Ucraina se descurcă foarte bine, de aceea Biden le trimite muniție cu dispersie

Administrația Biden nu se pricepe la logică. Urmăriți-l pe consilierul de securitate națională al lui Biden, Jake Sullivan, insistând că Ucraina se descurcă grozav și că Statele Unite trebuie să trimită bombe cu dispersie, deoarece atât Ucraina, cât și Statele Unite au rămas fără obuze convenționale de 155 mm. What?

Administrația Biden, în conformitate cu istoricul său, a realizat o altă răsturnare de situație în elaborarea politicilor, acceptând să trimită bombe cu dispersie ilegale în Ucraina. Adevărata noutate în încurajarea malefică a lui Sullivan pentru distrugerea Ucrainei este recunoașterea sa că Statele Unite și-au epuizat stocul de obuze militare de 155 și acum, din disperare, a semnat pentru a furniza o muniție interzisă, care se speră că va rupe moralul și apărarea rușilor. Există vreo șansă ca cocaina găsită în biblioteca Casei Albe să-i aparțină lui Sullivan? Doar întrebam.

Următorul videoclip încapsulează realitatea cu care se confruntă Rusia – nu vrobim doar despre o politică nesăbuită susținută de Biden, ci despre o nebunie bipartizană. Republicanii toarnă gaz pe foc. Biden îi spune lui Fareed Zakharia că nu va susține aducerea Ucrainei în NATO în timp ce războiul din Ucraina face ravagii, întrucât acest lucru ar însemna război cu Rusia. Dați-i credit lui Dementia Joe – are dreptate. Republicanii, cu Lindsey Graham în frunte, sunt cei care cer ca Ucraina să fie accelerată în vederea aderării la NATO. Nu există nicio voce sănătoasă la Washington capabilă să ceară încetarea provocărilor americane, care riscă un război cu Rusia.

Într-un alt moment de o luciditate neobișnuită, Biden admite că NATO este divizat și că nu există un consens pentru a susține ungerea Ucrainei ca membru NATO. Mulțumesc, Căpitane Evident.

Nu sunt sigur cât timp va putea Putin să reziste presiunii exercitate de armata rusă pentru a intensifica războiul și pentru a lovi direct ținte americane, cum ar fi Global Hawk (avion de supraveghere fără pilot), care facilitează moartea a sute de civili ruși. Vă puteți imagina indignarea care ar mistui America dacă munițiile furnizate de Rusia ar fi folosite pentru a ucide cetățeni americani de-a lungul graniței cu Mexicul?

Absența unei acoperiri oneste a presei din Statele Unite cu privire la adevărata stare a războiului din Ucraina le permite republicanilor și democraților să îmbrățișeze narațiuni false despre ”succesul” Ucrainei pe teren. Singura opțiune a Rusiei este să își intensifice atacurile asupra centrelor de decizie și a locurilor de adunare a trupelor din Ucraina. Dacă moartea sutelor de mercenari străini începe să fie raportată în țările lor de origine, atunci mass-media occidentală ar putea fi în sfârșit obligată să facă un reportaj onest.

Îmi amintesc că reportajele realizate de corespondenții americani pe teren în Vietnam au fost cele care au jucat un rol vital în trezirea publicului american cu privire la inutilitatea războiului. O doză similară de adevăr este necesară acum pentru a trezi poporul american din somnul iluziei.
………………………

Un articol de Larry C. Johnson, veteran al CIA și al Biroului de combatere a terorismului din cadrul Departamentului de Stat. Este fondatorul și directorul BERG Associates, firmă înființată în 1998. Larry a asigurat timp de 24 de ani instruirea comunității de operațiuni speciale a armatei americane.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. […] Ucraina se descurcă foarte bine, de aceea Biden le trimite muniție cu dispersie […]

  2. Mai rasfirati mai baieti, mai rasfirati…. ca mirositi a FSB de la o posta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs