Percheziție, confiscare, arestare, detenție preventivă

Aceasta este procedura normală pentru un judecător care judecă ”greșit”, pentru cineva care organizează un miting de protest, pentru un medic care eliberează un certificat de scutire de mască în cunoștință de cauză. Nu și în cazul președintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen (vdL). În cadrul unor operațiuni clandestine desfășurată zi și noapte, ea convenise cu directorul general al Pfizer, Albert Bourla (încă un veterinar de formație), o înțelegere deosebită: 1,8 miliarde de doze de ”vaccin” netestat au fost cumpărate pentru 35 de miliarde de euro, pur și simplu sub forma unui contract secret – peste capetele comisiilor destinate efectiv acestui scop, fără documentația adecvată și cu scutiri neobișnuit de extinse de răspundere, date de livrare, asigurarea calității și multe altele.

Parlamentului și publicului le-a fost prezentat un text de contract în care pasajele relevante erau înnegrite pe pagini întregi, iar Bourla a refuzat să participe la comisia specială a UE înființată pentru a clarifica faptele. În plus, echipa comună de negociere înființată de Comisie pentru astfel de contracte fusese anterior exclusă, au dispărut mesaje text importante între VdL și Bourla cu referiri la contracte, d-na vdL a refuzat să furnizeze informații privind negocierile cu Bourla, auditorii parlamentari au criticat procedura de atribuire etc. etc. Un lanț plin de ”aventuri” și circumstanțe dubioase.

Știm acest lucru din perioada în care vdL a fost ministru federal al apărării în Germania. Nici măcar comisia de anchetă a Bundestag-ului german nu a putut face lumină în cazul contractelor de consultanță, întrucât mesajele text posibil incriminatoare ale ministrului au fost șterse sau cel puțin au dispărut. Chiar și atunci, investigațiile s-au derulat în ritm de melc. Și cine nu-și amintește de acțiunea ”Feuerzauber” (magie a focului) a Biroului pentru Protecția Constituției din Saxonia Inferioară și a GSG 9 (cunoscut sub numele de ”Celler Loch”), când, cu aprobarea personală a ministrului-președinte din Saxonia Inferioară, Ernst Albrecht (CDU) – tatăl președintelui Comisiei Europene vdL, și cu aprobarea celor mai înalte cercuri guvernamentale până la ministrul federal de interne de atunci, Werner Maihofer, peretele exterior al închisorii a fost aruncat în aer pentru a simula un atac terorist. Adevărul a ieșit la iveală abia ani mai târziu, datorită jurnaliștilor de investigație. VdL știe câteva lucruri despre camuflaj, șiretlicuri și înșelăciune.

Bruxelles (Strasbourg) ricoșează

Berliner Morgenpost a relatat că Parlamentul European ia în considerare o mustrare împotriva președintelui Comisiei – un fapt scandalos. Cotidianul german WELT a amintit pe 22.10.2022 despre ”lipsa totală de transparență și responsabilitate”.

Chiar și FAZ a relatat pe scurt despre subiect, iar Junge Freiheit l-a avut pe prima pagină a ziarelor încă din 28.09.2022. Europarlamentarul Christine Anderson a cerut o anchetă penală și o comisie parlamentară de anchetă (uncut-news.ch din 27.10.2022) și, împreună cu europarlamentarul român Cristian Terhes, chiar demisia lui von der Leyen. Până în prezent, parlamentarii europeni nu au îndrăznit să înființeze o comisie de anchetă, ci doar o ”comisie specială Covid-19”, cu atribuții diminuate. Cererea de demisie este mai degrabă o cerere politico-retorică și, oricum, un tigru de hârtie.

Oh, da, și Ombudsmanul Emily O’Reilly a acuzat-o pe vdL de ”administrare defectuoasă” deoarece ”așteptările privind transparența și standardele administrative ale Comisiei” nu au fost respectate în cazul unei anchete de presă privind mesajele text relevante dintre vdL și Bourla. Acum, comisia încearcă ”o căutare mai amplă a mesajelor relevante”, care, datorită importanței conținutului, ar trebui de fapt să fie arhivată și, prin urmare, să poată fi găsită.

Lațul se strânge în jurul doamnei vdL. În orice caz, ea trebuie să se teamă de investigațiile EPPO. De aceea, din decembrie 2021, vdL a lansat o campanie, cerând vaccinarea europeană obligatorie, probabil pentru a justifica mai bine achizițiile-gigant: Uite, am știut dinainte că vom avea nevoie!

Netestat, normal!

În ultima mea rubrică am subliniat deja că BioNTech/Pfizer nu a efectuat niciun test pentru a determina dacă vaccinul poate preveni transmiterea COVID-19. Între timp, există, de asemenea, dovezi științifice că rata complicațiilor cu ”vaccinurile” ARNm a fost mai mare de la început decât au declarat producătorii BioNTech și Moderna în publicațiile și documentația lor.

Audierea reprezentantului Pfizer în fața Parlamentului European se referă, de asemenea, la acest aspect. Întrebarea adresată de europarlamentarul olandez Rob Roos lui Janine Small, președintele Pfizer International Developed Markets, a sunat foarte clar:

A fost testat vaccinul Covid de la Pfizer pentru a preveni transmiterea virusului înainte de a fi pus pe piață? În caz contrar, vă rugăm să spuneți clar acest lucru. Dacă da, sunteți dispus să împărtășiți datele cu această comisie? Și chiar îmi doresc un răspuns clar, da sau nu, aștept cu nerăbdare.

Chiar în timp ce răspundea, doamna Small a fost nevoită să râdă și ea puțin: ”Nu. Chiar a trebuit să ne mișcăm cu viteza științei.

Videoclipurile care circulă pe internet cu privire la audiere, publicate și de Fox News, printre alții, arată o atitudine incredibil de cinică, arogantă și nerușinată a actorilor responsabili.

”Presa noastră de calitate”

Din nefericire, publicațiile relevante din mass-media s-au limitat în mare parte la noile mijloace de comunicare și la țările străine (în special canalul de televiziune american FOX News, care a transmis dezbaterea parlamentară ca ”breaking news”) – în mass-media germană, din nou, a prevalat o reținere politicoasă până la înțelegere: studiul clinic de la acea vreme nu ar fi avut deloc scopul de a afla dacă și în ce măsură transmiterea virusului ar fi putut fi blocată prin vaccinare. Acest lucru ar fi fost posibil, în mod natural, doar într-o etapă ulterioară. Pfizer & Co. nu ar fi putut aștepta, având în vedere situația (milioane de morți?). La acel moment, prima fază a studiului se referea doar la câte persoane din grupul vaccinat și câte din grupul de comparație, format din persoane nevaccinate, au fost infectate cu virusul, pentru a calcula eficacitatea. În ce privește calcularea siguranței, au fost înregistrate, de asemenea, tipul și numărul de efecte secundare.

Este posibil ca acest lucru să fi fost corect în primele luni ale anului 2020 și atât achizițiile pripite și supraevaluate ale ”vaccinurilor” produse într-un timp uimitor de scurt ar putea fi justificate. Dar nu și neglijența înregistrării efectelor secundare, efectiv uluitoare. Până în prezent, nu sunt disponibile cifre clare, există obstrucții și ascunzișuri, chiar și rapoartele RKI și PEI sunt falsificate.

Grupul placebo vaccinat – studiu distrus

De ce participanții la placebo din grupurile de studiu au fost vaccinați atât de repede după numai un an, torpilând astfel rezultatele studiului? Cu siguranță nu din motive etice și, probabil, nu pentru că ”vaccinurile” au fost atât de reușite încât nu au mai putut fi refuzate subiecților placebo. Prea multe daune cauzate de vaccinuri deveniseră deja cunoscute. Până la urmă, Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) postulează că ”datele pe termen lung (sunt) importante pentru a documenta efectele secundare tardive și a determina dacă protecția împotriva bolii SARS-Cov-2 dispare în timp”. Din acest motiv, EMA recomandă ca subiecților să nu li se spună dacă au fost injectați cu ”vaccinul” sau doar cu un ”placebo” timp de cel puțin un an. ”Vaccinarea” grupului placebo a contrazis, de asemenea, recomandarea comitetului de etică de a permite acest lucru ”doar într-un cadru limitat” (Thomas Mertes), deoarece altfel rezultatele studiului ar fi fost distorsionate prea puternic. Acum este distrus.

Încă unul pentru a continua!

De asemenea, în ”presa noastră de calitate” nu există aproape niciun reportaj important cu privire la faptul că a doua afacere a președintelui Comisiei Europene cu filiala Pfizer Orgenesis este, de asemenea, susceptibilă de a fi relevantă din punct de vedere penal. Este vorba despre livrarea a 4,6 miliarde de doze de vaccin pentru 450 de milioane de cetățeni ai UE, în valoare de 71 de miliarde de euro – 10 doze pe cap de cetățean! Din nou, în afara oricărei transparențe. Și, din nou, cu o obligație de cumpărare, o clauză de renunțare la răspundere și o interdicție contractuală. Această afacere, din nou extrem de generoasă, are o ”aromă” specială, deoarece, pe de o parte, profilul cererii a încetat de mult să mai fie atât de ridicat, deoarece rata de vaccinare în UE este acum de 76,1% (prima vaccinare).

Din ce în ce mai multe persoane refuză a treia, a patra și a cincea… ”vaccinare” din motive întemeiate sau de perspicacitate ulterioară, iar primele măsuri de distrugere a dozelor de ”vaccinare” suprastocate și inutile au început deja. Până în prezent vorbim despre puțin peste patru milioane de doze, cu aproape un milion mai mult decât se preconiza la mijlocul anului 2021.

Un alt motiv este faptul că Heiko von der Leyen, soțul președintelui Comisiei Europene, este și directorul medical al Orgenesis. Dar există și coincidențe! A devenit cineva prea lacom și, prin urmare, neglijent?

EPPO & OLAF – preia controlul!

În orice caz, neînfricata procuroare română Laura Codruța Kövesi (Deutsche Welle o numește ”icoană anticorupție”) de la Parchetul European (EPPO) și oficiali de la OLAF, agenția europeană antifraudă, așteaptă acum în culise. Investigațiile au fost demarate, spun ei succint. Rămâne să vedem dacă șeful Comisiei va fi, de asemenea, anchetat personal. Cu toate acestea, la Bruxellesul politic se aude tot mai puternic apelul parlamentar pentru o anchetă penală împotriva președintei, demisia acesteia și formarea unei comisii de anchetă. Pentru doamna vdL, o anchetă împotriva sa nu ar fi încă o problemă: primește un salariu lunar de 32.500 de euro; își poate plăti cheltuielile de judecată doar din ultima majorare salarială din vara anului 2022 (+6,9%). Totuși, din punct de vedere politic, ancheta ar putea deveni rapid problematică pentru un președinte neales.

Percheziție, confiscare, arestare, detenție

Numai dacă, în stilul operațiunilor de percheziție susținute de SEK în cercurile de persoane menționate mai sus, funcționarii EUGENDFOR, OLAF și EPPO ar proceda ca în Republica Federală Germană și ar intra cu berbeci și grenade paralizante în apartamentele, proprietățile, mașinile și birourile private ale d-nei vdL, pentru a găsi toate dovezile pe hârtie, PC, laptop, eBook, iPad, smartphone, fișiere și date etc, atunci da, s-ar putea ivi o problemă. S-ar putea ca șefa Comisiei să fie săltată cu cătușe la mâini, iar abia atunci voi începe să cred din nou în adevărata justiție.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs