Isteria baloanelor și invazia extratereștrilor chinezi

Prins până peste cap cu războiul din Ucraina, Pentagonul găsește suficiente resurse pentru a se ocupa și de extratereștri. Cine știe, poate îi convinge să intre în NATO ca să-i lichideze mai repede pe ruși.

Inițial, extratereștrii fuseseră din China. Mici, verzi, cu ochii oblici. Bine tupilați în spatele unui balon meteorologic. Apoi armata și-a făcut datoria și părea că putem răsufla ușurați.

Isteria ulterioară indusă de Casa Albă în combinație cu Pentagonul sugerează fie o invazie extraterestră, fie un spectacol de comedie absurd și foarte costisitor. Nimic din informațiile dezvăluite până în prezent nu indică invazia, deși în cazul Ucrainei americanii au anunțat-o din timp, zi de zi. Așa, ca să fie toată lumea pregătită.

Recentul spectacol cu baloane de diferite dimensiuni, forme și culori are, totuși, un scop bine definit. Pentru că altfel trebuie să fii complet dezaxat ca să cheltui atâtea resurse și să pui pe jar o lume întreagă.

Faptul că și China a intrat în joc sugerează că ”partida” are loc între Washington și Beijing. Până la primele rafale de rachete în Taiwan, părțile beligerante au ales să-și încordeze mușchii la mare altitudine, într-un soi de război al baloanelor sferice, cilindrice sau octogonale. Regulile par a fi simple: câștigă cine doboară mai multe baloane (altfel, complet inofensive, după cum a dat de înțeles Pentagonul).

Problema e că de la baloane și până la sateliți de comunicație nu mai rămâne decât un singur pas. Iar ulterior lucrurile se pot complica foarte tare.

Toată punerea în scenă din ultimele zile a intenționat să inducă ideea apariției unei probleme foarte grave, de securitate națională/globală. Spații vaste au fost închise traficului aerian, în timp ce însuși președintele Joe Biden (comandantul suprem, cum ar veni) a dat ordinul de lichidare a ”inamicului”. Un inamic deocamdată simbolic, reprezentat de câteva caractere chinezești imprimate pe o bucată de pânză.

Dacă spectacolul mediatic s-a vrut a fi doar un piept umflat în fața lui Xi Jinping, atunci a costat mult prea mult și nu a reușit decât să facă Pentagonul să arate ca o casă de nebuni. Dacă însă jocul de lumini cu rachete care vânează baloane de săpun ascunde ceva mult mai grav, probabil că vom afla în scurt timp.

Cert este că, după cum s-au comportat politicienii și mass-media în pandemie și în război, dacă mâine am vedea la televizor un extraterestru în carne și oase, probabil am fi convinși că-i vorba despre o simplă farsă. Cel mult Kamala Harris abia trezită din somn, în pijamale verzi.

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs