Isteria baloanelor este despre pregătirile de război

Un comentariu de Alex Krainer

În ultimele zece zile, presa americană a fost aproape saturată de știri non-stop despre baloane misterioase și obiecte zburătoare neidentificate care au traversat spațiul aerian al SUA. Nivelul acoperirii s-a intensificat în ultimele cinci zile, politicieni de frunte, comentatori, analiști militari și personalități din mass-media contribuind la amplificarea alarmei.

O distragere a atenției sau ceva mai mult decât atât?

Totul miroase a o psihopatie menită fie ca o distragere a atenției, fie ca un alt caz de psihoză în masă în devenire, fie ambele. Dacă vorbim despre prima variantă, atunci puterea ar dori să ne distragă atenția de la o serie întreagă de evoluții jenante:

  • Înfrângerea iminentă a imperiului în Ucraina,
  • Dezvăluirea potrivit căreia administrația Biden a orchestrat atacul terorist asupra conductelor Nord Stream,
  • Dezastrele ecologice din Ohio și Texas (în ambele cazuri, deraieri de trenuri de marfă),
  • Încă o altă urgență pandemică care se pregătește sau,
  • Ceva cu totul diferit despre care încă nu am aflat.

Cel mai probabil însă, isteria este creată pentru a pregăti psihologic națiunea în vederea războiului. De data asta un angajament militar total împotriva Chinei.

Este din nou psihoză de formare în masă

În ultimii trei ani, am aflat despre modul în care sunt orchestrate evenimentele de ”psihoză în masă”. Psihoza a fost manevrată împotriva publicului timp de peste 200 de ani cu scopul de a manipula populația să sprijine o anumită agendă ascunsă. Inclusiv pentru a genera consimțământul publicului pentru război. După cum a explicat Dr. Mattias Desmet, sunt necesare patru condiții pentru ca psihoza de formare în masă să apară într-o societate:

1. Un mare segment al populației trebuie să se simtă singur și izolat
2. Viețile lor trebuie să se simtă lipsite de sens
3. Trebuie să existe un nivel ridicat de anxietate
4. Trebuie să existe niveluri ridicate de frustrare și agresivitate în rândul oamenilor

În aceste condiții, mass-media poate direcționa atenția publicului către un obiect cu care oamenii ar putea asocia frustrarea și anxietatea lor. În această stare, ei vor accepta mai ușor orice apel la acțiune sugerat. Fenomenul seamănă cu toreadorul care flutură o pânză roșie în fața unui taur speriat. Pe măsură ce atenția publicului alarmat este captată de obiectul ofensator, examinarea critică devine redusă la tăcere, iar narațiunea promovată este înghițită pe loc.

Urmărind obiecte strălucitoare pe cer

Inventarea de povești despre obiecte misterioase pe cer, cunoscută și sub numele de ”cercetare OZN”, face parte din arsenalul psihopedagogic al statului profund de zeci de ani. După cum a precizat Matthew Ehret în strălucitul său articol din Substack de săptămâna aceasta, guvernul britanic a avut un proiect numit ”Flying Saucer Working Party” încă din 1950. În 1952, guvernul american a creat propria versiune cu ”Project Blue Book”. Scopul acestor proiecte era de a dezvolta instrumente de manipulare psihologică a publicului pentru a coopera cu agende care nu puteau fi vândute pe adevăratele lor merite.

Mai recent, nimeni altul decât Laurence Rockefeller a fost cel care a inițiat și a finanțat cu entuziasm ”Inițiativa de dezvăluire” încă din 1993. Laurence Rockefeller a fost principalul patron politic al lui Bill și Hillary Clinton și, fără să ne surprindă, facțiunea Clinton a Partidului Democrat s-a arătat foarte interesată de dezvăluirea ”secretelor” OZN-urilor. Dacă s-au dovedit puțin timizi în acest sens, se datorează doar faptului că astfel de arme nu pot fi folosite decât o dată la o generație. Alegerea modului de a le folosi cât mai bine trebuie să fie o decizie dificilă. Totuși, orchestrarea unui război mondial ar putea fi un scop demn de a justifica mijloace atât de prețioase.

Psihoza în masă și mobilizarea pentru război

Inducerea fricii de obiecte misterioase pe cer se dovedise deja promițătoare în anii 1940, ajutând la fabricarea consimțământului pentru intrarea în cel de-al Doilea Război Mondial în rândul americanilor reticenți. După cum a relatat recent canalul YouTube ”Redacted”, imediat după atacurile de la Pearl Harbor, mass-media a început să publice numeroase rapoarte despre avioane misterioase care se apropiau de coastele americane. Inițiativa a contribuit la pregătirea terenului pentru ca președintele Roosevelt să declare război Japoniei.

Doar câteva săptămâni mai târziu, în februarie 1942, guvernul a lansat un număr mare de baloane meteorologice deasupra orașului Los Angeles. Apariția baloanelor a provocat o mare agitație în rândul oamenilor. Sirenele de raid aerian, reflectoarele care luminau cerul nopții deasupra sudului Californiei și bubuiturile focurilor de armă antiaeriană care trăgeau asupra obiectelor zburătoare misterioase au provocat teamă în rândul oamenilor.

Psihoza a fost amplificată de relatările neîntrerupte din mass-media, care speculau despre obiectele zburătoare neidentificate și despre amenințările probabile. La acea vreme, anxietatea oamenilor era îndreptată spre Japonia și Germania și, încet, dar sigur, națiunea încă reticentă a fost pusă pe picior de război.

China, China, China, China!

Povestea ar trebui să sune familiar până acum. În remake-ul de astăzi, inducerea spaimei are în vizor China. Dacă va avea succes, ar putea genera un răspuns social coerent necesar pentru a mobiliza națiunea în vederea războiului. Raportul ”Redacted” menționat mai sus a inclus o declarație a fostului agent FBI John De Souza. În urmă cu mai bine de un an, acesta a avertizat că statul profund are planuri de a orchestra o falsă sperietoare de OZN-uri cu scopul de a pregăti terenul pentru război. În aceeași emisiune, Patrick Murphy, fost secretar al armatei americane, a declarat că SUA trebuie să se pregătească în vederea unui război cu China, printr-o ”abordare la nivelul întregii națiuni”.

Formularea lui Murphy este exact ecoul raportului din 2018 al Comisiei bipartizane pentru Strategia Națională de Apărare, intitulat ”Providing for the Common Defense”. Potrivit acestuia, un război între Statele Unite și Rusia sau China, sau ambele, ar putea izbucni în termen de patru ani. Războiul ar fi ”îngrozitor” și ”devastator”, iar Comisia a recomandat un ”efort al întregului guvern și chiar al întregii națiuni”, pentru a face față provocării. Remarcabil este că întregul document de 116 pagini nu ia în considerare niciodată posibilitatea de a rezolva diferendele cu China prin discuții și diplomație. Opțiunea nu pare să fie niciodată pe masă.

Crearea adevărului prin repetiție

Din nefericire, chiar și dintre americanii care ar trebui să știe mai bine, mulți mușcă momeala și se dau peste cap pentru a vorbi dur împotriva Chinei. Aceștia tind să repete ca papagalii o mână de puncte de discuție incendiare, care devin adevărate prin repetiție, indiferent dacă sunt sau nu adevărate. La fel ca în cazul fiecăruia dintre cele peste 248 de conflicte militare din întreaga lume pe care armata americană le-a inițiat din 1946 încoace, ținta desemnată este demonizată în mod corespunzător: publicul este propagandat cu frică și dezgust, anxietatea care plutește liber este îndreptată împotriva Chinei, iar beligeranța este difuzată de la toate punctele de difuzare.

Chiar și Liga Națională de Fotbal a profitat de Super Bowl pentru a glorifica serviciul militar, aducându-i un omagiu lui Pat Tillman. El a renunțat la cariera sa de fotbalist și la un contract de mai multe milioane de dolari pentru a se alătura pușcașilor marini americani și a lupta împotriva teroriștilor din Afganistan. Omagiul adus de NFL a uitat să menționeze că Tillman avea opinii foarte puternice împotriva războiului, că a fost trimis în Irak și nu în Afganistan, că a fost ucis acolo de proprii camarazi și că armata a mințit în legătură cu moartea sa chiar și în fața propriei familii, mușamalizând incidentul.

Pânza roșie a toreadorului a fost probabil de fabricație americană

Între timp, baloanele în sine – cu excepția primei apariții – s-ar putea să nu fi fost nici măcar chinezești. Există o mare probabilitate ca acestea să fi fost fabricate în America, făcând parte din noul program ”Thunder Cloud” al armatei americane, care urmărește ”să operaționalizeze Stratosfera” cu baloane de mare altitudine, așa cum este descris în această scurtă prezentare video oficială. Utilizarea unor astfel de baloane a fost deja testată în cadrul unui exercițiu de lovituri de artilerie de precizie în Norvegia, în 2021.

Serios, de ce să mergem la război împotriva Chinei?

Dacă este să mergem la război împotriva Chinei, întrebarea evidentă ar trebui să fie: de ce? Suntem siguri că diferendele noastre cu chinezii nu pot fi rezolvate în alt mod? M-am gândit la aceste întrebări în august anul trecut, în timp ce Nancy Pelosi se îndrepta să viziteze Taiwanul, un gest calculat pentru a provoca tensiuni și a-i antagoniza pe chinezi. Din raportul meu TrendCompass din 1 august 2022:

Congresmenii americani, grupurile de reflecție și diverși amirali și generali cred că pot învinge China? Evident, nu au cum să creadă asta, tocmai au petrecut 20 de ani încercând să învingă talibanii în Afganistan și au eșuat. Chiar și propriile simulări de război ale Pentagonului au ajuns la concluzia că flota lor din Pacific ar fi distrusă în scurt timp într-un război împotriva Chinei. Așadar, riscurile sunt clare. Ce beneficii ar putea justifica asumarea unor astfel de riscuri?

Ținta principală a războiului împotriva Chinei nu ar fi cu adevărat China. Ar fi poporul american. Noul și strălucitorul război mondial din Pacific ar devia atenția oamenilor de la crizele care se metastatizează acasă, ar devia furia oamenilor către un inamic străin și, pentru același cost ridicat, ar oferi, de asemenea, perdeaua de fum ideală în vederea reprimării radicale a disidenței împotriva rasiștilor, naziștilor, simpatizanților inamicului, a celor deplorabili, a extremiștilor interni, a insurecționalilor și a tuturor celorlalte tipuri de criminali ai gândirii.

Așa cum ne-a avertizat James Madison: ”Dacă tirania și opresiunea vor ajunge pe acest pământ, va fi sub masca luptei împotriva unui inamic străin”.

Stați liniștiți, băieți, stați liniștiți

Cu siguranță, goana fără suflare după OZN-uri miroase a psihoterapie. Generalul Michael Flynn a postat pe Twitter un avertisment duminică, 12 februarie, în mod corespunzător:

Într-adevăr, dacă poporul american consimte la această ultimă campanie de război, urgența publică care va rezulta le va permite actorilor din adâncul statului să îi deposedeze de ultimele rămășițe de libertate. Primul Amendament, al doilea Amendament, al patrulea Amendament și toate celelalte drepturi vor fi anulate. Orice disidență va fi zdrobită, iar opoziția politică va fi eliminată cu o mână de fier. Cei care nu sunt de acord cu guvernul vor fi considerați trădători ai națiunii.

Pensia dumneavoastră nu este plătită la timp? Suge-o Jack, suntem în război! Nu poți obține o programare la doctor? Dați vina pe chinezi. Nu susțineți războiul? Trebuie să fii un simpatizant al Chinei și locul tău este într-un lagăr de detenție FEMA. Pentru oricine se gândește ”asta nu se poate întâmpla aici”, amintiți-vă de pandemie și de modul în care, sub psihoza formării în masă, oamenii erau gata să raporteze și să lupte împotriva celor care nu se conformau obligativității purtării măștii. Sean Penn încă pledează pentru eliminarea celor nevaccinați din societate. Un război cu China ar încuraja mult mai mulți Sean Penn să denunțe și să persecute toți simpatizanții Chinei.

Războiul ar fi un cadou pentru paraziții aflați la putere

Un război împotriva Chinei ar fi cel mai mare cadou imaginabil pentru forțele tiraniei și ale opresiunii care caută să își consolideze o stăpânire de fier asupra puterii și să elimine ce-a mai rămas din democrație. Și dacă inamicul nu se află nici la Beijing, nici la Moscova? Dacă adevăratul inamic se află în City of London și pe Wall Street, împreună cu mass-media pe care o dețin și o controlează? Nu ar fi o greșeală tragică să le oferim războiul pe care și-l doresc cu disperare? Și dacă diferendele noastre cu China ar putea fi rezolvate fără război? Stați liniștiți, băieți, stați liniștiți.

Cel mai recent tweet de la Pepe Escobar

Tocmai când mă pregăteam să public acest articol, am dat peste tweetul lui Pepe Escobar, postat cu câteva momente în urmă, cu un avertisment amenințător:

Reamintim, raportul ”Providing for the Common Defense” prezicea un război devastator împotriva Rusiei și Chinei. Nu există loc pentru pace pe masa lor de opțiuni. Presupun că vom afla în curând. Dacă aveți mijloacele necesare, faceți tot ce puteți pentru a proteja și cultiva pacea, chiar dacă este doar o rugăciune. Apărați-vă de temerile iraționale și respingeți demonizarea celuilalt, difuzată în mass-media peste tot. În timp ce ei bat tobele războiului, haideți să batem și mai tare tobele păcii. Încurajator este faptul că se pare că belicoșii își dau cu stângul în dreptul în ceea ce privește pornirea lor spre război și că întâmpină opoziție în multe părți.

Alex Krainer este creatorul I-System Trend Following și editorul rapoartelor zilnice TrendCompass.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs