America este o dictatură militară deghizată în democrație

Un comentariu de John și Nisha Whitehead via The Rutherford Institute

”Ce țară își poate păstra libertățile dacă conducătorii lor nu sunt avertizați din când în când că poporul își conservă spiritul de rezistență?” – Thomas Jefferson

Un caz concret: Fondatorii Americii nu au dorit un guvern militar condus prin forță. Mai degrabă, au optat pentru o republică guvernată de statul de drept: Constituția SUA.

Cu toate acestea, cândva, pe parcursul ultimilor peste 240 de ani, această republică constituțională a fost transformată într-o dictatură militară deghizată în democrație.

Majoritatea americanilor par relativ netulburați de această stare de lege marțială.

În mod incredibil, atunci când președintele Biden s-a lăudat cu faptul că cetățeanul obișnuit nu are nicio șansă în fața arsenalului masiv de putere de foc militarizată a guvernului, declarația abia dacă a provocat o mică tresărire.

După cum a remarcat Biden la un eveniment de strângere de fonduri din California, ”Îmi plac tipii ăștia care spun că al doilea amendament, copacul libertății, este udat cu sângele patrioților. Ei bine, dacă [vreți] să faceți asta, dacă vreți să lucrați împotriva guvernului, aveți nevoie de un F-16”. 

Mesajul transmis cetățenilor este clar: în prezent, în națiunea noastră nu mai există loc pentru genul de revoluție pe care strămoșii noștri au organizat-o împotriva unui guvern tiranic.

De altfel, guvernul a declarat un război total împotriva oricărei rezistențe din partea cetățenilor față de măsurile luate în pandemie, față de acaparările de putere și abuzurile guvernamentale.

Conform acestui standard, dacă Declarația de Independență ar fi fost scrisă astăzi, semnatarii ei ar fi devenit extremiști sau teroriști, ceea ce ar fi dus la includerea lor pe o listă de supraveghere guvernamentală. Ar fi dus la supravegherea activităților și a corespondenței lor și, eventual, la arestarea, reținerea pe termen nedefinit, privarea de drepturile lor și etichetarea lor ca fiind combatanți inamici.

Nu mai este o chestiune de speculații și avertismente.

De ani de zile, guvernul avertizează împotriva pericolelor terorismului intern, construind sisteme de supraveghere pentru a-și monitoriza proprii cetățeni, creând sisteme de clasificare pentru a eticheta drept extremiste orice punct de vedere care contestă status quo-ul și antrenând agențiile de aplicare a legii să asimileze orice persoană având opinii antiguvernamentale cu un terorist intern.

Un raport al Colegiului de război al armatei din 2008 a arătat că ”violența civilă generalizată în interiorul Statelor Unite ar forța instituția de apărare să își reorienteze prioritățile in extremis pentru a apăra ordinea internă de bază și securitatea”. Raportul de 44 de pagini continuă să avertizeze că printre cauzele potențiale ale unor astfel de tulburări civile s-ar putea număra un alt atac terorist, ”un colaps economic neprevăzut, pierderea ordinii politice și juridice funcționale, rezistență internă intenționată sau insurgență, urgențe de sănătate publică omniprezente și dezastre naturale și umane catastrofale”.

Rapoartele ulterioare ale Departamentului pentru Securitate Internă de identificare, monitorizare și etichetare a activiștilor de dreapta și de stânga și a veteranilor militari drept extremiști (alias teroriști) s-au manifestat în programe de supraveghere precrimă cu drepturi depline. Aproape un deceniu mai târziu, după ce a blocat națiunea și a cheltuit miliarde pentru a lupta împotriva terorismului, DHS a ajuns la concluzia că amenințarea cea mai mare nu este ISIS, ci extremismul de dreapta intern.

În completarea acestei campanii orientată spre profit pentru a-i transforma pe cetățenii americani în combatanți inamici (și America într-un câmp de luptă), se află un sector tehnologic care conlucrează cu guvernul pentru a crea un Big Brother atotștiutor, atotvăzător și de neînlăturat. Nu doar în legătură cu dronele, cititoarele de plăcuțe de înmatriculare, dispozitivele stingray și NSA trebuie să vă faceți griji. Sunteți, de asemenea, urmăriți de cutiile negre din mașinile dumneavoastră, de telefonul mobil, de dispozitivele inteligente din casă, de cardurile de fidelitate de la supermarket, de conturile de social media, de cărțile de credit, de serviciile de streaming precum Netflix, Amazon și de conturile de cititoare de cărți electronice.

Evenimentele din ultimii ani au făcut toate parte dintr-un plan general de a ne închide gura și de a ne bloca preventiv: făcând imposibilă revoluția pașnică și inevitabilă revoluția violentă.

Puterea vrea o scuză pentru a închide națiunea și a trece la legea marțială.

Iată cum începe totul.

Așa cum a avertizat John Lennon: ”Când se ajunge la necesitatea de a recurge la violență, atunci joci jocul sistemului. Instituția te va irita – te va trage de barbă, te va lovi peste față – pentru a te determina să lupți. Pentru că, odată ce te-au făcut violent, atunci știu cum să se descurce cu tine.

Deja, nemulțumirea este în creștere.

Potrivit unui sondaj USA TODAY/Suffolk University, 7 din 10 americani cred că democrația americană este ”în pericol”.

Americanii sunt îngrijorați de starea țării lor, se tem de un guvern federal din ce în ce mai violent și mai opresiv și s-au săturat să fie tratați ca niște suspecți și infractori.

Ceea ce vom vedea mai mult, în scurt timp, este o nemulțumire tot mai mare față de guvern și de tacticile sale greoaie din partea unor oameni care s-au săturat să fie folosiți și abuzați și sunt gata să spună ”enough is enough”.

Asta se întâmplă atunci când un guvern parazitar le pune botniță cetățenilor, îi îngrădește, îi marchează cu coduri de bare, îi biciuiește până la supunere, îi forțează să plătească cu sudoarea frunții lor, oferindu-le în schimb puține lucruri. Iar apoi le acordă puține posibilități (sau chiar deloc) pentru a-și exprima nemulțumirea.

Suntem cu spatele la zidul proverbial.

Ne pierdem libertățile treptat și de atât de mult timp – ne-au fost vândute în numele securității naționale și al păcii globale, menținute prin intermediul legii marțiale deghizate în ”lege și ordine” și aplicate de o poliție militarizată și de o elită politică hotărâtă să își mențină puterile cu orice preț – încât este greu de identificat cu exactitate momentul în care totul a început să se prăbușească. Dar ne aflăm pe această traiectorie rapid descendentă de ceva timp.

Când guvernul se consideră superior cetățenilor, când nu mai funcționează în beneficiul poporului, când poporul nu mai este capabil să își reformeze în mod pașnic guvernul, când funcționarii guvernamentali încetează să se mai comporte ca niște funcționari publici, când oficialii aleși nu mai reprezintă voința poporului, când guvernul încalcă în mod obișnuit drepturile poporului și comite mai multe acte de violență împotriva cetățenilor decât infractorii de drept comun, când cheltuielile guvernamentale nu pot fi justificate și nu se poate da socoteală în legătura cu proasta lor gestionare, când sistemul judiciar acționează mai degrabă ca instanțe de ordine decât de justiție și când guvernul nu mai este obligat să respecte Constituția, atunci nu mai avem un guvern ”al poporului, din partea poporului și pentru popor”.

Țineți-vă bine.

Ceva se pune la cale în bârlogurile puterii, mult dincolo de ochii publicului, și nu este de bun augur pentru viitorul acestei țări.

Ori de câte ori ai o întreagă națiune atât de hipnotizată de teatrul politic și de spectacolul public încât nu mai ține cont de nimic altceva, ar fi bine să te ferești.

Ori de câte ori ai un guvern care operează în umbră, vorbește într-un limbaj al forței și conduce prin forță, ar fi bine să te ferești.

Și oricând ai un guvern atât de îndepărtat de poporul său încât se asigură că nu este niciodată văzut, auzit sau ascultat de cei aleși să îl reprezinte, ar fi bine să te ferești.

Arhitecții statului polițienesc ne-au adus exact acolo unde vor ei: sub bocancul lor, cu respirația tăiată, disperați după libertate, luptând pentru un viitor menit să nu semene cu închisoarea totalitară care se ridică în jurul nostru.

Guvernul și cohortele sale au conspirat ca să se asigure că singura cale de atac reală pe care o are poporul american pentru a-și exprima nemulțumirea față de guvern este votul. Dar aceasta nu este deloc o cale de atac reală.

Așa cum am clarificat în cartea mea ”Battlefield America: Războiul împotriva poporului american” și în omologul său fictiv ”The Erik Blair Diaries”, ceea ce se desfășoară în fața noastră nu este o revoluție. Este o antirevoluție.

Suntem cei mai vulnerabili în acest moment.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Filozofi ca și Hegel care și-au creat un sistem filozofic în care statul providențial ia locul luo Dumnezeu și vor aduce raiul pe pământ pentru toți oamenii ce nu vor mai pitea de atâta bine ar trebui considerați niște impostori. Dacă acest sostem funcționează e doar pentru o mică elită ticăloasă nealeasă de nimeni dar apărită de nicăieri care calcă în picioare cu un bocanc cu pingeaua groasă, miliardele de oameni ale acestei nefericite lumi. Lumea asta a devenit o glumă sinistră.

    Știu ce o să zică hegelienii, ca și marxiștii care au vrut reabilitarea Marxismului. Că sistemul luo filozofic a fost prost înțeles, că ei știu mai bine cum se face. Eu știu ina bună: ce se naște din pisică șoareci mănâncă.

    Când mai au chef de experimente sociale, să le facă pe pielea lor și să-i lase pe oamenii simpli să se guverneze ca și până acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs