Exorcizarea

Se fac de-acum mai bine de trei ani de când viețile noastre s-au schimbat radical. Chiar dacă unii refuză să perceapă fenomenul și se amăgesc că ”totul este ca înainte”.

Nu, nu este. Elita occidentală a înnebunit. Într-o perioadă de timp foarte scurtă s-au întâmplat atât de multe lucruri iraționale, la limita absurdului. Iar acum pălesc orice încercări de a găsi explicații plauzibile și eventuale circumstanțe atenuante.

Autodistrugerea este cuvântul cheie. Occidentul colectiv se autodistruge cu bună știință. Și cu pedala de accelerație călcată până la fund.

Să arunci întreaga responsabilitate pe Rusia și China reprezintă o strategie Ok doar atunci când te adresezi exclusiv analfabeților funcționali. O șmecherie foarte ieftină, folosită în mai toate conflictele. În realitate, elitele noastre sunt responsabile în mare măsură pentru situația în care s-a ajuns. Iar propaganda doar înăbușă vâlvătaia. O face să pară minusculă, inofensivă, incapabilă de a provoca o adevărată catastrofă.

Desigur, pot fi găsite nenumărate explicații, de la Marea Resetare, până la reîmpărțirea sferelor de influență, de la de-dolarizare și lupta pentru resurse, până la Noua Ordine Mondială ș.a.m.d. Niciuna nu pare a fi suficient de puternică, de credibilă, pentru a justifica pe deplin autodistrugerea programată a occidentului. Pas cu pas, fără ezitări, fără regrete.

Este ca și cum un super-algoritm de inteligență artificială, cu două generații mai dezvoltat decât cunoscutul ChatGPT, ar controla deja elitele occidentale și le-ar manipula cu scopul de a distruge lumea. De a prelua puterea prin intermediul oamenilor.

Ca să ducem raționamentul cu tentă SF și mai departe, inteligența artificială (AI) are nevoie de foarte puțini specialiști pentru a funcționa. În niciun caz de 8 miliarde de suflete.

Elitele occidentale par a fi posedate, atât de irațional și autodistructiv se comportă. Iar procesul de exorcizare în sensul clasic al cuvântului s-ar putea să nu aibă efect.

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Bizzu-le, esti un optimist incurabil….

    • Ba sunt curabil… Îmi face viața asta cure de pesimism zilnic. Doar că după mulți ani de luptă dușmanul nu prea mai are secrete. Unii s-au trezit de-abia în 2020 că elefantul din cameră a umplut-o și nu mai ai loc să respiri de el. La propriu. La mine e o poveste ceva mai veche…

  2. Dragă Radu, ALTCEVA am vrut să spun. Războiul a fost câștigat DEJA de către coaliția forțelor ANTI-globaliste. Doar că dacă ai fi anunțat sec victoria fără a identifica chiar și ultimul șobolan mărunt exista certitudinea că răul s-ar fi ascuns în tenebre și cu siguranță ar fi revenit, probabil destul de curând. Exact așa cum s-a întâmplat in vestul Europei după Al Doilea Război Mondial când au fost executați de ochii lumii doar vreo 50 de lideri naziști iar restul s-au regrupat voios la început sub poala Grupului de la Frankfurt iar mai apoi au penetrat chiar și NATO. Sau cum s-a întâmplat în România după 1989 când am executat de ochii lumii doar 2 tirani, în timp ce restul s-au regrupat voios sub poala noii Sekurități sau au devenit așa-ziși respectabili antreprenori pe banii jefuiți din conturile lui Ceaușescu. Expunerea publică a răului în toate detaliile lui scabroase gen woke, transgender, BLM, pedofilie, gândaci & insecte comestibile, sacrificii ritualice sataniste, etc. permite ca, pe lângă trezirea maselor de ignoranți manipulați de kriminalii din mass-media oficială, să se ofere un ”comfort” suficient slugoilor globaliști infiltrați și acoperiți în toate structurile societății astfel încât ei să iasă la lumină (crezând că ai lor au câștigat) și să fie astfel demascați și identificați spre o viitoare curățenie generală.
    O frază celebră de acum 3 ani spunea: ”Pentru sute de ani satana s-a ascuns în culisele piesei de teatru numită Umanitate, pervertind-o și uneltind de acolo distrugerea ei. Însă cele întâmplate acum, odată cu krima covid, obligă satana să iasă în luminile rampei și în văzul tuturor spectatorilor. Iar din păcate pentru ea, în spatele satanei UȘA CĂTRE CULISE S-A ÎNCHIS DEFINITIV!”

    • Da, așa este. Foarte adevărat!

  3. Oameni buni… cu toată simpatia, stima și respectul meu… chiar nu înțelege NIMENI ce se întâmplă acum? Războiul ăsta a fost câștigat demult, în 2018, acum vedem doar pantomima expunerii publice a unui rău absolut care a guvernat planeta asta de mai mult timp decât s-ar putea crede. În speranța că oile bete și confuze s-ar mai putea trezi. Din păcate, se dovedește încă o dată preceptul biblic: ”aveau ochii ținuți să nu vadă”… Cu cât trezirea va dura mai mult, cu atât pantomima va crește în intensitate pentru a putea produce efecte. Și mi-e teamă că va fi nevoie de un eveniment critic pentru asta.

    • Să înțeleg că e vorba deja de o victorie evidentă a globalismului care numai că nu e aclamată cu surle și trâmbițe? Că până la urmă, vrem sau nu vrem, tot la buletine biometrice cu cip o să ajungem, și monedă digitală & guvern unic mondial vom avea? Desigur se prea poate.

      Însă e o victorie deșartă îngăduită de pronia divină. Totuși măcar pentru Dumnezeu să arătăm Cerului că nu am fost de acord cu ghiveciul globalist impus. Că am protestat și noi cum am putut, am spus un NU categoric, nu a fost o înțelegere tacită. Nu ne-au forțat sau furat consimțământul pentru toată porcăria asta globalistă!!! Să vadă bunul Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs