Boala X, Covid și lăcomia: asta se întâmplă de ani de zile

Cu ani în urmă, am scris un articol intitulat ”Întunericul digital: a treia apocalipsă”. În el, am inclus o discuție despre ”condiționarea” în care birocrațiile globale ”antrenau” liderii pentru a răspunde într-un mod previzibil la scenarii imprevizibile – cum ar fi o epidemie catastrofală.

Pare o idee grozavă până când îți dai seama că soluțiile personalizate și variate, făcute de guverne imprevizibile, reprezintă modul în care rezolvăm problemele ca specie. Răspunsurile strict controlate și regimentate duc la dezastre în materie de sănătate publică, așa cum am văzut în timpul pandemiei Covid, sub comanda dumnezeiască a Organizației Mondiale a Sănătății și a intereselor sale foarte bine plasate.

La baza acestei probleme se află interesul corporatist. Big Pharma are nevoie de răspunsuri previzibile din partea guvernului, astfel încât să poată monetiza următoarea pandemie (chiar mai mult decât ultima). Un produs aflat pe raftul unei farmacii sau, mai bine, impus de stat ca parte a unui pașaport de sănătate, valorează o avere care l-ar face pe Alexandru cel Mare să tremure de dorință.

Conceptul de ”Boala X” – pe care internetul pare să o fi descoperit ieri – constă în a avea o soluție finalizată în proporție de 99 la sută și pregătită pentru comercializare. Impulsul pentru ARNm permite crearea de vaccinuri ”în așteptare” care pot fi modificate în ultimul moment și eliberate în natură.

Nu contează că ultimele vaccinuri cu ARNm nu au funcționat și au provocat moartea și leziuni permanente a mii de oameni. Acesta este un efect secundar minor… Un sacrificiu acceptabil pentru un bine mai mare.

Pe hârtie, la Organizația Mondială a Sănătății și în fișele de buget ale națiunilor, tehnologia ARNm bifează toate căsuțele.

Există o declarație de misiune generală care datează de ani de zile din partea națiunilor ”virtuoase”, a birocrațiilor și a industriei medicale pentru a crea ceea ce ei numesc ”acces echitabil la vaccinuri”. În esență, acest lucru implică utilizarea banilor publici de la națiunile bogate pentru a plăti producătorilor miliarde de dolari în scopul de a crea vaccinuri pentru consumul din lumea a treia. Acest tren al profiturilor este susținut de ideea că piața liberă se dovedește incapabilă să producă vaccinuri – deși piața liberă produce cu plăcere orice altceva.

Boala X este numele dat următoarei pandemii necunoscute. Ca să se pregătească pentru această apocalipsă sanitară, vechii noștri prieteni de la Forumul Economic Mondial au oferit un serviciu public prin simularea unei pandemii biologice în fața liderilor globali. În 2017, forumul de la Davos a lansat Coaliția pentru inovații în materie de pregătire în vederea unor epidemii, în conformitate cu liniile directoare stabilite de OMS în ”planul pentru bolile prioritare” de către un grup de ”experți globali” numit Grupul consultativ științific pentru planul de cercetare și dezvoltare. Această Coaliție este cofinanțată de o varietate de grupuri, printre care Fundația Bill și Melinda Gates, Wellcome Trust și un consorțiu de națiuni care include acum Norvegia, Japonia, Germania, Uniunea Europeană, India, Canada, Australia și Marea Britanie.

Grupul respectiv, cunoscut sub numele de partenerii CEPI, a început să creeze începutul unui vaccin cu ARN autoamplificator în 2018 – chiar înainte de pandemia Covid. Din articolul meu anterior: ”În 2019 au început lucrările la un prototip de imprimantă ARN pentru a produce o rezervă de vaccin candidat la vaccinul cu ARNm formulat cu lipide-nanoparticule cu scopul de a face față agenților patogeni necunoscuți într-un scenariu DiseaseX”.

Iată ce spune CEPI: ”Viteza progresului științific a fost uluitoare, comprimând dezvoltarea de vaccinuri care durează de obicei un deceniu în spațiul de 12 luni – și totuși, peste 2 milioane de vieți au fost deja pierdute din cauza pandemiei Covid, iar economiile din întreaga lume au fost devastate. Așadar, am putea să ne mișcăm și mai repede data viitoare?”.

Proiectul Disease X a luat o pauză de la mass-media în timpul Covid, atunci când lumea a avut de analizat o pandemie reală. Cu toate că au existat publicații precum New York Times care au mers atât de departe încât au spus: ”Pe scurt, Covid este boala X”. Alții contestă acest lucru. Oricum ar fi, unele dintre condiționările impuse de clasa noastră politică insipidă au dat roade, liderii ignorând decenii de cercetări de specialitate din partea industriilor medicale naționale și alegând în schimb să se bazeze pe Organizația Mondială a Sănătății – prea speriați să se abată de la ”consensul” autorizat.

Săptămâna aceasta, s-a aflat că un ”laborator secret britanic” din Wiltshire produce noi variante de Covid și lucrează la un vaccin pentru boala X pentru a ”opri următoarea pandemie”.

Porton Down, ”laboratorul secret din Marea Britanie”, implicat în activitatea privind vaccinul împotriva bolii X, este mai degrabă o confirmare decât o revelație. Directorul executiv al Agenției britanice de securitate sanitară care administrează laboratoarele a declarat:

”Covid, desigur, nu este un caz izolat. Spunem că a fost cel mai mare incident de sănătate publică din ultimul secol, dar nu cred că vreunul dintre noi crede că va trece un secol până la următoarea [pandemie]”.

Ea continuă apoi să sugereze că schimbările climatice vor contribui (în mod magic?) la o altă provocare globală în materie de sănătate, alături de urbanizare. Cu siguranță, cele mai multe dintre cele mai grave boli din lume își au originea în populațiile sărace care trăiesc unele peste altele, cu instalații sanitare puține sau deloc. Este motivul pentru care unele părți ale Africii și Asiei acționează ca niște vase Petri pentru focare bacteriene și virale terifiante. Deși, dacă întrebați un student care poartă trei măști de protecție, vă va spune că de vină sunt capitaliștii malefici.

Boala X a fost inventată în 2018 de Organizația Mondială a Sănătății. La vremea respectivă, vechiul nostru prieten de la Institutul Național de Alergii și Boli Infecțioase din SUA, Anthony Fauci, a susținut că, potrivit Wikipedia, Disease X ar ”încuraja proiectele OMS să își concentreze eforturile de cercetare asupra unor întregi clase de virusuri, în loc de tulpini individuale, îmbunătățind astfel capacitatea OMS de a răspunde la tulpini neprevăzute”.

La anunțul din 2018, s-a spus că ”Disease X reprezintă cunoașterea faptului că o epidemie internațională gravă ar putea fi cauzată de un agent patogen care în prezent nu este cunoscut ca fiind cauza bolilor umane”.

În timp ce un purtător de cuvânt al Grupului consultativ special pentru planul de cercetare și dezvoltare a adăugat: ”Istoria ne spune că este probabil ca următoarea mare epidemie să fie ceva ce nu am mai văzut până acum… Poate părea ciudat să adăugăm un ”X”, dar ideea este să ne asigurăm că ne pregătim și planificăm în mod flexibil în ceea ce privește vaccinurile și testele de diagnosticare. Dorim să vedem dezvoltate platforme de tip ”plug and play” care să funcționeze pentru orice boală sau pentru un număr mare de boli; sisteme care ne vor permite să creăm rapid contramăsuri”.

În 2021, CEPI a publicat un articol intitulat ”Pregătirea pentru următoarea boală X”, în care a prezentat bazele logicii lor.

”În urmă cu 100 de ani, cea mai gravă pandemie din istoria înregistrată, gripa spaniolă, a ucis aproximativ 50 de milioane de oameni. De atunci, înțelegerea mondială a amenințărilor microbiene a avansat incomensurabil, dar, în multe privințe, suntem la fel de vulnerabili ca întotdeauna la atacuri bruște ale unui agent patogen necunoscut – denumit și ”boala X”.”

Același articol precizează: ”În timp ce lumea se luptă pentru a controla Covid, știm că viitoarele epidemii de Boala X sunt inevitabile. Lumea noastră interconectată ne-a făcut mai vulnerabili ca niciodată la răspândirea rapidă a noilor boli infecțioase emergente. Urbanizarea rapidă, despădurirea, agricultura intensivă, practicile de creștere a animalelor, schimbările climatice și globalizarea sporesc oportunitățile de contact între animale și oameni și de transmitere a bolilor de la om la om la scară globală. Amenințarea ca boala X să infecteze populația umană și să se răspândească rapid în întreaga lume este mai mare ca niciodată”.

CEPI se laudă că ”a inițiat un program de răspuns rapid – inclusiv vaccinuri cu ARNm – împotriva noilor agenți patogeni. Obiectivul nostru a fost de a putea începe testarea siguranței vaccinurilor la câteva luni de la secvențierea genetică a unui nou agent patogen”.

”Dacă vom putea produce vaccinuri împotriva bolii X în câteva luni, în loc de un an sau mai mult, am putea revoluționa capacitatea lumii de a răspunde la bolile epidemice și pandemice. Boala X și alte boli infecțioase emergente reprezintă o amenințare existențială pentru omenire. Dar, pentru prima dată în istorie, cu un nivel adecvat de angajament financiar și voință politică, am putea avea ca obiectiv credibil eliminarea riscului de epidemii și pandemii.”

PubMed Central a publicat, de asemenea, lucrări privind scenariul bolii X. Am găsit un comentariu deosebit de interesant:

Către editor: Un vechi dicton spune că ”Prevenirea este mai bună decât vindecarea”. Nimic nu exemplifică mai bine această idee decât ”Boala X”. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, ”Boala X reprezintă cunoașterea faptului că o epidemie internațională gravă ar putea fi cauzată de un agent patogen care în prezent nu este cunoscut ca fiind cauza bolilor umane”.

Richard Hatchett, director executiv (CEO) al Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI), a declarat despre Boala X: ”S-ar putea să sune a science-fiction, dar Boala X este ceva pentru care trebuie să ne pregătim.”

    […]

Este extrem de necesar să se finanțeze în mod serios supravegherea, cercetarea și tratamentul potențialilor agenți pandemici emergenți care ar putea provoca boala X. În ciuda situației sumbre, se pot lua măsuri pentru a opri boala X și pentru a reduce răspândirea și daunele provocate de boala X prin pregătirea adecvată și preventivă.

Este greu de imaginat suma investită în dezvoltarea vaccinurilor ARNm înainte și în timpul pandemiei Covid.

Organizații globale, birocrații, întreprinderi private, întregi conduceri guvernamentale și reputația a mii de ”experți” se bazează pe succesul ARNm pentru a ”lupta împotriva unui scenariu al bolii X”.

Orice indiciu că această tehnologie este un eșec de concept – un dezastru pentru sănătatea umană – sau o înșelătorie prejudiciază în mod fundamental nenumărate interese.

Așadar, dacă vă veți găsi vreodată întrebându-vă de ce nimeni nu se poate atinge de vaccinurile cu ARNm, în ciuda oamenilor care au murit sau au fost lezați permanent – amintiți-vă de Boala X și de turnurile de aur care se află lângă ea.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. […] Boala X, Covid și lăcomia: asta se întâmplă de ani de zile […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs