NATO Hiena Ursula

Potrivit ziarului britanic THE SUN, care citează surse diplomatice, președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, ar putea succede în curând secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg. The SUN este deținut de miliardarul media american Rupert Murdoch. Și ceea ce raportează Murdoch, indiferent cât de obscure sunt sursele sale, este ceea ce vrea el. Și ceea ce vrea Murdoch se va întâmpla; mai devreme sau mai târziu.

Teza de doctorat nu este autodestructivă

Doamna von der Leyen găsește un corespondent clar compatibil în regnul animal: hiena. Hienele, după cum știm din zoologie, se hrănesc cu hoituri, cu carne moartă. Chiar și teza de doctorat a doamnei von der Leyen s-a hrănit cu cunoștințe pe care nu le-a vânat ea însăși: în teza de doctorat a lui von der Leyen din 1990 există o mulțime de texte preluate de la alții, pe care ea nu le-a marcat ca atare. Pentru von der Leyen, hienele sunt, de asemenea, exemplare în ceea ce privește comportamentul social: hienele pătate și hienele dungate trăiesc în grupuri numite ”clanuri”.

Hienele trăiesc în clanuri

Familia Albrechts, strămoșii Ursulei, este un clan din clasa superioară, format din protestanți devotați. Șeful recunoscut a fost Ernst Albrecht. În perioada în care acesta era ministru-președinte al Saxoniei Inferioare, serviciile secrete au pus în scenă ”Celler Loch”, un atac cu bombă asupra unei închisori care urma să fie pus pe seama RAF. Nu se știe dacă Ernst Albrecht i-a transmis fiicei sale legăturile cu serviciile secrete. În mod clar, i-a lăsat moștenire rețeaua sa de putere din CDU: fundația von der Leyen, care a propulsat-o de la ministrul afacerilor sociale, femeilor, familiei și sănătății din Saxonia Inferioară, la funcțiile de ministru federal pentru familie, persoane în vârstă, femei și tineret, ministru federal al muncii și afacerilor sociale și, din 2013 până în 2019, ministrul federal al apărării. Rețeaua de clanuri a fost încununată atunci când doamna a devenit președinte al Comisiei Europene.

Spațiu destinat devorării bărbaților

Faptul că von der Leyen este feroce interesată de carnea moartă se poate vedea cel mai bine în poziția sa privind războiul din Ucraina: ea este fericită să lase miliarde de euro din banii UE să fie transferați Ucrainei sub formă de arme, pentru un război care nu va produce decât mai mulți morți. Președintele Comisiei Europene, von der Leyen, s-a pronunțat, de asemenea, în favoarea furnizării de tancuri Leopard 2 Ucrainei: ”Cred că Ucraina ar trebui să primească echipamentul militar de care are nevoie”. Iar atunci când s-a pronunțat în favoarea aderării Ucrainei la UE, ea a spus clar că este vorba de a încercui și mai mult Rusia și de a prelungi războiul. Hienele sunt animale teritoriale, iar mărimea teritoriului depinde de specie și de aprovizionarea cu hrană. Extinderea teritoriului UE oferă la prima vedere mai mult spațiu pentru război, mai mult spațiu pentru mâncarea de carne de om.

”Măsuri punitive” în sertar

Când TAGESSCHAU i-a dedicat servil titlul ”Puterea managerului de criză”, Helga Schmidt, de la studioul ARD din Bruxelles, a scris: ”În ziua în care Vladimir Putin își lasă trupele să mărșăluiască în Ucraina, măsurile punitive erau deja în sertar într-un birou din Bruxelles. Pregătite cu meticulozitate, în clădirea Berlaymont, unde Ursula von der Leyen își are biroul. Cu câteva săptămâni înainte, ea și-a pus cei mai apropiați colaboratori la treabă pentru a pregăti cele mai dure sancțiuni din istoria UE.” Cine este atât de apropiat de NATO ca von der Leyen poate să-și dea seama când rușii vor rupe încercuirea. Cine știe riscul pe care îl reprezintă pentru Rusia armele biologice americane din Ucraina va găsi un răspuns militar. Are ”măsurile punitive” în sertar.

Decizia privind războiul nuclear

Acum, von der Leyen va primi cea mai apetisantă slujbă pe care și-o poate imagina o hienă: ea va contribui la luarea deciziei atunci când Europa va deveni un câmp de luptă, o zonă privilegiată pentru necrofagi. Doamna salivează deja și așteaptă cu nerăbdare biroul ei din centrul de comandă NATO din Ulm. Armele nucleare pentru NATO sunt acum staționate în șase baze aeriene din Kleine Brogel (Belgia), Büchel (Germania), Aviano și Ghedi Torre (Italia), Volkel (Olanda) și Incirlik (Turcia). Viteza cu care Occidentul se îndreaptă spre război în Europa nu lasă nicio îndoială că decizia de a trece la un război nuclear va fi luată într-un ritm similar. Hienele nu au nicio îndoială.

Von der Leyen – femeia de front ideală

Țările NATO nu pot câștiga un război convențional împotriva Rusiei: liniile de aprovizionare ale trupelor occidentale sunt prea lungi pentru asta. Se poate observa deja că trupele ucrainene, victimele planificate în războiul împotriva Rusiei, nu pot fi aprovizionate cu muniție suficient de repede. Dar, desigur, SUA se așteaptă la o victorie pe termen lung. Altfel, de ce au mutat granița NATO tot mai aproape de cea a Rusiei? Cu intenția de a admite Ucraina în NATO, Alianța occidentală a spus adio vechiului concept de echilibru strategic. Pentru această agresivitate sporită, von der Leyen este femeia de front ideală.

Germanii pe front

Agresorul cu mască de pensionar, Joe Biden, l-a salutat pe noul șef al NATO: ”Vă mulțumesc, doamnă președintă, pentru prietenia dumneavoastră personală, pentru parteneriatul dumneavoastră și, mai presus de toate, pentru  leadership-ul dumneavoastră”. Președintele american a făcut aceste declarații în prima sa vizită în Europa după începerea războiului din Ucraina. Leadership înseamnă ”nemții pe front”; vărsarea sângelui lor vine ușor pentru un președinte american, iar cu președintele Comisiei Europene, viitorul secretar general al NATO, a găsit un partener simpatic: hienele pot mirosi hoiturile de la o distanță de zece kilometri.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs