Pervertirea intelectualilor de mucava de către stânga globalistă

Foarte trist să vezi cum intelectualii noștri de mucava fac adevărate acrobații la nivelul logicii elementare pentru a demonstra că triunghiul are patru laturi. Foarte trist să vezi cum sprijină impostura, demagogia, incompetența și corupția, deși se declară fani ai meritocrației.

Cei mai mulți dintre intelectualii din România care se manifestă în spațiul public sunt suporteri ai președintelui Joe Biden și ai Partidului Democrat. Cu alte cuvinte, oameni de stânga, bine angrenați în mecanismul pus în mișcare de elitele de la Davos.

E greu de precizat ce virtuți deosebite pot fi găsite la nivelul ideologiei promovate de democrați (neoliberali sau neomarxiști, cum vreți). De ce intelectuali ca Baconschi, spre exemplu, acceptă cu voioșie politici de promovare a migrației ilegale, de răstălmăcire a istoriei și dărâmare a statuilor, de discriminare pozitivă față de minorități, de distrugere a Bisericii și a familiei, de libertinaj sexual și îndoctrinare în rândul copiilor, de promovare a războaielor prin procură ș.a.m.d.

Dacă un bătrân cu semne evidente de senilitate poate candida pentru încă un mandat la Casa Albă fără ca societatea civilă să reacționeze, atunci o mare parte din vină cade pe umerii așa-ziselor elite. A unor cărturari ca Baconschi, Paleologu, Papahagi ori a unor influensări ca CT Popescu, Mîndruță sau Caramitru. Simplii cetățeni sunt foarte influențabili. Adesea se identifică ușor cu astfel de lideri împinși în primele rânduri pentru a modela ”opinia publică” după voința celor aflați la putere.

Președintele Joe Biden mizează pe aceeași alegători pe care i-a protejat și i-a cultivat în ultimii ani: migranții ilegali, minoritățile de orice fel, pătura săracă a populației – dependentă de ajutoare sociale, funcționarii și intelectualii din aparatul de stat, inclusiv servicii speciale, armată, poliție și Justiție. Îi recunoaștem cu ușurință pe votanții de stânga, ai PSD.

Pentru că democrații sunt în mod tradițional parteneri fideli ai instituțiilor de forță, Joe Biden și o groază de alți politicieni corupți din zona globalistă au prea puține emoții cu privire la o posibilă inculpare și tragere la răspundere. Dosarul laptopului lui Hunter Biden este un exemplu clasic de suspiciuni evidente de corupție la nivel înalt, în care serviciile secrete și-au dat mâna pentru o mușamalizare ca la carte.

Întrebarea care se pune este de ce intelectuali aparent cu capul pe umeri ar spriji astfel de politicieni. De ce s-ar simți datori să le atribuie în permanență circumstanțe atenuante și false calități, să le găsească scuze inclusiv atunci când matrapazlâcurile devin evidente chiar și pentru niște copii.

Răspunsul este unul singur: cointeresarea materială. Intelectualii formați în vaste biblioteci sunt arareori oameni de afaceri, tipi care reușesc să ajungă la un anumit grad de bunăstare în mediul privat, grație calităților dovedite într-un sistem concurențial foarte dur. Și atunci se agață cu disperare de orice mână de ajutor întinsă de SISTEM. Orice funcție bine plătită într-o instituție de stat, orice contract semnat cu băieții de prin ministere, orice colaborare cu ONG-uri, ziare și televiziuni arondate Sistemului, orice loc într-un consiliu de administrație, orice bursă în occident, orice sinecură la vreo ambasadă. Etcetera. Pe scurt, orice os numai bun de ros.

Pervertirea intelectualilor de către stânga globalistă ne-a adus în acest punct. Iar ieșirea din impas, chiar și pe ultima sută de metri, nu poate fi realizată decât prin coagularea elitelor din rândul patrioților, a oamenilor de dreapta. Prin cultivarea și sprijinirea lor încă de pe băncile școlii.

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Nu am citit niciodată „Trădarea intelectualilor” de Julien Benda dar articolul ne-a lămurit și de ce. Pentru bani. Acrlași argument de la Iuda Iscarioteanul încoace.

    • EXACT! Sau mai precis, cu mult înainte de Iuda dar cu ACEEAȘI origine și motivație.
      De fapt, cam ăsta ar fi ”firul roșu” al postării mele de mai sus: vorba americanilor, Follow the Money! Tot acest imperiu diktatorial mondial cu nuanțe sclavagiste mai mult sau mai puțin evidente și-a schimbat ca lupul de multe ori părul de-a lungul istoriei, dar năravul ba. Însă de sute, poate mii de ani, refrenul este același: înrobirea umanității prin dobânzi, camătă, inflație, escrocherii financiare.
      OK, veți spune, și pe toate astea cine le-a inventat? De unde vin ele? Răspunsul la aceste întrebări este pilula roșie care vă va elibera gândirea. Are legătură cu un anumit cult al unui idol antic de acum 3-5.000 de ani. A se căuta în zona Mesopotamiei, a Babilonului. Care idol este descris cu un alt nume și în spiritualitatea creștină ca fiind Răul Suprem. Vă las pe voi să vă faceți documentarea, merită fiecare secundă de timp consumat.
      It’s going to be Biblical…

  2. Ideea asta cu coagularea elitelor de dreapta de pe băncile școlilor este bună, dar mult prea tardivă. Kriminalii globaliști ne-au luat-o înainte cu vreo 60 de ani, cam de pe vremea Școlii de la Frankfurt. Și va dura încă vreo 30 de ani să observăm efecte palpabile. Acum este nevoie de măsuri rapide, cu impact imediat, pentru că timpul nu mai are răbdare. N-am zis-o eu, e de la Marin Preda.
    Ar trebui începută dezinfectarea de la sursa pervertirii, respectiv interzicerea ONG-urilor cu scop politic gen Soros sau GDS (aia cu ”implicarea socială” e abureală neo-marxistă), anchetarea implicării corporațiilor globaliste în activități cu caracter politic (vezi 10 august), investigarea surselor de venit pentru toți activiștii, etc.
    Și mai avem un elefant în încăpere. Mare cât încăperea. JUSTIȚIA. Profund coruptă până la cele mai mici nivele: judecătorii în cârdășie cu procurorii și cu polițiștii. Am astfel de exemple, pot demonstra cu PROBE. Ori, atunci când justiția nu funcționează, orice altă măsură este inutilă pentru că dispare FRICA de consecințe.
    Cât despre educație (și nu numai), am observat un fenomen care se repetă la infinit: TOATE promisiunile electorale se dovedesc ulterior a fi răsturnate exact pe dos. Ficusul de la Cotroceni ne-a promis o Românie educată și-am ajuns cu educația-n gard. UE ne-a promis libertate, prosperitate, demnitate și-am primit diktatură medicală, sărăcie, înjosirea și suprimarea TUTUROR drepturilor constituționale. Ne-au promis un vakcin ”sigur și eficient” și-acum oamenii mor subit pe capete din cauza lui sau ajung invalizi pe viață. Și în cel mai bun caz se îmbolnăvesc la nesfârșit ”de covid”.
    Mi-e și frică să mai aud vreo promisiune electorală deoarece prin antinomie mă apucă groaza gândindu-mă ce vom primi. Fix pe dos.

    • Scoala de la Franckfurth doar a adaptat mesajele pentru modernitate, la 1789 ce.a fost ? Dar 1820 – 1824 ? Sau proiectul sovietelor aplicat pe Rusia si exportat in vecinatate, aplicat prin tehnici radical diferite si in Vest ?. Care tehnici – folosite in Vest, s.au dovedit net superioare, drept care dupa 1989 au fost preluate si in Est. Samd

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs