Varianta de tip ”hobby” a sabotajului conductei NordStream

Biden și Zelensky sunt nevinovați.

Atacul asupra gazoductului Nord Stream este în prezent privatizat cu mare zgomot mediatic: se spune că un soi de teroriști ar fi comis atacul după orele de muncă. Un grup de bărbați și femei îndrăzneți ar fi închiriat personal o barcă adecvată, ar fi achiziționat de undeva echipamentul high-tech corespunzător și, aparent, ar fi sunat ulterior la studioul ARD din Berlin și ar fi revendicat crima. Astfel trebuie să se petrecut. Pentru că tocmai studioul ARD este cel care, împreună cu alte mijloace de informare în masă, publică basmul atacului de tip hobby.

Jurnalele grupului de atac?

Aproape în același timp și New York Times a afirmat public că un ”grup ucrainean” a comis atacul de la Nord Stream. Cunoscătorii scenei se întreabă acum când va publica ”Stern” jurnalele grupului și dacă nu cumva Adolf Hitler ar fi putut avea un amestec. În ceea ce privește New York Times, trebuie amintit că, după războiul din Irak, ziarul a recunoscut că reportajul său despre Irak s-a bazat în mare măsură pe surse guvernamentale. Și că a scris, în mod conștiincios și în conformitate cu guvernul, despre armele de distrugere în masă din Irak. Putem fi siguri că presupusul grup german de investigație al revistei politice ARD ”Kontraste”, SWR și ”ZEIT” a difuzat și tipărit, de asemenea, toate minciunile despre cauza războiului din Irak. Spre deosebire de New York Times, care a ieșit cu o jumătate de mărturisire în mai 2004, germanii încă mai așteaptă ca mass-media ”lor” să mărturisească minciunile despre Irak și să-și ceară scuze în fața cititorilor.

Biden și Zelensky nu știu să înoate

Atunci, ca și acum, presa de război transatlantică a fost în totalitate solidară cu SUA și cu siguranță nu cu jurnalismul sau adevărul. Bineînțeles, ”dezvăluirea” actuală este și ea plină de surse anonime, de ”ar trebui să fie” și ”ar putea fi”. Publicația Tagesschau, care este implicată, devine foarte specifică atunci când relatează: ”Materialul serviciilor de informații americane sugerează că autorii au fost opozanți ai președintelui rus Vladimir Putin”. În mod clar, nu puteau fi Biden și Zelensky, niciunul dintre ei nu știe să înoate – așa că trebuie să fi fost rușii. Nu maleficul Putin de data aceasta, ci rușii buni anti-Putin.

Oficiali cinstiți ai guvernului american

Cei supuși destul de mult timp la educația strictă a presei germane îi cred pe ”dezvăluitori”: ”The New York Times relatează între timp, citând oficiali guvernamentali americani anonimi, că există noi constatări ale serviciilor de informații americane potrivit cărora un grup pro-ucrainean a fost responsabil pentru atac. Cu toate acestea, nu există nicio dovadă a implicării președintelui ucrainean Volodymir Selensky sau a unor apropiați ai acestuia. Sau că autorii au acționat la ordinul guvernului ucrainean.” Nimeni nu poate fi la fel de cinstit ca ”oficialii guvernului SUA”, mai ales când sunt angajați de killerii de la CIA. Războaiele americane din Vietnam, Afganistan, Siria, Irak, precum și Războiul din Golf au fost întotdeauna însoțite de propaganda ”oficialilor guvernamentali americani”. SUA și subsistemele sale nu au fost niciodată despre dezvăluire, ci despre ascundere.

Costuri de construcție de 9,5 miliarde de euro

Cinci companii energetice europene au fost implicate în costurile de construcție de 9,5 miliarde de euro pentru gazoduct. Sunt mulți bani chiar și pentru astfel de companii. Acestea vor dori să îi recupereze. Să revendice suma de la un grup de ucraineni necunoscuți va fi dificil. Atacul face parte din războiul din Ucraina. Este războiul pe care SUA-NATO l-a inițiat prin încercuirea Rusiei. Pentru că rușii pur și simplu nu au dorit să aibă soarta popoarelor din Vietnam, Afganistan, Siria, Irak sau Libia. Ei au preîntâmpinat o ”misiune” a SUA. ”Costul” uman al acestui război nu poate fi cuantificat. Pentru a preîntâmpina punerea sub acuzare corespunzătoare a SUA de către opinia publică mondială, aparatul de propagandă occidental face totul ca să acopere urmele.

Baerbock: Fără ”concluzii pripite”

Agentul german de relații publice al NATO, Annalena Baerbock, s-a lăudat recent în Finlanda: ”Așadar, vreau să reiterez astăzi cât de îmbucurător este pentru Alianță faptul că doriți să vă alăturați NATO”. Turneul de promovare a NATO al lui Baerbock a vizat și Suedia. Ambele țări implicate în procesul de aprobare a gazoductului Nord Stream. Publicului din aceste țări trebuie să i se prezinte și vinovații pentru distrugerea gazoductului. Aici intră în joc amatorii anonimi. Transformarea UE din vecin al Rusiei în inamic agresiv ia amploare. În parte, Baerbock nu vrea să tragă ”concluzii pripite” din noua pistă ucraineană în cazul gazoductului. La urma urmei, persoanele private anonime s-ar putea dovedi a fi profesioniști cunoscuți, angajați de servicii. Baerbock nu vrea să fie de partea greșită în această situație.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Este dureros să fii prost, de fapt proastă, și să încerci să-i mai prostești și pe alți proști

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs