Puterea videoclipurilor și a mijloacelor de comunicare

Așchia din ochiul Turciei – bârna din ochiul Germaniei

Un titlu îndrăzneț din publicația germană Tagesschau vorbește despre Turcia: acolo, potrivit unor experți, există ”videoclipuri false și puterea mass-media” în campania electorală. Mai presus de toate, însă, un Pascal Siggelkow ne spune că ”aproape toate mediile de mare anvergură din țară au fost aliniate”. Este același Siggelkov care, împreună cu un think tank afiliat la guvern, a încercat să o defăimeze pe jurnalista Alina Lipp ca fiind finanțată de Putin. De ce? Pentru că Lipp a avut o opinie contrară guvernului cu privire la războiul din Ucraina.

Ștergerea opiniilor alternative pe YouTube

Videoclipurile false din ”media de largă răspândire” sunt destul de rare în Germania. În schimb, YouTube este preocupat de ștergerea opiniilor video alternative: atunci când corporația Google, de care aparține YouTube, a șters, este dificil să se identifice autorul politic. Dar, prin alinierea YouTube la mass-media majoritară, o ultimă portiță pentru opiniile disidente a fost închisă.

Dezbatere științifică deschisă?

Un exemplu clasic de excludere și defăimare a altor opinii este profesorul de microbiologie medicală Sucharit Bhakdi. Omul de știință a avut și are o poziție alternativă argumentată cu privire la problemele legate de virusuri. Dacă ar fi să dăm crezare guvernului și mass-mediei asociate acestuia, era nevoie urgentă de o dezbatere științifică deschisă cu privire la pandemie.

Sucharit Bhakdi șters

În loc să se angajeze într-un dialog deschis și democratic cu persoane precum Sucharit Bhakdi, videoclipurile lui Bhakdi au fost și sunt șterse. În loc să se discute opiniile omului de știință, el a fost și este defăimat; a fost împins public în colțul antisemiților. În Germania, acest lucru îți poate distruge viața. Recent, o instanță obiectivă l-a achitat pe inteligentul profesor de acuzația dezgustătoare de antisemitism.

Acuzație de antisemitism din partea unui agent de influență

Achitarea nu a împiedicat organul guvernamental Tagesschau să îl citeze pe Michael Blume, comisarul pentru antisemitism din Baden-Wuerttemberg, ca agent de influență: acesta a văzut verdictul și justificarea ca pe un eșec în lupta împotriva antisemitismului și a ”antreprenorilor conspirației”. Astfel, agitația continuă în mass-media. Ce-i pasă canalului ARD de o hotărâre judecătorească?

Sascha Lobo scăpat din lesă

Femeia odioasă din SPD, Eskens, a inventat cuvântul ”covidiot” în pandemie pentru a face disprețuitoare alte opinii și pentru a împiedica căutarea adevărului. Când curajoasele și pașnicele Schwarzer și Wagenknecht au exprimat o opinie despre războiul din Ucraina diferită de cea a majorității, SPIEGEL i-a dat drumul în lesă tinerei sale profesioniste Sascha Lobo și a lansat în lume termenul de ”lumpenpazifism” (pacifism butaforic).

Deoarece ”lumpenpacifismul” este atât de apropiat de ”lumpenpack” din punct de vedere lingvistic, termenul a fost adesea folosit împotriva opiniilor disidente pentru a reduce la tăcere opoziția, astfel încât să nu poată apărea un discurs deschis privind rolul NATO în Ucraina și în jurul acesteia.

Un acord larg ca o coincidență?

Dacă o să comparați pozițiile ”mass-mediei de largă răspândire în țară” cu privire la pandemie și la războiul din Ucraina, veți găsi o largă convergență: De la A pentru ARD la Z pentru ZEIT – există un grad ridicat de acord. Ar trebui să fie o coincidență?

Opoziție reală în parlamentul turc

Ar fi nedrept să defăimăm discursul politic german ca fiind ”turcesc”. La urma urmei, există un partid kurd în parlamentul turc: Partidul Democratic al Poporului, de stânga, în kurdă: Partiya Demokratîk a Gelan. Aceasta este o opoziție mai fundamentală decât se poate lăuda Bundestag-ul. O opoziție democratică care are și propria presă.

Așchia din ochiul Turciei

Deși Tagesschau poate vedea cu ușurință așchia din ochiul Turciei, nu vrea să vadă bârna din ochiul său: și-ar expune rolul de slugă și unde am ajunge? Posibil în preajma unor minime condiții democratice.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Toate diktaturile lumii fac la fel. Își acuză oponenții exact de ceea ce fac ele însele. Așa a fost pe vremea naziștilor, așa a fost în komunism, așa este și în globalism. Adevărul care trebuie spus și repetat mereu, ca o picătură chinezească, este că globalismul este cea mai jegoasă diktatură din istorie, o mizerabilă sumă a komunismului promovat de Școala de la Frankfurt încă din anii 1930+ la care se adaugă nazismul celor făcuți scăpați în 1946 prin operațiunea Paper Clip și în final se adaugă satanismul adepților lui Aleister Crowley și Albert Pike. IATĂ rețeta ”de succesuri” a noii ordini mondiale. ASTA vă doriți? Atunci votați în continuare partidele SEKURITĂȚII. Pentru că sekuritate = diktatură. Din cele mai vechi timpuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs