Teroriștii piromani

Ce spuneți, oare incendiile din Grecia și Italia sunt provocate de încălzirea globală sau de mâna criminală a omului nou, progresist, conectat la ONG-urile care luptă cu combustibilii fosili?

Din moment ce activiștii de tip Greta Thunberg își lipesc mâinile de asfalt, împroașcă vopsea pe opere de artă, fac circ prin supermarketuri cu laptele de vacă, sparg cauciucuri de SUV sau se așază în mijlocul autostrăzii pentru a opri mașinile, oare ar putea aceleași personaje să dea foc la păduri pentru a induce isterie în mass-media și a ”trage un nou semnal de alarmă”.

Cel mai probabil răspunsul este ”DA”. Și nu se bazează pe speculații, ci pe fapte concrete.

Majoritatea celor 667 de incendii care au izbucnit în Grecia în ultimele săptămâni au fost declanşate ”de mâna omului”, după cum a declarat ministrul pentru crize climatice şi protecţie civilă Vassilis Kikilias, citat de The Guardian. Atât vara aceasta, cât și anii trecuți mass-media independetă din Grecia a relatat numeroase cazuri de indivizi surprinși de polițiști în timp ce incendiau vegetația.

Procurorul general al Greciei a declarat în august 2021 că a fost deschisă o anchetă de amploare, întrucât ar fi existat suspiciuni rezonabile că în spatele declanșării unor focare s-ar afla o grupare criminală organizată. În aceeași perioadă, ministrul Tranziţiei Ecologice din Italia, Roberto Cingolani, preciza că ”70% dintre incendii sunt provocate de mâna omului”, potrivit AFP.

E greu de spus că toți piromanii din lume s-au adunat în cele două țări pentru a se distra în sezonul estival. Însă specialiștii și jurnaliștii din România au alte treburi mai importante decât să găsească adevărul. ”Oamenii de știință nu au nicio îndoială când spun că schimbările climatice sunt un factor-cheie pentru acest sezon extrem al incendiilor”, titrau în 2021 reporterii din România, fix aceeași care îndemnau la carantinarea asimptomaticilor și scoaterea armatei pe străzi în lupta cu temutul Covid-19.

Bineînțeles, politicienii-marionetă nu puteau lipsi din ecuație. Fără să stea prea mult pe gânduri, fără măcar să-i întrebe pe procurorii din Grecia sau Italia, președintele Iohannis a dat verdictul cu privire la incendierea pădurilor: ”În aceste zile, România și Europa resimt cu intensitate efectele schimbărilor climatice prin furtuni violente, valuri intense de căldură și incendii de vegetație amplificate de temperaturile atipic de ridicate. Suntem martori la fenomene meteo extreme, cu impact major asupra bunăstării, a sănătății și chiar asupra vieții cetățenilor”. Bravo domnu’ președinte, aplauze la scenă deschisă.

În concluzie, incendiile apocaliptice sunt, în realitate, consecința directă a acțiunilor unui grup criminal organizat. Cel mai probabil același care se ocupă de bunăstarea populației planetei prin intermediul întâlnirilor anuale de la Davos.

Între timp, pe insulele din Grecia unde au dispărut pădurile apar, ca ciupercile după ploaie, mii de turbine eoliene aduse cu vapoarele pentru implementarea Marelui Reset.

Niciodată populația planetei nu a fost bombardată cu atâtea fake-uri evidente și iresponsabile într-un timp atât de scurt. Dovadă că Revoluția globaliștilor fără niciun Dumnezeu a intrat în linie dreaptă.

p.s. Găsiți aici un text pe același subiect, publicat de Agenția Mediafax pe 11 august 2021 și ulterior șters de pe internet.

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Este clar ca globalistii davosieni Bau-Bau se dau peste cap sa sperie lumea grozav si sa grabeasca pe hei-rup marea resetare. In realitate, cu toata forta lor monetara monstruoasa, au parte numai de esecuri pe care sigur ca nu le recunosc, dar ele exista: Covidul s-a fasait, Razboiul s-a fasait, acum ei pedaleaza puternic pe Urgenta climatica, iar aceasta se va fasai curand pentru ca exista si multi meteorologi si statisticieni cinstiti care demonstreaza adevarul cu date si analize. Dar exista si haita de idioti utili, gata sa minta, sa insele, sa provoace catastrofe pentru un pumn de arginti spurcati. Davosienilor nu le merge nici cu masinile electrice ale caror baterii explodeaza, nici cu eolienele care s-au dovedit a fi scumpe si prea putin folositoare. Dar asta nu inseamna ca vor renunta, dimpotriva, asteptati-va la cele mai aberante si smintite idei, declaratii, experimentari pe pielea noastra. Aici se plaseaza si palavragelile alarmiste ale sefilor ONU si OMS, mana in mana ca doua patsachine senile.

    • EXACT! Bravo Mihai, bravo și lui Adrian care este din ce în ce mai bine centrat pe ADEVĂRATELE probleme. Ceea ce trăim acum sunt ultimele zvârcoliri ale satanei globaliste, perfect conștientă că i se apropie sfârșitul și extincția. De data aceasta împăcare NU mai există, așa cum s-a întâmplat după Al Doilea Război Mondial cu naziștii salvați prin operațiunea Paper Clip sau după 1989 când sekuriștii români au fost reactivați prin înființarea SRI după înscenările din 15 martie 1990 de la Târgu Mureș.
      Tot acest timp scurs de la declanșarea pLandemiei a fost folosit pentru trezirea unora dintre cei care dorm. De data asta CHIAR se aplică proverbul ”puțini am fost, mulți am rămas”. Poate încă nu destui, dar evenimentele ridicole și grotești care vor urma vor aduce alături de noi majoritatea necesară. O majoritate trezită, imposibil de manipulat în continuare și imposibil de adormit din nou.
      Și satana globalistă ȘTIE asta, ȘTIE că este un război mondial din care NU poate învinge decât una dintre părți. Și mai ȘTIE că deja noi suntem mai mulți decât ei, chiar dacă cu resurse (încă) mult mai puține. ȘTIE și că noi fără acești globaliști putem trăi și încă foarte bine, dar EI fără noi NU. ȘTIE că acest drum al Eliberării de Întuneric pe care am pornit în 2020 a fost creat cu mult timp înainte, la fel ca și planurile lor kriminale. ȘTIE că acest drum duce inevitabil la Tribunalele Nuremberg 2 și condamnări în masă. Cu siguranță vor fi și execuții conform legilor militare, chiar dacă globaliștii se screm la MAXIM să evite să pomenească că SUNTEM ÎN AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL nedeclarat. Dacă ar recunoaște așa ceva și-ar băga singuri capul în ghilotina ce se întrevede la finalul tribunalelor militare care aplică legea pe timp de război.
      Însă așa cum BINE punctează Mihai mai sus, nu le-a ieșit nimic și nu le va ieși nimic nici de acum înainte. Așa că vor arunca TOTUL în luptă pentru că nu mai au nimic de pierdut, pentru ei este pe viață și pe moarte. Iar la final, când își vor fi epuizat toate ”munițiile”, va veni Ziua Judecății. NU mai e mult până acolo. Mă rog la Dumnezeu să le dea ceea li se cuvine după judecata Lui! (ăsta este un blestem cumplit de fapt).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs