Decepția de după summit-ul NATO

Cinic, demagogic și criminal este mesajul NATO față de muritorii de rând din Ucraina. E foarte greu ca cineva să intre în papucii unui simplu cetățean din Kiev care timp de aproape doi ani a fost bombardat cu lozinci mincinoase despre victorie, recuperarea teritoriilor și aderarea la NATO. Omul respectiv tocmai a suferit o mare deziluzie.

Ucraineanul de rând a realizat fără tăgadă că Zelensky l-a mințit non-stop. Și că occidentul colectiv îl tratează ca pe o specie de suboameni. Îl duce de nas, îl batjocorește, îl obligă să devină carne de tun. Bineînțeles, cu ajutorul propagandei adusă la un nivel nemaiîntâlnit de cinism.

Actor de meserie, Zelensky știa foarte bine rezultatul discuțiilor care urmau să aibă loc la Vilnius. Așa că și-a jucat rolul de apărător al intereselor supreme ale Ucrainei, terfelite cu mult înainte de februarie 2022, apoi după ce Boris Johnson l-a convins să continue măcelul.

Zelensky: ”Este fără precedent și absurd când nu este stabilit niciun interval de timp pentru invitație și nici pentru aderarea Ucrainei. În schimb, se adaugă o formulare vagă despre «condiții» chiar și pentru invitarea Ucrainei”. Presupusa indignare jucată penibil, de ochii compatrioților, ar fi trebuit să fie arhisuficientă pentru continuarea luptelor cu și mai mare avânt.

Iată ce a punctat și consilierul prezidenţial Mihailo Podoliak, înainte de începerea discuțiilor din Lituania: ”Summitul NATO de la Vilnius este o oportunitate de a corecta greşelile fatale ale summitului de la Bucureşti din 2008. Pentru aceasta, NATO trebuie, în mod colectiv, să nu-i mai fie teamă de responsabilitate”.

Gașca de saltimbanci războinici adunați sub titulatura NATO nu avea cum să ia altă decizie fără declanșarea celui de-al treilea război mondial. Până și copiii din Ucraina știu asta. Doar că Zelensky a făcut-o pe prostul în mod intenționat, cu unicul scop de a ieși cât mai puțin șifonat față de propriul popor – târât într-un război favorabil exclusiv administrației Biden.

Oricât s-a străduit șeful NATO să ascundă realitatea nefardată, la un moment dat și-a dat drumul la gură și a rostit adevărul gol-goluț. Jens Stoltenberg, maestru de ceremonii: ”Dacă Ucraina nu se impune pe câmpul de luptă, nu avem despre ce proces de aderare să discutăm”. Nici că se putea o batjocorire mai mare.

Cu alte cuvinte, nu doar că nu v-am invitat oficial să vă alăturați NATO, dar vă avertizăm foarte clar – ori muriți de gât cu rușii până la ultimul om, ori vă luați adio de la orice posibilitate de afiliere la strălucita noastră organizație militară, strict defensivă. Atât de defensivă, încât 300.000 de soldați NATO, sute de tancuri, avioane și sisteme de lansare a rachetelor, vor fi dislocate aproape de granițele Ucrainei, pentru a interveni la timp în apărarea Statelor Unite și, tangențial, a Europei.

Planurile ”secrete” de apărare, invocate de președintele Iohannis în conferința de presă, nu sunt altceva decât planuri secrete de atac. Am convingerea că NATO nu va aștepta ca Rusia să lovească prima, întrucât un conflict cu arme convenționale Rusia-NATO, cu trupe occidentale pe teren, ar fi clar dezechilibrat. Cifrele nu mint.

Altfel, summit-ul și-a atins principalul obiectiv: aliaţii europeni şi Canada au înregistrat o creştere de 8,3% în termeni reali a bugetelor lor de apărare în 2023. Iar procentul va crește substanțial.

China nu este adversarul nostru şi ar trebui să continuăm să dialogăm”, mai a spus secretarul general Stoltenberg, subliniind în acelaşi timp că atitudinea Beijingului afectează securitatea NATO şi provoacă ”ordinea internaţională bazată pe reguli”.

O ordine bazată pe reguli din ce în ce mai contestate, dat fiind că sunt făcute, interpretate și respectate după bunul plac al administrației Biden.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. […] Decepția de după summit-ul NATO […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs