Nu uitați niciodată: stângiștii și-au arătat adevărata față în timpul pandemiei

Când mă gândesc la primele zile ale pandemiei Covid, bănuiesc că majoritatea oamenilor, chiar și mulți conservatori sau din mișcarea pentru libertate, au avut o îngrijorare sănătoasă cu privire la efectele virusului și la potențialul de bulversare structurală, dacă boala se dovedea a fi la fel de mortală precum a susținut inițial Organizația Mondială a Sănătății. Dacă infectarea ar fi avut o rată de mortalitate de 3% sau mai mult, așa cum au avertizat oficialii mondiali din domeniul sănătății, atunci daunele ar fi fost suficient de substanțiale pentru a schimba lumea noastră pentru mulți ani de acum încolo.

Oricine care nu era cel puțin parțial îngrijorat de un dezastru biologic (sau de un război biologic) era probabil un idiot. Orice om inteligent era pregătit.  Cu toate acestea, după câteva luni de răspândire a virusului și după prima avalanșă de date științifice, mai multe fapte au devenit evidente:

1) Lock-down-urile nu au făcut nimic pentru a opri răspândirea, ci pur și simplu ne distrugeau economia.

2) Măștile au fost inutile și nu au făcut nimic pentru a preveni transmiterea virusului.

3) Mortalitatea a atins un minuscul 0,23%, și asta fără a lua în calcul toate decesele cauzate de comorbiditate, etichetate în mod fals ca fiind decese cauzate de Covid.

4) Vaccinurile nu au împiedicat transmiterea pentru milioane de oameni. Nu au prevenit infecția în multe cazuri și numeroase persoane vaccinate au murit din cauza virusului. Nu numai atât, dar persoanele nevaccinate cu imunitate naturală au fost mai bine protejate.

5) Studiile arată că vaccinurile provoacă efecte secundare periculoase într-o proporție mult mai mare decât a recunoscut CDC.

Tot ceea ce ne-au spus oficialii guvernamentali în timpul pandemiei a fost o minciună. Nu a fost o greșeală, nu a fost o confuzie birocratică, a fost o minciună. Chiar și după ce aceste informații au devenit disponibile, ei AU CONTINUAT – au ținut oamenii închiși, i-au ținut mascați și chiar au încercat să vaccineze forțat populația. Au fost și unii politicieni republicani care au mers pe mâna panicii, mulți dintre ei neoconservatori (falși conservatori). Cu toate acestea, majoritatea statelor roșii, republicane, au pus rapid capăt restricțiilor odată ce datele contradictorii au devenit publice.  Între timp, statele albastre au părut ridicole și paranoice, deoarece s-au agățat cu disperare de măsurile impuse în forță.

Cred că singurul motiv pentru care Biden, democrații și instituțiile globaliste s-au oprit în cele din urmă nu a fost pentru că și-au dat seama că știința lor era incorectă, ci pentru că și-au dat seama că milioane de conservatori și independenți erau gata să înceapă un război armat. Și știau că vor pierde.

Chiar și astăzi, la câteva luni după ce Biden a fost forțat să pună capăt în cele din urmă statutului de urgență națională cu privire la Covid, există încă o mulțime de oameni care umblă cu măști, care încă se izolează în casele lor și care încă se plâng pe toate rețelele de socializare că publicul a trecut peste isteria pandemiei. De unde provine acest comportament? Și de ce au sărit atât de mulți americani (în special cei de stânga) în pas cu autoritarismul când vine vorba de închideri și vaccinări forțate?

Vreau să explorez aici psihologia unor astfel de oameni, deoarece cred că este înclinația naturală a publicului de astăzi de a trece rapid peste disconfortul provocat de evenimente teribile și de a ignora implicațiile mai profunde. Nu putem trece mai departe, pentru că problema finală nu a fost niciodată rezolvată. Aceiași stângiști și globaliști nu au fost niciodată admonestați pentru comportamentul lor, nu au fost niciodată nevoiți să recunoască faptul că au greșit și vor încerca din nou aceleași măsuri draconice în viitor, dacă vor fi lăsați necontrolați.

Iată ce cred eu că s-a întâmplat în timpul freneziei cultului Covid.

O armă utilă împotriva Constituției

În aceste zile, stângiștii se grăbesc să schimbe subiectul sau să nege cu desăvârșire activitățile lor autoritare din timpul pandemiei. Este logic, ei văd următoarele alegeri ca pe niște alegeri definitorii și vor ca oamenii să uite că aproape am pierdut ceea ce a mai rămas din drepturile noastre constituționale din cauza politicilor lor. Dar, din nou, nu putem permite ca faptele să dispară în eter. Iată o listă a celor mai grave încălcări ale legii din partea stângii și a globaliștilor în timpul pandemiei:

Au mințit cu privire la eficiența lock-down-urilor.

Au mințit cu privire la eficiența măștilor.

Au mințit cu privire la eficacitatea vaccinurilor.

Au mințit cu privire la cât de extinse au fost testele pentru vaccinuri.

Au mințit în legătură cu ”pandemia celor nevaccinați”.

Au impus închiderea în spațiile exterioare, unde este aproape imposibil să contractezi un virus.

Au încercat să pună populația sub arest la domiciliu.

Au pus în mișcare o legislație în unele state pentru a construi ”lagăre Covid” în SUA.

În unele țări, au construit tabere pentru cei infestați.

Au conspirat pentru a suprima numeroasele dovezi care leagă laboratorul Wuhan din China de epidemie.

Ei (guvernul și Big Tech) au conspirat pentru a folosi social media ca instrument de cenzură în masă a datelor contradictorii.

Au exploatat algoritmii prin intermediul motoarelor de căutare pentru a îngropa orice informație contrară.

După cum au recunoscut în mod deschis mulți stângiști, scopul a fost de a face viața atât de dificilă pentru cei nevaccinați, încât aceștia să se conformeze în cele din urmă pentru a supraviețui. În acest fel, elitele establishmentului și stângiștii puteau susține că oamenii s-au ”oferit voluntar” și că nimeni nu a fost forțat. Ceea ce au vrut să spună de fapt a fost că nimeni nu a fost forțat sub amenințarea armei – însă știam cu toții că amenințarea va urma. De fapt, sondajele de opinie au arătat că un procent mare de democrați erau dispuși să renunțe complet la Declarația Drepturilor și să declare război celor nevaccinați.

În cele din urmă, marea majoritate a stângii a susținut ordinele executive ale lui Biden privind pașaportul de vaccinare pentru lucrătorii din companiile cu 100 de angajați sau mai mult, ceea ce ulterior ar fi dus la pașapoarte pentru toată lumea. Asta ar fi distrus constituția așa cum o cunoaștem și ar fi creat o societate în care participarea economică este complet controlată de guvern. Rețineți că toate măsurile de mai sus erau justificate de prezența unui virus cu o rată medie de mortalitate de 0,23%.

Deoarece stânga politică consideră Carta drepturilor ca fiind un obstacol în calea majorității obiectivelor sale politice, eu susțin că au văzut pur și simplu pandemia ca pe un vehicul ce-l puteau exploata pentru a elimina protecțiile constituționale (de care oricum au vrut întotdeauna să scape).

Bolnavii mintal au preluat controlul țării

Se estimează că aproximativ 23% din populația SUA suferă de cel puțin o boală mintală. În medie, aproximativ 3% din populație suferă de episoade psihotice, iar 1% din populație este psihopatică în toată regula (incapabilă de empatie și se bucură de suferința altora). America este o națiune bolnavă, plină de oameni cu tulburări psihice, iar în prezent nu există niciun remediu pentru a rezolva problema.

În schimb, conform metodologiei de stânga, bolnavii mintal sunt promovați, idolatrizați și abilitați, în timp ce infractorii violenți sunt eliberați pe străzi la nesfârșit. Aruncați o privire la toate marile orașe de pe coasta de vest a SUA, unde guvernează politicile progresiste, și observați declinul îngrijorător. Dar ce legătură are acest lucru cu tirania medicală din pandemie?

Stânga politică îi folosește pe bolnavii mintal ca pe o bâtă, un instrument ușor de manipulat pentru haos. În timpul blocajelor și restricțiilor, establishmentul și mass-media au alimentat focul paranoiei. Singuri nu au nicio putere; au nevoie de mulțimea nebună ca armă pentru a ține restul țării speriată și ”în linie”. Aveau nevoie de mici și buni Stasi, care să supravegheze mereu, să corecteze mereu, să țipe mereu la cei fără măști, să îi atace pe cei care refuzau să se vaccineze și să își bată joc de cei care vorbeau despre neconcordanțele științifice.

Și, în schimb, establishmentul îi făcea pe cei bolnavi mintal să se simtă ca și cum ar fi fost normali. Pentru un moment trecător, cei mai instabili și narcisiști oameni de pe planetă au fost făcuți să se simtă ca și cum ar fi fost de partea bună a istoriei și a raționalității. A fost o buclă de reacție parazitară care aproape a distrus ultimele vestigii ale Americii.

Micii tirani cerșesc resturi de la masa globalistă

În general, există două tipuri de oameni în lume – cei care vor putere asupra altora și cei care vor doar să fie lăsați în pace. Ideologia progresistă pare să fie un teren propice pentru ”micii tirani”: Oameni care nu au nicio putere individuală, puține realizări și nicio influență, dar sunt totuși loviți de obsesia de a micromanipula lumea din jurul lor. Acești oameni văd criza și excesele guvernului mai degrabă ca pe o oportunitate decât ca pe o amenințare.

Există, de asemenea, acei oameni care își văd existența ca fiind atât de lipsită de interes sau de emoție încât tind să trăiască indirect prin calamități și conflicte. Aceștia au văzut epidemia și închiderile ca pe un moment care a dat ”sens” vieții lor. Da, este trist și patetic. Este modul în care mulți oameni fac față obscurității și eșecului în plan personal.

Acești oportuniști nu au vrut ca pandemia să se termine. Au vrut să continue la nesfârșit, pentru că astfel se puteau hrăni din schimbarea de putere a establishmentului. Puteau să adune resturi de la masa globalistă și, ca niște necrofagi, să se înfrupte din cadavrul Republicii noastre. Motivul? Vanitate egoistă, asta e tot.

Toate cele amintite s-ar putea foarte bine să se întâmple din nou. Marii tirani și micii tirani sunt încă acolo, așteptând următoarea criză; următorul eveniment de panică capabil să scoată publicul din minți. Un alt eveniment viral este puțin probabil, dar ei par nerăbdători să folosească schimbările climatice, războiul și tulburările economice ca următorul mare buton de ”resetare”. În cele din urmă, va trebui să aibă loc o schimbare dramatică în modul în care cei care au o gândire liberală interacționează cu stânga autoritară. Este clar că nu putem împărți aceeași țară sau aceeași civilizație. Valorile noastre sunt în mod fundamental în dezacord. Este doar o chestiune de timp până când o singură scânteie va declanșa explozia.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs