Guvernul mondial G7: Alianța NATO împotriva Rusiei și Chinei

Zilele trecute, mass-media a fost plină de știri despre o organizație amenințătoare numită ”G7”. Aceste țări deosebit de puternice din punct de vedere economic, cu o preferință clară pentru Occident, ”avertizează” Rusia și China ca și cum ar fi un nou guvern mondial, un fel de super-ONU care dă note și stabilește reguli pentru celelalte țări. Oricine se uită mai atent la organizația G7 va putea recunoaște un nucleu dur de țări NATO, de când rușii au fost excluși din club în 2014.

Poziția G7 față de Rusia

Poziția G7 împotriva Rusiei este propagată deosebit de zgomotos: la inițiativa SUA, organizația a adoptat un nou pachet de sancțiuni împotriva Federației Ruse, presupus a fi din cauza războiului din Ucraina. Oricine crede că mișcarea este o formă de politică de pace trebuie doar să întrebe ce a avut de spus G7 despre diferitele războaie NATO. Răspunsul: nimic. Cu toate acestea, grupul G7 încearcă să se deghizeze ca o organizație de pace aflată deasupra conflictelor.

Politica internă mondială

Dar G7 nu încearcă doar să impună o politică externă mondială. La reuniunea sa din iunie 2022, a stabilit, de asemenea, un curs de politică internă printr-o declarație privind ”democrațiile rezistente”. De la o ”ordine internațională bazată pe reguli” care trebuie promovată până la cooperarea cu Organizația Mondială a Sănătății (OMS), a răsunat canonul valorilor occidentale orchestrate de SUA.

Dictarea condițiilor pentru cei săraci

Țările G7 reprezintă aproximativ 10% din populația lumii și generează aproximativ 45% din venitul național brut mondial. În mod evident, clubul G7 al celor bogați vrea să dicteze majorității țărilor mai sărace cum trebuie să trăiască. Încercarea celor bogați de a dicta condiții sociale celor săraci este bine cunoscută încă de la războaiele coloniale și, odată cu războaiele imperialismului american, a fost orientată spre asigurarea unor condiții mai bune de exploatare pentru capitalism.

Opinie liberă

Reprezentanților țărilor din G7 le place să se certe cu presupusele condiții nedemocratice din China sau Rusia. Printre valorile democratice revendicate de cei șapte din G7 se numără și ”protejarea dreptului la libertatea de exprimare și de opinie online și offline și asigurarea unui peisaj mediatic liber și independent”.

Opinie ostilă

Oricine își amintește peisajul mediatic occidental din perioada pandemiei știe că industria farmaceutică, cu publicitatea sa masivă, nu tolera disidența, cu atât mai puțin încuraja o dezbatere științifică deschisă. Atitudinea nedemocratică a mass-media de la începutul războiului din Ucraina este și mai evidentă: oricine încearcă măcar să explice atitudinea Rusiei față de amenințările NATO este catalogat drept dușman. Opinia lor pur și simplu nu este publicată sau este marginalizată ca fiind nedemocratică. Opinie liberă? Dar nu și dacă nu împărtășești opinia majorității.

Opoziția în Rusia este bună

Canonizarea oarbă a personalităților din opoziția rusă poate fi observată în exemplul opozantului rus Mihail Hodorkovski. În timpul dezintegrării Uniunii Sovietice, fostul funcționar sovietic Hodorkovski reușise să pună mâna pe o importantă companie petrolieră. Când a încercat să vândă această bucată grasă din fosta bogăție națională unei corporații americane, a fost oprit de forțele de orientare națională din jurul lui Vladimir Putin. Drept urmare, occidentul l-a declarat rapid ca fiind un opozant bun și curajos.

Opoziția în Germania este rea

Atunci când, la începutul pandemiei din Germania, o mare mulțime de oameni s-a ridicat în mod public pentru democrație și împotriva intereselor producătorilor de seringi, aceștia nici măcar nu au fost numiți ”opoziție” în mass-media. Au fost numiți în mod disprețuitor ”adepți ai teoriei conspirației” sau ”escroci” sau ”covidioți”. Faptul că majoritatea partidelor de dreapta – de la SPD la GREENS – au reușit să pună noua opoziție extraparlamentară, inițial aproape apolitică, pe picior de egalitate cu naziștii nu poate fi explicat decât prin eșecul total al stângii germane ca forță de opoziție.

Alianțe între state și indivizi

Alianțele între state și indivizi străini sunt ușor de asimilat trădării de stat. Mai mult, indivizii, chiar dacă se reunesc în acțiuni de opoziție, nu pot fi parteneri serioși ai statelor. Și totuși, există alianțe practice între state și indivizi, de exemplu în cadrul noii mișcări pentru pace: oricine înțelege astăzi că încercuirea Rusiei de către NATO este cauza războiului din Ucraina este de facto un partener al politicii externe rusești. Și oricine înțelege și se teme de amenințările SUA împotriva Chinei ca fiind o pre-agresiune a SUA devine un partener obiectiv al superputerii chineze. Nu pentru că iubește Rusia sau China, ci pentru că vrea să apere o pace pusă în pericol de strategia NATO. Oricât de slabă ar fi opoziția extraparlamentară germană, în relația sa cu Rusia și China se află șansa unei politici externe proprii și modeste.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Alianțele între state și indivizi s-au făcut și se fac, cât vor fi statele. Statele sunt făcute din indivizi, indivizii pot trăi fără state, statele nu pot exista fără indivizi. Cu ce fel de indivizi se aliază statele? Periculoasă este alianța unui individ dintr-un stat, cu alt stat, exemplul lui Pacepa. Individul nu este denumire omenească, persoana este denumirea specific omenească, calitate aducătoare de gânduri, cuvinte și fapte, toate bune, frumoase, în dreptate și adevăr. În DEX-ul nostru sunt amestecate sensurile celor duoă cuvinte, amestecând indivizii cu persoanele, lumea fiind considerată plină de indivizi și persoane fizice, persoane juridice. Riscâm să ajungem la indivizi juridici, tu te-ntreabă și socoate, ce vrei să fii, individ, persoană ori amestec, precum în DEX.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs