Cum își sapă americanii singuri groapa

Tot felul de deontologi consideră că trebuie să închidem ochii. Chiar și în fața celor mai evidente abuzuri. Chiar și atunci când democrația de altădată devine o cârpă de șters pantofii. Motivația: NU PUTEM fi cu rușii, oricât de idioată, criminală și sinistră ar fi administrația Biden. De ce nu putem fi cu rușii? Pentru că istoria, tezaurul, Basarabia, comunismul. Așadar, trecutul, nu prezentul.

Trecutul îi avantajează pe americani și îi incriminează pe ruși. America anilor ’70-’80 văzută prin prisma pachetelor de Kent, a blugilor Levi’s și a serialului Dallas, încă reprezintă o atracție irezistibilă pentru numeroși români. Doar că lucrurile s-au schimbat radical între timp. Radical și foarte dramatic. Casa Albă, Pentagonul, agențiile de informații în frunte cu CIA – toate s-au pus în slujba globaliștilor de la Davos. Donald Trump a fost un simplu accident. Iar ei vor avea grijă să nu se repete.

Oamenii au început să vadă. Și văd din ce în ce mai clar. Oricâte drame au avut în comunism din pricina sovieticilor, oricâte resentimente datorate pierderii Basarabiei, românii cu capul pe umeri consideră, în mod paradoxal, că în prezent răul cel mai mare vine de la Washington, și nu la Moscova. Și că Biden, nu Putin, ar fi adevăratul măcelar. A pretinde că fenomenul se datorează ”vectorilor propagandei ruse” este stupid. Perfid și ipocrit.

Realitatea bate filmul de la Hollywood, în pofida faptului că politicienii din Europa și Statele Unite, președintele Zelensky (chiar și procurorul șef Kovesi) se străduie să facă cel mai bun rol din viața lor. Din nefericire pentru ei, scenariul pus în scenă este necredibil, fals, artificial. De aceea oamenii îl resping vehement, oricât ar încerca propaganda oficială să ne spună că ”luptăm pentru libertate”.

Cea mai recentă trăsnaie a administrației Biden îl are drept protagonist pe Novak Djokovic. Devenit un simbol al luptei cu dictatura medicală, Nole a primit o nouă lovitură dinspre Statele Unite. Marele campion s-a retras de la turneul Indian Wells (California), după ce autoritățile locale i-au respins cererea de intrare în țară pe motiv că nu are nici măcar o doză la activ.

Chiar și acum, când au început să iasă din ce în ce mai multe dovezi despre potlogăria pusă la cale de Big Pharma în combinație cu politicienii și mass-media, regimul Biden se dovedește a fi arbitrar, despotic, brutal. Expresia pură a forței pumnului, combinată cu lipsa de creier. Fără discuție, Nole nu reprezintă un pericol pentru cetățenii americani. Este testat și răs-testat. Nu a fost un pericol nici în urmă cu un an sau doi. Însă politicienii de la Washington cu discernământ diminuat insistă să-i predea o lecție usturătoare. Insistă să-l umilească pentru simplul fapt că a avut și încă are coloană vertebrală. Spre deosebire de mulți alți mari campioni.

De subliniat că Federaţia americană de tenis şi organizatorii US Open au susținut demersul lui Nole de obținere a vizei, însă fără succes. Globaliștii de la Casa Albă sunt practic la fel de democrați ca dictatorii din triburile africane.

Este doar unul dintre numeroasele motive care fac din președintele Joe Biden cel mai catastrofal reprezentant la vârf al ”jandarmului mondial”. Doar unul dintre motivele încercărilor disperate ale autorităților din SUA și Europa de a le închide gura tuturor opozanților, etichetându-i la grămadă (și foarte facil) drept ”putiniști” și ”vectori ai propagandei ruse”.

Dacă se vor prăbuși cu un zgomot infernal, Statele Unite o vor face din pricina propriilor erori. Și a orgoliului nemăsurat. Ceilalți (ruși, chinezi, indieni, alții) doar vor încerca să profite la maxim de spectaculoasa cădere.

…………………………….

Informații utile opozitia.net

Iată unde putem comunica pe rețelele sociale:

facebook.com/adrian.onciu.official

twitter.com/adrian_onciu_20

mewe.com/i/adrianonciu1

t.me/onciu

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Link-uri utile

  Ne gasesti pe

  © opozitia.net | All rights reserved.
  CONECTARE
  Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs