Amenințările de după război în Noua Ordine Mondială

Haideți să fim optimiști și să luăm în considerare un preconizat tratat de pace în Ucraina înainte de a fi prea târziu. Fiecare dintre părțile implicate va rămâne, cel mai probabil, cu un oarecare câștig menit să contrabalanseze imensele pierderi materiale și umane.

Războiul se va termina, iar principala problemă va fi legată de libertățile noastre fundamentale. Cine ni le va apăra? Există organizații globale, țări sau personalități de marcă în care putem avea încredere? Există dorința de a proteja aceste libertăți? Sau dimpotrivă, de a le suprima?

Cele mai persistente amenințări rămân legate de activitatea miliardarului filantrop Bill Gates, a cărui rețea globală de politicieni, jurnaliști și ONG-uri continuă să sprijine proiecte mai vechi, capabile să atace în mod flagrant libertățile cetățenești. Vorbim, în principal, despre Alianța ID2020 (pașapoarte digitale biometrice) și Agenda 2030 pentru Dezvoltare Durabilă (aka Directivele Forumului Economic Mondial de la Davos), implementate cu sprijinul ONU, al Băncii Mondiale, al OMS și al unor puternice corporații financiare și Big Tech.

Totul este la vedere, cu site-uri oficiale, sponsori, consilii de conducere. Nicio conspirație. Oricine poate verifica informațiile cu un singur click.

Principalele atacuri brutale la libertățile noastre fundamentale se duc pe trei direcții: 1) Răspunsul unitar la pandemii (pașapoartele de sănătate); 2) Introducerea monedelor digitale programabile (eventual și a creditelor sociale); 3) Cenzura pe internet. Singurul politician de anvergură care a reacționat în sprijinul cetățenilor a fost Donald Trump. În timpul mandatului său, Trump a retras Statele Unite din Organizația Mondială a Sănătății și a militat în mod constant pentru libera exprimare. Pe de altă parte, guvernul de la Moscova a introdus în Duma de Stat un proiect de ieșire a Rusiei din OMS, care a rămas nevotat până în prezent. Amitim aici că OMS este controlată de principalul ei finanțator, miliardarul Bill Gates.

Același personaj prezentat de mass-media sub titulatura de ”filantrop” tocmai a fost primit la Beijing de președintele Xi Jinping, cu onorurile cuvenite unui șef de stat. Din discuțiile celor doi a rezultat fără tăgadă că Jinping pune mare preț pe influența lui Gates la nivelul politicii de vârf de la Washington, iar colaborarea miliardarului cu firme și universități din China ar putea contribui la dezghețul relațiilor sino-americane. Mai mult decât atât, Beijingul promovează cu sârguință proiectele globaliste Alianța ID2020 și Agenda 2030. De altfel, Bill Gates nu a ratat ocazia de a-l felicita pe Xi Jinping pentru reacția exemplară a Beijingului în timpul pandemiei.  

Faptul că țări ca Rusia și China, principalii piloni ai organizației BRICS, continuă să sprijine proiecte de suprimare a libertăților cetățenești implementate de ”occidentul decadent”, poate însemna doar un singur lucru: în pofida conflictului ideologic între liberalism și autocrație, în pofida războiului din Ucraina și a tensiunilor din jurul Taiwan-ului, există un fir roșu comun care mai degrabă unește, decât dezbină. Există o putere globală, suprastatală, capabilă să ducă mai departe viziunea distopică Gates-Soros-Schwab asupra viitorului.

Măcinați zi de zi de perspectiva escaladării războiului până la distrugerea totală, măcinați de presiunea constantă asupra valorilor lumii conservatoare, creștine, riscăm să ignorăm tocmai ideea principală. Riscăm să răsuflăm ușurați atunci când se va termina războiul, fără să băgăm de seamă că, între timp, am rămas văduviți de libertăți fundamantale pe care altădată le consideram inviolabile. Sacre, de neatins.

SUA, Rusia și China vor rămâne ”imperii” într-un fel sau altul. Și, la un moment dat, poate vor forma și mult-visatul Guvern Mondial.

Însă cum rămâne cu noi, muritorii de rând? Cine ne apără în fața acestor coloși?

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs