Pendulul american se întoarce la rațiune? Poate, dar va fi o luptă lungă

Ar trebui să fie considerată o rușine pentru statele și districtele implicate, dar alegerile de la mijlocul mandatului din 2022 sunt încă în curs de numărare în timp ce scriu aceste rânduri. În unele cazuri, urnele de depunere a buletinelor de vot, buletinele de vot prin corespondență și mașinile de vot ”defectuoase” au creat o ceață suspectă de incertitudine. Iar incertitudinea pare să lucreze întotdeauna în favoarea stângii politice.

Inutil să mai spun că trebuie să se întâmple un fel de schimbare – majoritatea americanilor sunt conștienți că nu putem permite ca tendințele actuale de deconstrucție națională să continue. Chiar și cei care se abțin de la vot urmăresc alegerile, doar pentru a vedea dacă impulsul țării s-a schimbat măcar puțin. Și mulți dintre cei care tind să se abțină sunt de partea independentă/libertariană a lucrurilor.

Vremurile se schimbă și circumstanțele evoluează, chiar dacă unii oameni sunt prea înrăiți sau blazați pentru a vedea acest lucru. Neoconservatorii din vechea gardă, formați la școala din Chicago de Leo Strauss, împreună cu acoliții lui Irving Kristol, își pierd din popularitate în rândul alegătorilor conservatori și mulți dintre ei sunt pe cale de dispariție. Epoca politicii familiei Bush se stinge; oricum, ei nu au fost niciodată conservatori.

Ceea ce a rămas în urmă este un fel de tocană filosofică – un amestec de libertarieni, independenți, republicani și patrioți care nu se afiliază neapărat cu fiecare aspect al GOP, dar care vor vota pentru un candidat cu o poziție fermă împotriva propagandei woke și a globalismului stângii politice. Asta este ceea ce caută ei.

De exemplu, Ron DeSantis și victoria sa epică în Florida ne arată că GOP se vede acum forțat să abordeze problemele și preocupările conservatoare reale, fie că le place sau nu. Pentru că, dacă vor să câștige în stil DeSantis, vor trebui să înceapă să promoveze aceleași politici și argumente ca DeSantis. Candidații republicani care nu o vor face nu vor reuși. Cel puțin nici pe departe la același nivel.

Mulți oameni presupun că Trump a fost impulsul pentru acest nou val de conservatori care a abandonat lovitura de stat neocon. Dar, în realitate, valul a început cu cel puțin un deceniu în urmă și abia acum începem să vedem rezultatele. Trump a călărit valul, nu l-a creat.

În ciuda afirmațiilor mass-mediei mainstream, a existat într-adevăr un val roșu în acest an, dar la nivel de stat și în termeni mai subtili.

Consider că menținerea statului meu ”roșu” este o chestiune urgentă. Conservatorii din Montana au fost recent martorii a ceea ce se întâmplă atunci când devenim leneși în a vota stânga de la putere. Guvernatorul nostru de la începutul evenimentului covid era Steve Bullock, un democrat care poza ca un tip ”de mijloc”, pro-arme și pro-libertate. Dar când au apărut apelurile guvernului federal pentru mandate, Bullock a urmat instrucțiunile întocmai cu toți ceilalți politicieni din statele albastre, în încercarea de a impune restricții neconstituționale. Și a fost incredibil de răuvoitor față de grupurile care puneau la îndoială astfel de politici.

În 2020, l-am dat afară din funcție. Și pe majoritatea democraților odată cu el. Ne-am învățat lecția – păstrați statul roșu, deoarece, în caz de criză, acești oameni vor exploata situația pentru a fura puterea și a-și afirma dominația.

Mulți compatrioți mi-au spus de-a lungul anilor că votul este irelevant și că liderii conservatori de la nivel de stat și de județ se vor plia și se vor supune capriciilor federalilor atunci când va veni timpul ca libertățile noastre să fie înlăturate. Acești oameni s-au înșelat.

A venit momentul; pandemia a fost ocazia perfectă pentru autoritarii establishmentului de a ne lua pentru totdeauna tot ce mai rămăsese din libertățile noastre. Cu siguranță au încercat cu toate instrumentele pe care le aveau la dispoziție, inclusiv mass-media corporatistă controlată, platformele de socializare de mare tehnologie, birocrația federală etc. Am fost la un fir de păr de tirania cu spectru complet.

Secta Covid a eșuat pentru că statele roșii din întreaga țară au refuzat să se conformeze, de la alegători la politicieni. Liderii conservatori ai statelor nu s-au ”pliat”, așa cum au prezis mulți. Ceea ce înseamnă că există o șansă de a riposta la un nivel mai mare decât apărarea porților noastre din fața casei, cu arma în mână.

Cel puțin, acțiunile statelor roșii ne-au făcut să câștigăm mai mult timp, iar acesta este un bun prețios într-o epocă de escaladare rapidă a crizei. Situația nu este chiar atât de gravă precum credeam acum mulți ani și nici atât de definitivă precum cred acum mulți activiști pentru libertate. Sfârșitul nu este aproape. Eforturile noastre au un efect.

Am o încredere oarbă în alegeri? Nu. Dar există informații valoroase care pot fi obținute din alegeri, iar unele dintre ele spun povestea unei țări care se luptă pentru a reveni de pe marginea prăpastiei nebuniei progresiste. Iată doar câțiva factori de luat în considerare după alegerile de la mijlocul mandatului:

Conservatorii au fost în număr mare la vot

În timp ce mass-media menționează în mod constant o prezență mai mare la vot a tinerilor în acest sezon, adevărata veste este că alegătorii conservatorii au avut cu cel puțin 3,5 milioane de votanți mai mulți decât democrații, în general. Din moment ce stângiștii sunt atât de pasionați de regula majorității, este interesant de subliniat separarea în ceea ce privește votanții activi.

De asemenea, este ciudat că democrații continuă să declare ”victoria” în 2022, având în vedere că au pierdut controlul Camerei Reprezentanților. Cum pot declara o victorie când au ieșit din cealaltă parte a alegerilor cu mai puțin decât aveau înainte?

Lovitură de grație în Florida

Ron DeSantis i-a zdrobit pe stângiștii din Florida pe baza unei platforme foarte vocale anti-woke și anti-establishment. El a dovedit că asta își doresc americanii. Nu mijlocul drumului, nu mergând pe gard sau încercând să fie diplomați, ci rămânând fermi și intransigenți în fața fanatismului irațional și a agendei sub acoperire.

Unii oameni din mișcarea pentru libertate au nemulțumirile lor cu privire la DeSantis, dar eu mă uit la rezultate. Iar el a făcut mai mult pentru a opri agenda woke în statul său decât orice alt guvern din țară. De asemenea, a rămas ferm împotriva autoritarismului covid. Rezultatele sunt cele care contează cel mai mult.

Amenințarea cu ”invazia albastră” a fost o minciună

Toate plânsetele și țipetele pe care le-am auzit în ultimii doi ani despre relocarea stângii în statele roșii în timpul pandemiei și schimbarea demografiei au fost un nonsens total. Am spus-o încă de la începutul pandemiei – stângiștii nu se mută din stupul lor și nu cuceresc statele roșii, cel puțin nu în ultimii ani. Ultimele midterms dovedesc că teama de ”invazia albastră” a fost pură paranoia. În Montana, am văzut mult mai mulți conservatori care au fugit din statele albastre pentru a trăi într-un loc pe care îl consideră sigur.

După aceste alegeri, nu vreau să mai aud o altă teorie pe jumătate falsă despre democrații care ar transforma Texasul, Florida sau alte state roșii puternice în partea întunecată.

”Valul albastru” al avortului nu s-a întâmplat niciodată

Vă amintiți că, după decizia Curții Supreme de anulare a deciziei Roe vs. Wade, numărul de mass-media care au proclamat catastrofa în dreptul conservatorilor? Se pare că americanii de rând nu sunt atât de preocupați de ”dreptul” de a ucide copii pe cât au presupus. Statele care au trecut la interzicerea avortului nu se confruntă cu un val albastru și aceste legi vor rămâne, cel mai probabil, în vigoare.

Acest fapt răstoarnă o narațiune de lungă durată în curentul principal, conform căreia orice încercare de a opri avortul este sortită eșecului. Și orice candidat care susține interzicerea avortului ar fi învins în mod categoric. Narațiunea a fost doar o tactică pentru a crea un consens fals.

Strângerea buletinelor de vot și opțiunile prin corespondență favorizează întotdeauna democrații.

Se pot dezbate motivele, dar tactica democraților de a se baza pe metode de vot netradiționale funcționează întotdeauna în favoarea lor. Există, de asemenea, problema potențialei fraude electorale atunci când vine vorba de buletinele de vot prin corespondență și de colectarea buletinelor de vot, așa cum vedem în prezent că este investigat de procurorul general din Arizona. Singura modalitate de a ne asigura că nu are loc un astfel de sabotaj este să facem ceea ce a făcut Florida și să solicităm ca majoritatea alegătorilor să se prezinte personal la urne.

În statele în care acest lucru nu este o opțiune, conservatorii vor trebui să învețe jocul de democraților și să folosească tactica împotriva lor.

Americanii pun economia mai presus de toate celelalte preocupări

Indiferent de cum se vor desfășura alegerile, sondajele de opinie efectuate înainte de midterms au arătat în mod constant că majoritatea americanilor sunt îngrijorați mai presus de toate de inflație și de declinul economic, iar problemele sociale pe care se bazează de obicei candidații de stânga se află la coada listei.

Asta înseamnă că, cu cât criza economică se prelungește mai mult, cu atât mai mulți democrați aflați la putere vor fi chestionați cu privire la soluțiile lor. Este poate ironic faptul că stângiștii sunt atât de dornici să mențină controlul guvernului, când ei vor continua să primească cea mai mare parte din vină pentru consecințele economice continue.

Ei nu au niciun plan și nu intenționează să facă nimic în această privință, cu excepția cheltuirii mai multor bani pe care nu îi au – ceea ce a cauzat criza în primul rând. Cel puțin candidații conservatori recunosc amenințarea; cei de stânga încă refuză să admită că amenințarea există.

Cred că pericolul economic va continua să crească și nu se poate face mare lucru în această privință, cu democrații încă agățați de Senat și cu Biden la Casa Albă. Ceea ce înseamnă că munca va cădea în sarcina statelor individuale pentru a se proteja de șoc. Bănuiesc că, în cele din urmă, statele roșii vor supraviețui, în timp ce statele albastre vor face implozie.

Pendulul nostru cultural se întoarce la rațiune? Da, văd semne peste tot, dar lupta care ne așteaptă va fi lungă și dificilă. Nu trebuie să ne luptăm doar cu globaliștii, ci și cu activiștii woke și cu idioții utili din cadrul populației noastre, care trebuie diminuați. Ne-au trebuit decenii pentru a ajunge în situația teribilă în care ne aflăm ca societate și cel mai probabil vor fi necesare decenii pentru a ieși din ea.

Acestea fiind spuse, există speranță. În timp, lupta poate fi câștigată și suntem multe milioane de oameni pregătiți.  Dacă nu putem opri prăbușirea actuală, putem cel puțin să decidem cine va reconstrui.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Folosirea presei pentru a crea un teatru de operațiuni ca să fure mai multe voturi prin fraudare a fost chiar și mai clar acum ca în 2020. Atuncea s-a folosit mai mult pentru 6 ianuarie, cu 2 scopuri: a îngropa faptele strigătoare la cer în legătură cu fraude masiv. Și 2, pentru a îngropa pe Trump, și genera diviziuni în Partidul Republican. Acum se folosește presa pentru a crea diviziune. Aici Desantis a fost un lup și s-a profitat de Trump și de democrații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs