Fox News, centru de încorporare pentru mercenari

Din nefericire, în Congresul SUA sprijinul bipartizan pentru regimul Zelensky este copleșitor. Doar foarte puțini republicani din anturajul lui Trump fac notă distinctă.

Pe lângă lobby-ul de zeci de milioane de dolari a industriei de armament, politicienii de la Washington conștientizează pe deplin beneficiile continuării războiului cu și mai mare avânt. Sunt singurele avantaje, de altfel, întrucât din punct de vedere geostrategic pare că globaliștii au pierdut partida pe termen mediu și scurt.

Întrebarea rămasă deocamdată fără răspuns este până unde vor merge cu escaladarea neoliberalii războinici din preajma lui Joe Biden. Și-au trasat ei o linie roșie? Sau pur și simplu a început să le placă mult joaca de-a Counter Strike pe movila de cadavre cu ruși și ucraineni?

Există încă destule voci raționale care încearcă să evite o catastrofă pe ultima sută de metri. Încearcă să-i explice lui Biden că Rusia și China nu sunt deloc același lucru cu Afganistan și Irak. Și că toate au o limită atunci când zilnic mor sute de oameni, iar economia globală dă semne evidente de prăbușire.

Revenind la sprijinul bipartizan din SUA, postul de televiziune Fox News (afiliat republicanilor) a confirmat recent că în materie de politică externă bazată pe forța pumnului există un larg consens pe holurile Congresului. Fox a difuzat un reportaj cu o tânără studentă din Texas care a luptat în calitate de voluntar pe frontul din Ucraina. A fost rănită, a stat în spital, apoi a revenit. Atenție, nu vorbim despre vreun exaltat cu capacitate intelectuală limitată, ci despre o tânără drăguță, aparent cu capul pe umeri. O femeie curajoasă, nu-i așa? Intervievată în cadrul reportajului, Jane a explicat că a avut „un impuls de moment” când a văzut la TV coloana de 40 de kilometri de tancuri îndreptându-se spre Kiev. Și a decis să lupte pentru „ideea de libertate”. Acum îi cere răspicat lui Putin să se retragă imediat din Ucraina.

Bineînțeles, moderatorul nu și-a ascuns entuziasmul în fața curajului tinerei, lăsând de înțeles că ar fi un foarte bun exemplu de urmat și de alți americani dornici să apere ideea de libertate la mii de kilometri de casă. Nici un cuvânt despre context, rădăcinile și cauzele războiului, cine l-a vrut cu tot dinadinsul și cine toarnă gaz pe foc în continuare. Un adevărat profesionist al manipulării moderatorul de la Fox News.

Materiale similare au apărut și în mass-media din România. Scopul este transparent: aventurierii cu discernământ diminuat sunt așteptați cu brațele deschise în armata de mercenari a lui Zelensky.

O atitudine iresponsabilă. Criminală de-a dreptul. Și încă n-am văzut tot. Propaganda oficială are pregătite și alte scenarii capabile să accelereze „lupta pentru libertate” și să accentueze ura față de dușmanul nr. 1 al occidentului.

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Probabil asigura servicii „logistice” adevaratilor mercenari.Napoleon nu plecase sa cucereasca Rusia cu o droaie de femei dupa el?

  2. Cu forfecuța pentru manichiură în buzunar, alături probabil și de alte accesorii feminine? Mă îndoiesc că frumușica asta să fi luptat și o zi măcar în prima linie a frontului acolo unde au murit mercenari cu experiență în arta războiului. Și aceia, cu zecile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs