Fraierii de serviciu și similitudinea flagrantă cu pandemia

Exacerbarea ”pericolului rusesc” în paralel cu noi pași spre escaladare reprezintă motorul propagandei americane pe timp de război. Este fix ceea ce are nevoie Casa Albă pentru a solicita taxa de protecție de la europenii livizi de spaimă. O spaimă indusă de mass-media și de politicienii iresponsabili.

Sistemul este același din pandemie, unde a funcționat cu mare succes. Guvernele din Uniunea Europeană au strâns din dinți și au băgat mâna adânc în buzunare ca să plătească milioane de doze inutile. Procesul se repetă aproape identic în ce privește vânzarea de armament. Acum virusul mortal este Putin. Iar șefa Comisiei Europene se dă de ceasul morții să ne convingă pe toți că ne paște un dezastru dacă nu ne înarmăm puternic și foarte rapid. Ca niciodată în ultimii 80 de ani. Inclusiv România a intrat în jocul murdar, criminal, cu iz mafiot. Virăm către industria militară din SUA miliarde de dolari prin încredințări directe, la prețuri imposibil de verificat. Sunt secrete de stat, ej prost?!

Uniunea Europeană nu va accepta niciodată ca Rusia să-i amenințe securitatea”, a subliniat Ursula von der Leyen, într-un speech ținut în parlamentul canadian. O minciună la fel de mare ca cea cu virusul mortal, dacă nu cumva și mai gogonată. Eventuala amenințare a Rusiei vine doar ca răspuns direct la escaladările constante din partea occidentului, în frunte cu Statele Unite. Știm istoria conflictului ruso-ucrainean pe fondul implicării fățișe a administrației Biden. Nu mai revin aici.

După modelul din pandemie, toți politicienii au devenit vârfuri de lance ale propagandei NATO. Au devenit războinici neînfricați (până la prima bombă explodată lângă propria casă!) și talentați promotori ai intereselor industriei de armament. Desigur, Pentagonul și firmele contractoare vor lua în continuare caimacul din afacere, însă Joe Biden va avea grijă să le dea câte un os de ros și producătorilor europeni de tancuri, rachete sau muniție.

Ne amintim că cea mai frumoasă figură a făcut-o compania Pfizer, cu un istoric penal impresionant. Însă americanii au ținut să împartă beneficiile cu Germania (prin parteneriatul cu BioNTech) și, în mai mică măsură, cu britanicii și suedezii de la Astra Zeneca. Grosul profitului a fost negociat prin SMS-uri de celebrul Albert Bourla, cu participarea extraordinară a Ursulei von der Leyen.

Aceeași doamnă, medic ginecolog la bază, implicată și în alte scandaluri de corupție, profită la maxim de înalta sa funcție și de puternica vizibilitate în mass-media pentru a justifica înarmările la foc automat, fără precedent în Europa. Cum spuneam, băieții din umbră au mers pe căi bătătorite, pe principiul ”inventăm un pericol uriaș, iminent, apoi venim cu soluția salvatoare”. Dăm foc într-un colț al Europei, băgăm cărbuni cât să-l întreținem o perioadă (cu scopul de a îngrozi populația) și în paralel ne oferim să asigurăm protecție ignifugă. Prețul corect: sute de miliarde de euro.

Bună afacere, Joe, ce să zic! Mafioții sicilieni probabil că mor de invidie.

E interesant de văzut cum se manifestă lobby-ul industriei de armament în Europa, după ce și-a făcut treaba cu brio în congresul american. Cine și ce ”comisioane de performanță” încasează zilele astea, în plin avânt al fulminantului proces de înarmare. Politicienii, generalii și jurnaliștii sunt primii vizați. Tot ei au câștigat enorm și în pandemie, alături de experții din mediul sanitar.

E de așteptat ca războiul să continue cu aceeași intensitate până când buzunarele se vor umple și banii vor da pe-afară. Vom plăti cu zâmbetul pe buze ”taxa de protecție”, cunoscută și sub denumirea ”taxa de fraier”, în timp ce vom asculta non-stop aceleași lozinci mincinoase cu pericolul rusesc, lupta pentru libertate și, desigur, ordinea mondială bazată pe reguli.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs