Jaf cu aportul Deep State

Marcel Ciolacu a confirmat ceea ce bănuiam. În pandemie a fost un dezmăț pe bani publici, cu fostul premier Florin Cîțu la cârma devalizării bugetului. La inițiativa lui Raed Arafat și a miniștrilor Sănătății, statul român a achiziționat fără nicio logică spitale mobile, tiruri ATI, ventilatoare mecanice, izolete și vaccinuri de zeci de miliarde de euro.

Grupul de Comunicare Strategică, în strânsă colaborare cu mass-media, au reușit să inducă o permanentă frică de moarte, pe fundalul căreia Arafat, Cîțu și Rafila au spoliat bugetul fără pic de jenă. Unele tunuri au atras atenția procurorilor (spre exemplu tirurile ATI, spitalele mobile, măștile), fără ca anchetele să evidențieze altceva decât foarte bune intenții din partea politicienilor. Cât despre mega-afacerea Pfizer, eroina anticorupție Kovesi încă meditează cu privire la încadrarea faptei: lipsa centurii de siguranță sau fluieratul în biserică?

În doar doi ani de zile, premierul Cîțu și compania de potlogari au luat împrumuturi bancare record, de 40 miliarde de euro (la un PIB de 300 de miliarde). Ciolacu a atras atenția că în prezent România se împrumută cu dobânzi maximale pentru a plăti dobânzile și ratele din urmă, din perioada pandemiei. Colac peste pupăză, am pierdut și 2,1 miliarde euro din PNRR pentru că am avut ”creștere economică” raportată, cu mândrie și elan muncitoresc, de fostul guvern. ”Aș vrea să îl întreb pe Cîțu cât l-a dus capul”, zice acum Ciolacu.

Problema este că întreg bugetul se sprijină bine inclusiv pe miliardele din PNRR. Vă amintiți cu câtă grație d-na Ursula von der Leyen i-a înmânat lui Cîțu dosarul PNRR, în schimbul semnăturii pentru dozele Pfizer (vezi reacția lui Cîțu la amenințarea PSD cu Parchetul: ”Întrebați-o pe doamna Ursula de ce am luat atâtea doze”). Iar acum premierul Ciolacu ne atrage atenția că vom intra în colaps, vom pierde fondurile UE la un deficit de peste 5% din PIB, dacă PNL nu susține pachetul de reforme în administrație și de eliminare a facilităților fiscale în domeniul IT – facilități estimate la 75 miliarde lei anual.

Desigur, nu ne așteptăm ca lucrurile să se întâmpla ca în Italia, spre exemplu, unde guvernul a anunțat o taxare de 40% a supraprofiturilor băncilor, pentru compensarea costurilor generate de creșterea dobânzilor în cazul populației și a companiilor. Mugur Isărescu ar sări până-n tavan de indignare și ar prognoza un adevărat dezastru. Ce am putea face, însă, în plus față de soluțiile înaintate de Ciolacu, ar fi să taxăm multinaționalele din energie, telecom sau asigurări care raportează pierderi constante la cifre de afaceri de miliarde de euro. Senatorul PSD Daniel Zamfir pretinde că liderii coaliției ”negociază soluții” în acest sens. Probabil fără consultarea ambasadelor – ceea ce reprezintă, din start, o garanție a eșecului.

Ar fi stupid să credem că politicienii din angrenajul PSD+PNL=LOVE acționează de capul lor. Marile proiecte, marile direcții de dezvoltare sunt schițate de specialiștii din așa-zisul Deep State. Oameni care împreună cu generalii de la Cotroceni ar trebui să vegheze ca statul să nu intre cu capul în zid. Ar trebui să vegheze ca prim miniștri de talia lui Cîțu să aibă o mică tresărire înainte de a semna credite de 40 milliarde de euro, cu dobânzi nerușinate. Ar trebui să le dea peste mână politicienilor, nu să fure cot la cot cu ei.

Nu în ultimul rând, ar trebui să pună interesul național înaintea oricărui telefon primit pe firul scurt, de la orice ambasadă.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Compunerea in stilul d-lui Onciu dar parcă prea multe informații, hai să le zic numerice, care n-au nici-o legătură cu realitatea adică false

  2. […] Jaf cu aportul Deep State […]

  3. D-le Bizzu, vezi sa nu!! Treaba asta este o complicitate globala manevrata de la Davos via OMS. Totul este dubios: felul in care boala a aparut din senin in intreaga lume ca la comanda, felul in care toate guvernele s-au aliniat deodata adoptand acelasi tratament impus de BigPharma, felul in care au adoptat toate masurile dictate de undeva de sus, fara sa cracneasca… In ce ne priveste, suntem doar ciolac peste pupaza.

    • Genială asta cu ”ciolac peste pupăză” la fel ca și aia cu ”kürtősciolacul secuiesc” :-))

  4. Acesta este doar vârful iceberg-ului. Ne povestim între noi despre TÂLHĂRIE (și este bine că facem asta) dar nimeni nu rostește un cuvânt despre KRIMĂ. Și aia cu PREMEDITARE. Pentru toți morții de covid UCIȘI în spitale cu protocoalele morții. Pentru toți morții de boli grave care n-au avut loc în spitale sau nu și-au mai putut asigura medicația necesară deoarece vedeta zilei era covid-ul. Pentru toți morții decedați subit sau de boli galopante după așa-zisa ”vaccinare”. Pentru toate aceste nu este anchetat nimeni? Nu răspunde nimeni? Bineînțeles că NU. Atât timp cât PROCURORII și JUDECĂTORII dirijați de SEKURIȘTI (cu toții educați pe la școlile de activism kriminal ale lui Soroș) vor fi mituiți cel puțin cu salarii nesimțite, pensii speciale și pensionări anticipate, în acestă țară NU poate fi vorba de justiție. Prin urmare, este dreptul nostru constituțional să cerem judecarea ÎNTREGII haite globaliste, atât pentru krime cât și pentru tâlhării. Să vină TRIBUNALELE NUREMBERG 2!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs