Statul profund devine disperat?

Un comentariu de James Howard Kunstler, scriitor și jurnalist american

După ce comandantul-șef (ahem) ”Joe Biden” a demonstrat capacitatea noastră de a doborî un balon spion chinezesc care se plimba pe îndelete prin fluxul de avioane prin America de Nord, el a dat mână liberă Forțelor Aeriene să acționeze asupra oricărui alt obiect aerian amenințător care plutește pe cerul nostru suveran și… Ira Tonitrus… misiune îndeplinită!

Oficialii americani nu știu ce sunt obiectele, cu atât mai puțin scopul lor sau cine le-a trimis”, a relatat The New York Times, preluând o replică din toate filmele de groază din anii 1950. Când apar furnicile gigantice pe strada Fremont din Las Vegas?

Președintelui i-a mai trebuit încă o săptămână pentru a recunoaște cu sfială că celelalte trei ținte erau ”cel mai probabil baloane legate de companii private, instituții de recreere sau de cercetare”, și nu invadatori extratereștri din altă galaxie, așa cum au lăsat să se înțeleagă purtătorii de cuvânt ai regimului, iar presa a jucat informația pe degete zile întregi.

Notă pentru comunitatea americană de baloane cu aer cald pentru sezonul de lansări din primăvara viitoare: să vă fie foarte frică!

”Dezinformarea” este un sinonim pentru ”adevăr”

Ce se întâmplă aici? Se pare că toate tiparele obișnuite pe care Deep State le folosește pentru a-și intimida adversarii – simpatizant Putin, supremație albă, extremă dreapta, rasism, misoginie, transfobie, bla bla bla – și-au pierdut puterea de a-i speria pe cei care nu sunt nebuni.

Tot mai puțini americani cred în prostiile oficiale despre menținerea Americii ”în siguranță” față de ”dezinformare”. Este perfect evident acum că ”dezinformare” este un sinonim pentru ”adevăr”.

Așadar, ce le-a mai rămas? O invazie a OZN-urilor? La asta s-a ajuns? Cred că da.

Dacă Rusia a fost impresionată de succesul operațiunii cu baloane, nu a făcut niciun comentariu. Rusia a fost ocupată să neutralizeze pe Palooka proxy-ul de companie al Americii, tristul de Ucraina.

Acești bieți oameni au fost trimiși în ring cu scopul de a înmuia Rusia pentru o revoluție menită să-l răstoarne pe ticălosul Vladimir Putin – cel puțin conform declarațiilor făcute recent de adevăratul nostru secretar de stat (și organizator al războiului din Ucraina) Victoria Nuland, în cadrul Carnegie Endowment, un think tank din Washington.

WTF?

Vorbind de tancuri, aliații noștri din NATO încep să se teamă să trimită acele vagoane de război Leopard-2 în cazanul Ucrainei. Ceva în legătură cu asta a avut un miros descurajator de act de război, așa cum, apropo, a avut și aruncarea în aer a conductelor de gaz Nord Stream, susținută de reporterul veteran Seymour Hersh – deși acea capcană a fost de fapt împotriva unui membru NATO și presupus aliat al SUA, Germania.

”WTF?”, cum le place copiilor să spună. Oare faptele din civilizația occidentală devin un pic prea complexe pentru confort?

Oricum, se pare că cele treizeci și unu de tancuri Abrams pe care America le-a promis Ucrainei nu au fost încă asamblate în fabrică. Este o comandă specială, vedeți voi, pentru că nu vrem să trimitem cele mai noi modele construite cu blindaj de super-înaltă tehnologie pe care rușii ar putea să le captureze și să învețe de la ele. Așa că domnul Zelensky va trebui să se răcorească așteptând livrarea, să zicem, în preajma Crăciunului… dacă nu va cânta Izprezhdi Vika undeva pe Miami Beach până atunci.

Punerea unei bombe la ușa Rusiei

Cea mai mare problemă pe care o are Rusia în rezolvarea acestui conflict de la granița sa este să o facă într-un mod care să nu-l înnebunească atât de tare pe ”JB” și gașca lui de războinici încât să recurgă la un deznodământ de tip Thelma și Louise, cu rachete nucleare capabile să pună capăt lumii.

De fapt, America a pus o bombă pe veranda Rusiei, iar acum Rusia trebuie să o dezamorseze cu grijă. Farsa în sine a fost doar ultima dintr-o lungă serie de escapade militare americane prostești care s-au încheiat cu o umilință pentru noi, cel mai recent fiind fiascoul din Afganistan.

În cel mai bun caz, aventura din Ucraina – pe care am început-o cu adevărat în 2014 – este pe cale să scufunde NATO, să scufunde Europa în frig și întuneric și să scoată SUA din afacere ca prima superputere a lumii.

Tentativă de sinucidere sau crimă?

Între timp, America se dezintegrează rapid pe frontul intern. Este o tentativă de sinucidere sau o crimă? Puțin cam greu de spus. Lucrurile explodează de la un țărm la altul – instalații de procesare a alimentelor, hambare uriașe de pui, rețele electrice regionale, rafinării de petrol.

Cea mai recentă, desigur, este o scurgere de substanțe chimice de la epava trenului Norfolk-Southern din East Palestine, Ohio, incendiată de un conclav de oficiali guvernamentali care ar fi trebuit să împiedice lichidele toxice să se infiltreze în bazinul hidrografic al râului Ohio și nu numai.

Bineînțeles, în timpul tergiversărilor de dinaintea aprinderii, în cursurile de apă care alimentează marele râu s-a scurs suficientă clorură de vinil pentru a ucide nenumărați pești. Iar apoi, incendierea bazinelor chimice rămase a trimis un nor de dioxină și alte otrăvuri care au ucis animalele sălbatice, animalele de companie și găinile din vecinătate, înainte ca miasma malefică să fie purtată de vânt spre est, spre coasta Atlanticului dens populată.

Trebuie să ne întrebăm dacă nu cumva o armată de sabotori acționează în toată țara. Având în vedere că granița cu Mexicul este larg deschisă, de ce nu ar trimite adversarii Americii echipe întregi de demolatori aici pentru a ne distruge infrastructura?

Hmmm…

Nu există nicio îndoială că oameni de pe toată planeta s-au strecurat peste Rio Grande. Cu siguranță că unii dintre ei au o misiune. America este plină de ținte ”ușoare”, lucruri nesupravegheate și de neapărat – nu în ultimul rând, zeci de mii de kilometri de cale ferată.

Dintre toate motivele pentru a fi neliniștit de politica de deschidere a frontierelor a lui ”Joe Biden”, acesta este cel mai puțin discutat, chiar și în alt-media. Dar pare a fi un lucru de la sine înțeles pentru interesele nefaste care ar putea dori să ne păcălească și să ne dezactiveze.

Nu pretind că asta s-a întâmplat în Ohio. Dar ar putea da idei unor oameni răi. Gândiți-vă la ce ar putea face Vladimir Putin ca represalii pentru implicarea SUA în bombardarea Nord Stream 2.

Nu am fi putut alege un loc mai rău decât Ucraina

Adevărul trist al acestui moment din istorie este că SUA au acum prea multe probleme cu propriile afaceri acasă pentru a se amesteca în orice aventuri străine – și nu am fi putut alege un loc mai rău decât Ucraina.

Logistica pură este inacceptabilă. Geografia este letal de nefavorabilă. Locul se află în mod incontestabil în sfera de influență a Rusiei de secole, iar Rusia are toate intențiile de a pacifica teritoriul cu orice preț.

Se pare că negocierile de pace nu intră în discuție pentru liderii noștri. Ceva trebuie să cedeze, iar acel ceva este, probabil, sistemul financiar al Civilizației occidentale. Oricum, este pregătit să explodeze, iar când se va întâmpla, vom avea alte lucruri la care să ne gândim.

Forțele se aliniază acum pentru a zdruncina acest sistem care scârțâie până la temelii. Momentul critic va veni, cel mai probabil, atunci când piețele financiare se vor prăbuși, iar dolarul american va fi distrus de ridicolul internațional și transformat într-un simbol al decrepitudinii aproape fără valoare. Aparent, publicul poate suporta foarte multe trucuri, jocuri duble și manipulări.

Dar toate acestea se schimbă atunci când nu mai poți cumpăra alimente.

…………………………….

Informare opozitia.net

Iată unde putem comunica pe rețelele sociale:

facebook.com/adrian.onciu.official

twitter.com/adrian_onciu_20

mewe.com/i/adrianonciu1

t.me/onciu

 

 

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs