Inchiziția globaliștilor lui Joe Biden

De fiecare dată când mai apare o poveste cu Donald Trump nu încetez să mă minunez în legătură cu nivelul de democrație la care a ajuns societatea americană, grație neoliberalilor globaliști din Partidul Democrat. Încă puțin și putem face o paralelă deloc forțată cu regimul lui Kim Jong-un.

Studiu de caz: scriitoarea Jean Carroll, ex-editorialist al revistei Elle. În 2019, pe când Donald Trump se afla la Casa Albă, doamna Carroll și-a amintit ”subit” de o poveste din urmă cu 37 de ani, pe care intenționa să o publice în viitoarea sa carte. În scopuri evidente de marketing, scriitoarea americană a decis să le ofere jurnaliștilor o mostră din respectiva carte, respectiv un presupus viol cu participarea extraordinară a președintelui Trump. În fond, ce-ar putea fi mai spumos de-atât?

Iată faptele pe scurt, potrivit mărturiei d-nei Carroll depusă la Tribunal pe 26 aprilie 2023: În anul 1996, ea și domnul Trump se aflau la cumpărături în magazinul Bergdorf-Goodman din New York, când acesta i-a cerut să probeze o piesă de lenjerie intimă pe care dorea să o cumpere – un body albastru. ”El se simțea bine, la fel și eu”, a declarat doamna Carroll, adăugând că cei doi flirtau în mod inofensiv. Când amândoi au ajuns în cabina de probă, doamna Carroll a spus că domnul Trump ”a închis ușa și m-a împins de perete”. ”Am fost confuză. Am râs”, a declarat doamna Carroll. Apoi a descris cum domnul Trump i-a dat jos colanții și a violat-o (cu amănunte picante).

A fost un sentiment oribil. În timp ce stau astăzi aici, încă îl mai simt”. Întrebată dacă a strigat după ajutor sau dacă i-a spus domnului Trump să se oprească, Carroll a precizat: ”Nu sunt o persoană care țipă. Sunt o luptătoare”. După agresiune, femeia a declarat că a părăsit rapid magazinul și și-a sunat prietena, Lisa Birnbach. Mai târziu, i-ar fi spus și lui Carol Martin, o prezentatoare de la ABC, dar nu s-a destăinuit multor alte persoane. Ea a descris cum presupusul viol a lăsat-o ”incapabilă să mai aibă vreodată o viață romantică”.

Într-un proces civil cu jurați, după o deliberare de trei ore, Trump a fost găsit vinovat de abuz sexual și defăimare, urmând să-i plătească victimei 3 milioane de dolari drept despăgubiri. Jurații din cadrul procesului au rămas anonimi la ordinul judecătorului Kaplan, din cauza riscului de amenințări, intimidări sau violențe directe. De menționat că legislatorii din New York au adoptat o lege care le oferă victimelor abuzurilor sexuale o fereastră de un an în ideea de a-i da în judecată pe agresori pentru fapte care s-au prescris.

Spre deosebire de procesele penale, cele de genul de mai sus nu dau verdicte pe baza unor dovezi clare și convingătoare, ci doar a unora care în mintea juraților se dovedesc a fi ”mai probabile”. Adică au un grad de veridicitate mai mare decât ”improbabil”. Lisa Birnbach și Carol Martin, cele două prietene ale victimei, au fost principalii ”martori” ai acuzării. Ele au declarat la proces că au aflat despre viol la scurt timp de la producerea acestuia, în 1996. Așadar, probe ”beton”. Evident, Trump se declară nevinovat și spune că verdictul ”este o rușine – o continuare a cele mai mari vânători de vrăjitoare din toate timpurile”.

O Justiție dreaptă stă la temelia oricărei democrații.

Dacă astfel de abuzuri inimaginabile până de curând se întâmplă în inima ”farului călăuzitor” al lumii civilizate, ne întrebăm, pe bună dreptate, cât va mai dura până ce inchiziția americană va trece oceanul, pentru a-i judeca la fel de sumar pe toți ereticii din Europa care nu se supun Noii Ordini Mondiale.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs