Biden […]

  5. Raspunsul la intrebarea dlui Onciu este foarte simplu si sunt convins ca si dumnealui il stie perfect: America, devenita Americaca in ultimul deceniu, NU este condusa de americani, ci de ailalta etnie atotputernica acolo. Intregul guvern al bideului, ca si celelalte dinaintea lui, sunt fantose manevrabile, prichindei politici manuiti de forte mult mai puternice, teroriste si fara scrupule. Uite-asa e de simplu.

  6. @Olivaw: Pastilele sunt ineficiente, e nevoie de perfuzii pentru a salva Planeta!

  7. „Marea întrebare este de ce Statele Unite comit acest gest sinucigaș, aproape ireversibil”. Răspunsul îl găsiți pe statuia tartorului celui mare, Bahomet: „solve et coagula”.

    Ori SUA ca și fosta URSS e condusă în funcții civile și academice de o anumită etnie care-l va aduce, îl va primi și i se va închina ca lui messia.
    Eu altă explicație nu văd.

    • Kazaria

    • BINGO! Bravo Radu! Iote d-aia zic patrioții americani ”It’s going to be BIBLICAL”, cu mențiunea că mafia khazară conduce acum și mUE nu doar SUA, din păcate. De unde se revenidcă întrebarea firească: DE CE să mai vrem UE? Există oare vreo promisiune UE care să nu fi fost încălcată? Vă reamintesc vrăjelile alea de la votul din 2007 cu democrația, respectul față de cetățean, bunăstarea, libertatea, sfințenia drepturilor constituționale, există măcar UNA care să nu fi fost terfelită de otrepele globaliste? NU. Prin urmare, similar oricărui contract comercial, atunci când o parte își încalcă TOATE obligațiile asumate cealaltă parte are dreptul să denunțe și să REZILIEZE contractul. LA ZI. Și revenind la ideea lui Radu: din păcate, NOI am fost cei care am semnat de bună credință în 2007 contractul cu satana UE, pentru că AȘA OPEREAZĂ EA, SATANA. Nu te forțează la nimic, TU ești cel care semnezi contractul cu ea (este de altfel SINGURUL motiv pentru care nu am avut DE FACTO vaccinare obligatorie, ci doar constrângeri uriașe indirecte). Reamintesc că cea mai mare lucrare a satanei este să ne facă să credem că ea nu există! Prin urmare, așa cum există învăț există și dezvăț. Singura mea întrebare este când ”luăm taurul de coarne”?

  8. Intr-un orizont de timp de 100 de ani, Guvernul Mondial este un rau absolut necesar.
    Argumentez:
    1. Un Guvern Mondial face se fie necesare doar forte de mentinere a linistii publice nu si a armatelor de aparare nationala, armate care „halesc” resurse importante necesare dezvoltarii omenirii.
    2. In acest moment omenirea este ca un cos cu oua. Un singur incident planetar (virusi, super-vulcan, asteroid ce se ciocneste cu Terra, extraterestri, etc) poate duce la disparitia umanitatii. E imperios necesar sa trecem la colonizarea spatiului, astfel incat omenirea sa nu mai fie acel cos cu oua. Colonizarea viabila a spatiului si infiintarea de colonii pe alte corpuri ceresti necesita resurse umane, financiare si stiintifice imense, resurse ce nu pot fi gestionate si puse la dispozitie doar de un Guvern Mondial.
    3. In conditiile actuale (resurse naturale din ce in ce mai putine, suprapopulare, incalzire climatica, etc) pentru indeplinirea acestor deziderate si punerea la adapost a viitorului umanitatii mai avem maxim 150-200 de ani la dispozitie. Dupa acest prag avem sanse mari ca una dintre catastrofe sa se produca si exista si posibilitatea ca nevoile si tulburarile interne sa copleseasca Guvernul Modial si sa ii deturneze eforturile.
    Astea sunt urgentele care duc la accelerarea calendarului ce va duce la instalarea unui Guvern Mondial. Orice sacrificii umane si materiale sunt justifica te de acest scop planetar: iesirea omenirii din capcana unui singur si unic camin.
    Acum sariti cu batele pe mine!

    • Domnule draga, sustineti doar aberatii vorbind de incalzirea climatica, suprapopulare si mai ales de guvernul mondial unic. Aceasta asa zisa conducere unica, este de fapt pericolul cel mai mare pentru umanitate, pentru ca nu are redundanta. O singura greseala majora a guvernului unic duce la catastrofa intregii planete, exact ca in cazul oualor puse toate intr-un singur cos. Noi am avut experienta regimului totalitar comunist, orice greseala a regimului afecta ireparabil intreaga tara. In tarile democrate (nu cele asa zis democrate de azi) daca o fabrica falimenta erau inca alte cateva care suplineau si ii luau locul reparand eroarea pentru ca nu erau sub comanda unica, ceea ce in comunism era imposibil. Cea mai mare ineptie politica si sociala este conducerea planetara unica, ea impreuna cu inteligenta artificiala pot duce la catastrofe ireparabile mergand pana la disparitia vietii pe Pamant. Ca sa punctez si mai exact, un guvern unic este un obiectiv satanic care urmareste distrugerea vietii pe Pamant, nu doar a civilizatiei umane. Promotorii guvernului mondial sunt satanisti si dusmani ai vietii pe Pamant. Rugati-va la Dumnezeu sa ne ajute si sa zdrobim aceasta cabala satanica, puterea demonilor nu este una materiala dar lucreaza prin oameni cu sufletele vandute sau posedate demonic. Satana si acolitii lui materializati prin asa zisele elite parazite, sunt dusmanii de moarte al vietii materiale. Folositi puterea cuvantului impotriva acestor vrajmasi vicleni ai omenirii si nu mergeti pe caile doarite de ei ci aduceti la lumina toate conspiratiile masonice, sioniste sau altele de sorginte satanista pentru ca oamenii sa nu se mai lase inselati. Raul absolut este printre noi, il vedem la tot pasul si nu poate fi negat. Pledoaria mea nu este legata de o religie anume ci este un strigat de ajutor catre Dumnezeu care este unic, singurul Conducator unic este numai Dumnezeu Creatorul Cerului si Pamantului. Nu avem nevoie de un fals conducator unic care nu a creat numic din acest Univers in care ne aflam.

    • Ce-mi place mie la globaliști este că au idei puține, dar fixe. Că dacă aveau fantezie și inteligență, aveam NOI o problemă cât casa. Dar să revin: una din fixo-puținele idei este că totul se rezumă la urgențe, pericole, catastrofe, dezastre, panică, haos, ș.a.m.d. Orice, numai să panicăm sau măcar să îngrijorăm șeptelul pășunatic de pe pajiștea planetară. Că odată îngrijorarea creată, las că venim noi cu soluția ”aia care trebuie”. Uneori stau și mă întreb cum mama naibii a supraviețuit umanitatea asta atâtea zeci de mii de ani fără OCHIUL atent și atoateștiutor al ”celor iluminați”. Mulțumim din inimă partidului globalist iubit și conducătorului său suprem, guvernarea mondială! Hai sictir, NU ține vrăjeala.
      Apropo de mesajul la care răspund: nu știu dacă s-a prins cineva, dar vine dinspre el un damf putred de ChatGPT sau drăcovenii similare care generează text automat. Așa că orice dialog este inutil, este ca și cum ai vorbi cu frigiderul: tinichea băgată-n priză.

    • O singură obiecți am.
      Guvernul ăla unic mondial să fie cu frica lui Dumnezeu, să aibe respect pentru ființa umană, nu să-l înjosească prin transumanism. Să respecte ceea ce ar fi trebuit să fie primul drept al ființei umane, acela de a se naște, să respecte viața ca un dar de la Dumnezeu.
      Și atunci, în atare condiții nu am nimic împotrivă cu un guvern unic mondial, dar NUMAI în aceste condiții!! 🤗

    • Ti-ai propus o continuare la „Fundatia”? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs